stonedeaf 06.05.04, 10:35 lol....;D blue.hack.pl/~supron/maszyna_pochwalna.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_a1 Re: maszyna pochwalna 06.05.04, 12:08 Pominięto, że jestem przecudnej urody. Poza tym świetna antydeprasa! Ana Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: maszyna pochwalna 06.05.04, 14:54 Hahaha dobre. Karolina - czyli ja jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vinja Re: maszyna pochwalna 06.05.04, 16:39 od dzisiaj ta strona jest moją ulubiona ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: maszyna pochwalna 06.05.04, 17:45 napiszcie do mnie na gg, to Wam powiem więcej miłych komplementów Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Nevada! pochwal mnie! 06.05.04, 21:44 Jednak to tylko maszyna. Każdego pochwali, bo tak jest skonstruowana. Wolę, żeby pochwaliła mnie Nevada, nawet tak jak ta maszyna. To jednak niebagatelna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: a zatem... 06.05.04, 22:20 Nevada! Nie bądź taki Wałęsa! Ale dobre i to. Bardzo dziękuję.Co to jednak za różnica, czy maszyna, czy kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue ależ Abdonie... 06.05.04, 22:31 a wystarczyło poprosić.. tryb rozkazujący mnie odstrasza.. :/ ale niech będzie.. tylko co Ci napisać?.. żeś inteligentny, elokwentny, z niebagatelnym poczuciem humoru? ach, to tylko słowa! Ciebie się nie da wpisać w ich ramki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: ależ Abdonie... 06.05.04, 22:50 nevada_blue napisała a wystarczyło poprosić.. > tryb rozkazujący mnie odstrasza.. :/ Bardzo przepraszam za ten tryb. Moja żona często mówi do mnie "pochwal mnie!". Tak się do tego przyzwyczaiłem, że pozwoliłem sobie tak odezwać się do Ciebie. > żeś ... z niebagatelnym poczuciem humoru? Ten humor jest tak niebagatelny, że niektórzy przysiadaję z wrażenia Dziękuję za pochwałę. Po odczytaniu tekstu z maszyny nic nie poczułem, a po Twojej pochwale zacząłem po mieszkaniu chodzić na palcach. Zaraz pokażę to mojej żonie. Niech wreszcie zobaczy, co jestem wart. Bo jak jej mówię o sobie to, co Ty napisałaś o mnie, to nie robi to na niej żadnego wrażenia. Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i jeszce raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: ależ Abdonie... 06.05.04, 22:55 hehe :] nie ma za co :] pozdrów ode mnie swoją Żonę :))) Odpowiedz Link Zgłoś