Dodaj do ulubionych

Sirocco tur

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:24
Czy ktos korzystal z uslug tego biura ? Jakie wrazenia ? Prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • aisza5 Re: Sirocco tur 05.02.05, 17:36
      Często korzystam osobiście oraz moi znajomi- specjalizują się w wyjazdach do
      krajów arabskich- otrzymasz fachową informację na temat tych krajów-więcej info
      na forum krajearabskie.prv.pl
      • Gość: sisi Re: Sirocco tur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:51
        Dzieki Aisza ale czy moglabys napisac wiecej ? Interesuje to jak podchodza do
        klienta , jak jest zorganizowana podroz , odbior na lotnisku , trasfer do hotelu
        , no i przede wszystkim jakie pokoje wykupuja w hotelach. Ogolnie czy sa solidni
        i sie staraja , czy do tej pory nie bylo z nimi wiekszych problemow?
        Co do "krajow arabskich" to wlasnie tam znalazlam sirocco. Rok temu bylam z
        Triada ale teraz nie maja "mojego" hotelu wiec chcialam jechac z Eximem , no a
        teraz znalazlam sirocco i sie zastanawiam , bo w sumie cena ta sama co z Eximem.
        • Gość: jedna taka Re: Sirocco tur IP: *.torun.mm.pl 05.02.05, 18:05
          sirroco z tego co wiem, nie jest organizatorem! to agent
          • aisza5 Re: Sirocco tur 05.02.05, 18:16
            Jest to BP sprzedające oferty różnych touroperatorów, lecz pracują bardzo
            sprawnie- mają przegląd prawie wszystkich ofert do krajów arabskich,
            przekazują wiele dodatkowych informacji, starają się w miarę mozliwośći
            załatwiać lepsze pokoje, lecz co najważniejsze- biuro jest czynne non-stop-
            nawet w sobotę i niedzielę i do póżnej nocy mozna wszystko załatwić, kiedy inne
            biura są już zamkniete. No i zapewniają też bezpłatne noclegi w Karawanseraju w
            Warszawie- z czego najbardziej są zadowoleni moi znajomi często podróżujący do
            Egiptu z okolic wschodniej granicy.
    • Gość: Ewa.koz Re: Sirocco tur IP: *.gizycko.mm.pl 08.02.05, 21:24
      Ja korzystałam już 2 razy i polecam ich moim znajomym. byliśmy razem w grudniu
      przez sirrocco. Jeśli chodzi o podejście to jest to jedyne biuro w którym można
      cokolwiek załatwić od a do z!
      indywidualne podejście i troska o klienta - zupełna bezkonfliktowość. ja często
      dzwonię i mówię potrzebuję coś na dany termin co jest i wiem, że jeśli jest to
      dostanę to. w bardzo dobrej cenie i wszystko za mnie będzie załatwione!!!
      polecam szczerze!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka