chwilufka 27.05.04, 12:42 czy ma sens doprowadzanie mnie do skrajnych emocji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greta_30 Re: zastanówcie się 27.05.04, 12:47 zgadzam się! czy to ma sens? ile jeszcze muszę opowiedzieć żeby ktos w końcu zrozumiał, ze nie jestem tu dla zabawy? Hę? a smoki na wawel i do wyrek skoro im się kurwa nic z chorobą zrobic nie chce. greta - pamiętajcie, że wie co mówi. Jak nie wie co ma powiedzieć - nie zabiera głosu. Zauważcie to w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
o0oo Re: zastanówcie się 27.05.04, 12:50 greta_30 napisała: > greta - pamiętajcie, że wie co mówi. Jak nie wie co ma powiedzieć - nie zabiera > głosu. Zauważcie to w końcu. a jak mamy zauwazyc skoro glosu nie zabiera, a na forum istnieje sie tylko wtedy jak sie zabierze glos? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 :)))))) love oOoo, fajny z Ciebie kumpel! 27.05.04, 12:53 i 3maj sie jakoś :))) greta - pozdrawia czujnych i mądraliśkich hihihihi :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 a Chrystus to za nas umarł?... biedny 27.05.04, 17:11 przeliczył się. Nie zasługujemy na to! Nie obrażam. tak uważm i mam prawo. greta - czasami tak jej wstyd że jest człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
vinja Re: zastanówcie się 27.05.04, 12:55 chwilufka napisała: > czy ma sens doprowadzanie mnie do skrajnych emocji? Z terapeutycznego punktu widzenia - ma sens... Prowokuje do działania , rozbudzenie emocji , również tych negatywnych , to rozbudzenie drzemiących w nas sił tak potrzebnych do walki z chorobą Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 barwo Vinja! kocham Cię, bo juz wiem co to 27.05.04, 12:58 znaczy. Jesteś Debeściak!!!! love greta - twoja na wieki Odpowiedz Link Zgłoś