02.07.11, 10:20
Cześć, czy brał ktoś imovane? Jakie efekty mieliście po tym leku? Tak, tak, wiem, że na każdego zadziała inaczej. Nie mniej jednak wypowiedzcie się jakie objawy mieliście. Tycie, brak łaknienia, nól brzucha, coś jeszcze?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • margit35 Re: Imovane 02.07.11, 10:24
      Imovane jest lekiem stosowanym przy zaburzeniach snu ,stosuje się krótkotrwale gdyż może uzależniać i nie leczy ,jest stosowany doraźnie . Szanse na wystąpienie wymienionych efektów ubocznych małe.
      • stokrotka_beauty Re: Imovane 02.07.11, 10:49
        przez 2 tygodnie też można utyć.
        Dzięki za odpowiedź.
    • lucyna_n Re: Imovane 02.07.11, 16:05
      usypiacz, nie leczy depresji, można brać krótko albo od czasu do czasu jedynie.
      • stokrotka_beauty Re: Imovane 02.07.11, 23:43
        Dzięki. Z depresją sobie radzę, ale czasem bezsenność..
        • lucyna_n Re: Imovane 02.07.11, 23:49
          Lepszą opcją jest znaleźć lek przeciwdepresyjny ktory unormuje sen, jest to oczywiście opcja idealna nie zawsze da się taki lek znaleźć, więc od czasu do czasu imovane czy inny doraźny specyfik może być pomocne, ale jeżeli masz kłopot z zaśnięciem codziennie to tylko pogłębi problem. Niestety z tym snem to jest faktycznei problem, bo brak snu pogłębia depresję a ta często z kolei powoduje coraz większe kłopoty ze snem właśnie, i koło się zamyka.
          • stokrotka_beauty Re: Imovane 03.07.11, 00:08
            No na szczęście nie co dzień mam problem z zaśnięciem :). Dzięki :).
        • adrenalina120 Re: Imovane 02.07.11, 23:55
          200 ml żoładkowej gorzkiej + piwo. Sen gwarantowany.
        • adrenalina120 Re: Imovane 03.07.11, 00:05
          Niektórzy mają jeszce teorie że w zaśnieciu pomaga czyste sumienie....
    • tlenoterapia Re: Imovane 03.07.11, 00:21
      W sumie to brałam o podobnym działaniu "scinacz z nóg " wykorzystywałam jego szybkie działanie - po zażyciu spalam zamiast buszować w lodowce, wiec mniej kalorii i brak tycia .Przeciwnie działają benzodiazepiny po nich to odpuszcza samokontrola nad jedzeniem ,po alkoholu tez chce się jeść...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka