Dodaj do ulubionych

triumf jednostki nad kupą gówna,

27.05.04, 22:35
bez komentarza, kto wie - ten wie. kto nie wie, niech żaluję. Idzięki za
sessssssion. W realu - BEZ SZANS!
AVE FORUM GAZETO! hoho. hihihi//// buchacha.... jaja jakie... hihihi :))))
jaki śmiech.... i Wy się nie wstydzicie wogóle?! dla mnie czad! człowiek to
zagadka! hoho!!!! moc z drobiazgach zamknięta... ;)
Obserwuj wątek
    • anutka1 Re: triumf jednostki nad kupą gówna, 27.05.04, 23:01
      dziewczyno...co Ty wygadujesz.....Ty chyba naprawde jestes w niewlasciwym
      miejscu, przeczytalam wczesniej post, ze w zasadzie teraz to chyba nie mozna
      sie tu juz niczego dowiedziec, jak masz ochote nad refleksjami to pisz blog,
      daj linka i bedzie ok.
      Z calym szacunkiem.
      • greta_30 daje linki i nazywam swoje posty po imieniu! 28.05.04, 00:19
        każdy ma możliwość ZREZYGNOWANIA Z JEGO PRZECZYTANIA, bo z nagłówka wynika, co
        będzie dalej. lubicie moją chorobę i moje cierpienia. taka jest prawda. marzę o
        tym, żeby grecie już odpuszczono. mam tu kilka własnych postów i jestem z nich
        autentycznie dumna//. dajcie pochorować człowiekowi. odpuście. No1 wystarczy
        już... bądźcie sami dla siebie autorytetami... pozwólcie grecie pleść trzy po
        trzy, co wam szkodzi... Dlaczego nie mogę powiedzieć słowa żeby ktoś sie nie
        oburzy ł, albo nie walął kijem bejzbolowym po oczach. zejdzcie ze mnie. chcę
        oddychać. nie kocham Waszego agresywnego REAGOWANIA NA GRETE. greta nie tego
        szuka... nie kumacie tego? o jezusiczku, co za syf.
        • kohanek Re: daje linki i nazywam swoje posty po imieniu! 28.05.04, 00:29
          greta_30 napisała:

> każdy ma możliwość ZREZYGNOWANIA Z JEGO PRZECZYTANIA, bo z nagłówka wynika, co
          > będzie dalej.

No tak, ale jak otwierzasz pelno watkow, to trzeba tracic czas na czytanie ich,
          zanim sie dojdzie do czegos pozytecznego!
          • greta_30 ja nie Crystus, nie przyszłam Cię zbawić 28.05.04, 00:31
            więć spadaj z takim zarzutem. Do swojego Pana Boga na niebiesiach, a mnie nie
            dotykaj. won! możesz dać ignora, żaden to problem.
            • kohanek Re: ja nie Crystus, nie przyszłam Cię zbawić 28.05.04, 00:32
              greta_30 napisała:

> więć spadaj z takim zarzutem. Do swojego Pana Boga na niebiesiach, a mnie nie
              > dotykaj. won! możesz dać ignora, żaden to problem.

Moze jak bys placila za wpisy na Forum to bys zastanowila sie dlugo zanim cos
              glupiego napisac.
              • greta_30 masz juz pomysła na to jak zrobić terapię przez 28.05.04, 00:34
                sieć, aleś Ty oryginalny... odejdz ode mnie. nie dotykaj. won od grety. mam
                prawo tu być. moja sprawa. a ty nieczytaj, jak Cię męczy. wypad piłkę pokopać a
                nie chorego. won!
              • lucyna_n Re: ja nie Crystus, nie przyszłam Cię zbawić 28.05.04, 00:47
                czlowieku miej Boga w sercu? sam sie zastanow co Ty wogole piszesz. Po co siedzisz w tym
                watku?? Chyba z tytulu i pierwszego postu dalo sie wywnioskowac ze nie bedzie nobliwie i
                konkretnie, w koncu chciales zeby zakladac osobne watki no to masz wiec o co chodzi, daj
                Grecie w spokoju pochorowac a jak nie rozumiesz to juz w tym niezrozumieniu pozostaniesz.
          • greta_30 i nie zakładam nowych wątków... 28.05.04, 00:32
            tylko daję się sprowokować do uczestnictwa w cudzych. mam manię. ostrą jazdę,
            misję, akcje wielkoścowe, wiesz wogóle o czym mówię> weż zejdz ze mnie. nie
            prowokuj mnie.
            greta - chce odpocząć.
        • anutka1 Re: daje linki i nazywam swoje posty po imieniu! 28.05.04, 00:32
          a czy Ty nie mozesz zrozumiec jednej rzeczy....ze na forum czaseami przychodza
          ludzie zeby uzyskac jakas informacje....co im sie nie udaje - ja nie zabraniam
          Ci mowic, pisac, (zabronilambym Ci wyklinania...to jedno czego bym Ci
          zabronila), ale blagam czemu nie porozmawiasz sobie z ludzmi na czacie ..albo
          jak juz wczeniej ktos zasugerowal w oddzielnym watku.....

dajcie czlowiekowi pochorowac.....mowisz tak jak bys chciala chorowac...kiedys
          napisalas..."udalo mi sie zrujnowac zycie"...sama tego chcialas? Czy banalny
          blad w wyrazaniu mysli....to niestety nie jest do konca forum
          zwierzenia...owszem czlowiek chce sobie czasem ulzyc...i sie wypisac...ale
          uszanujmy cel tego forum i innych.
          Troche to i tak uwazam za walke z wiatrakami, bo chyba juz i tak nikt nie jest
          za bardzo w stanie zmienic tego forum, watki sie rozlazly i niektore zabardzo
          rozprzestrzenily, szkoda...ale probowac warto.
          Pozdrawiam......ciekawa jestem czy jestes w stanie spojrzec na drugiego
          czlowieka i jego problemy, czy tez jestes zanurzona tylko w swoich chorobach i
          swoim wirtualnym swiecie.
          • greta_30 słuchaj anutka, nie zabieram nikomu powietrza! 28.05.04, 00:39
            KAŻDY MA PRAWO ZIGOWOWAĆ MOJE SŁOWA! powiem Ci szczerze - marzę o tym... nie
            wiem co każe mi nie spać po nocach i walić w te przeklęte klawisze. Bo jeśli
            choroba - to w wawie tak sie nie uważa (4ry szpitale odmówiły przyjęcia grety na
            oddział). Nie zaśmiecam wątków! mój problem polega na tym, że jak czytam jakiś
            bzdet, to mi się żal człowieka robi... po prostu. nie chcę krzywdzić, chcę mieć
            prawo być tam gdzie chcę. teraz potrzebuję tego forum. dlaczego nie pozwalacie
            mi tu być? dlaczego ciągle mnie bijecie i obrażacie...?
            Nie wiem Anutka, czy lepeij dałabys sobie radę z takim brzemieniem. Wątpię. To
            ponad ludzkie siły.
        • dziwaq Re: daje linki i nazywam swoje posty po imieniu! 29.05.04, 02:27
          greta_30 napisała:

> każdy ma możliwość ZREZYGNOWANIA Z JEGO PRZECZYTANIA, bo z nagłówka wynika, co
          > będzie dalej. lubicie moją chorobę i moje cierpienia. taka jest prawda. marzę
          o
          idz do psychiatry
      • greta_30 bystrzacha! co nie? moje gratulacje 28.05.04, 01:04
        • greta_30 krótki opisik manii 28.05.04, 01:17
          "W epizodzie maniakalnym typowy jest euforyczny nastrój , wzmożona
          samoocena , ekspansywność oraz ogólnie wzmożona aktywność.

Objawy manii:
          * podwyższenie nastroju , ekspansywność , nadaktywność
          * podwyższona samoocena , nastawienie wielkościowe
          * przyśpieszenie mowy , przymus mówienia , słowotok
          * gonitwa myśli , skojarzenia dziwaczne , dygresje
          * rozproszenie uwagi , drażliwość
          * pobudzenie , czasem przechodzące w agresję
          * wzrost aktywności hedonistycznych
          * zachowania ekspansywne i ryzykowne
          * przesadne zaangażowanie
          * niski poziom tolerancji frustracji

Nastrój w manii może zmieniać się od euforii do nastroju drażliwego i
          gniewu , zwłaszcza gdy gonitwa myśli i próba realizacji coraz to nowych
          planów napotyka opór otoczenia. Koncentracja takiej osoby jest zaburzona , a
          uwaga łatwo ulega rozproszeniu na nieistotnych szczegółach. "

Vinja mnie tym ratowała. PRZECZYTAJ NA MIŁY BÓG ZANIM ZNOWU NAPISZESZ JAKIEŚ GÓWNO
    • nienormalna Re: triumf jednostki nad kupą gówna, 28.05.04, 00:38
      greto a czy Ty masz monopolo na depresje? Wszyscy jestesmy tutaj chorzy i
      desperacko szukamy pomocy. Nie rob z siebie ofiary, bo sama sobie szkodzi
      • greta_30 błech... kolejna nawet nie zagała sobie trudu, 28.05.04, 00:41
        żeby wiedzieć do kogo te słowa. bez komentarza.
      • anutka1 odpowiedz prosze... 28.05.04, 00:43
        bardzo dobre pytanie,,,,czy Ty masz monopol na depresje?
        A wczesniej zapytalam czy jestes w stanie spojrzec na problemy innych....?
        A swoja droga - masz jakas rodzine, bliskie osoby? Czy oni sa najszesliwszymi
        osobami na swiecie...czy dostrzegasz wogole kogos w rzeczywistym swiecie?
        Prosze odpowiedz...prosto i spokojnie
        • lucyna_n Re: odpowiedz prosze... 28.05.04, 00:53
          Oj ludziska jak Wy nie kumacie czaczy no to jest wrecz niesamowite.
          Co w tym jest zlego ze watki sa dygresyjne , jak ktos jest inteligentny to ze wszystkiego jest w
          stanie wyciagnac jakies konstruktywne wnioski dla siebie. Chcecie zeby na forum bylo milo a z
          nudow nic tylko furt szturmem na Grete. Nie po raz ostatni prosze zejdzcie z Grety!!!
          Jak chcecie moge nawet blagac. No dobra blagam!!!!
          • anutka1 Re: odpowiedz prosze... 28.05.04, 00:56
            Wy nie jestescie tragiczne ...Wy jestescie poprostu smieszne.....
            Msly konkret..ile macie lat z osobna oczywiscie...?
            • greta_30 ty pierwsza! solo 28.05.04, 00:57
              • greta_30 no dawaj! 28.05.04, 00:58
                • greta_30 ja mam 34 lata i 15stoletnią córkę, a Ty 28.05.04, 00:59
                  no dawaj, te, ekspert Pastwiący się... dawaj
                  • anutka1 Re: ja mam 34 lata i 15stoletnią córkę, a Ty 28.05.04, 01:04
                    widac ze Twoj wiek nie ma tu jednak roli, czyli wyeliminowalam jeden czynnik.

nie bede sie z Toba licytowac na problemy.....absolutnie nie zamierzam sie
                    moimi dzielic z Toba....i nie chce spasc i stoczyc sie calkowicie, zreszta i
                    tak nie bylabys w stanie pewnych rzeczy zrozumiec jak roznie moze sie zycie
                    potoczyc.
                    Ja wystrzegam sie obdarzania innych moimi problemami, tkwie w tym sama...moze
                    to nienajlepiej ale widzac co robisz Ty to jednak wole pozostac przy moim.
                    • greta_30 TWOJE ŻYCIE - TWOJA SPRAWA 28.05.04, 01:08
                      MOJE ŻYCIE - MOJA SPRAWA
                      łapiesz o co tu chodzi? To Ty mi zabierasz powietrze. nie ja Tobie.
                      • anutka1 Re: TWOJE ŻYCIE - TWOJA SPRAWA 28.05.04, 01:10
                        ja Ci zabieram powietrze?????
                        o Boze to jakas paranoja...Ty juz kompletnie nie kontrolujesz chyba tego co
                        piszesz...
                        • greta_30 odpowiem tylko dlatego, że denerwujesz się jak 28.05.04, 01:11
                          Cię ignoruję.

bez komentarza.
                          • anutka1 Re: odpowiem tylko dlatego, że denerwujesz się ja 28.05.04, 01:13
                            hehe
                          • anutka1 Re: odpowiem tylko dlatego, że denerwujesz się ja 28.05.04, 01:13
                            haha...bo tak fajnie mi sie z Toba dyskutuje....
                            • greta_30 a ja sie męczę, jak to jest powiedz 28.05.04, 01:14
                              • anutka1 Re: a ja sie męczę, jak to jest powiedz 28.05.04, 01:15
                                noooo..sama uznalas ze forum to Twoja terapia...co...juz zmieniasz zdanie?
                                • greta_30 DOBRE! respekt. Tu mnie masz, hehehe 28.05.04, 01:17
            • lucyna_n Re: odpowiedz prosze... 28.05.04, 01:19
              cholera jasna pisze Tobie ze BLAAAAGAAAAM a Ty dalej swoje, jestes sadystka? czy moze masz
              takie natrectwo, daj sobie powiedziec ze nie wszystkich rowna miarka mozna mierzyc. Depresja
              depresji nierowna .
              Jeszcze mi wklejasz ze jestem zalosna, moze dla ciebie jestem ale wiesz co ja? to kiniam. Mam
              trzy dychy , meza i osmioletniego syna. Przeszlam w zyciu swoje i nie dam jakiejs smarkuli
              przemadrzalej po psychice sobie jezdzic . Jezeli masz wiecej niz 20 to sie chyba w rozwoju
              zatrzymalas.
              Chcialam po dobroci ale sie nie dalo, wybacz.
              • greta_30 lucyna - masz browara! dobrze! 28.05.04, 01:21
                choc i tak smutne, w gruncie rzeczy, co nie?
                przytulam sie do Ciebie, bo zaraz pod stolik zlecę. papapapa
              • anutka1 Re: odpowiedz prosze... 28.05.04, 01:25
                ludzie opamietajcie sie.....jak Wy traktujecie forum...jak wyrocznie...jak
                glupte, prowokujecie i dajecie sie prowokowac....za co po co.....zero dystansu
                w Was.......mozesz sobie mnie nazywac jak chcesz...mam 23 lata....i jak juz
                wczesniej wspomnialam nie chce sie licytowac na problemy bo to nie o to
                chodzi....ale skoro wogole jestem na tym akurat forum to nie bez powodu, widze
                ze Ty masz podobne cechy....choc w mniejszym stopniu, ublizaniu innym......ech
                • greta_30 moja Córka nie jest dużo starsza os Ciebie 28.05.04, 01:34
                  a bardziej kumata. To Ty się zastanów lepiej.
                  • anutka1 Re: moja Córka nie jest dużo starsza os Ciebie 28.05.04, 07:20
                    widze ze liczyc nie umiesz...szkoda..:(
                • lucyna_n Re: odpowiedz prosze... 28.05.04, 01:42
                  ales sie zapetlila, najpierw mi piszesz ze jestem tragiczna czy tam zalosna (niepotrzebne
                  skreslic) a jak sie bronie to mi zarzucasz obrazanie ludzi to troche nie fair nie sadzisz?
              • anutka1 Re: odpowiedz prosze... 28.05.04, 01:27
                ublizania....ale jednak nie myslisz tylko o sobie...jest Was juz dwie Ty i greta
                • greta_30 odczep sie od Niej. mnie wal. grety nie boli 28.05.04, 01:35
          • agnida Re: odpowiedz prosze... 28.05.04, 00:58
            lucyna_n napisała:

> Oj ludziska jak Wy nie kumacie czaczy no to jest wrecz niesamowite.
            > Co w tym jest zlego ze watki sa dygresyjne , jak ktos jest inteligentny to ze
            w
            > szystkiego jest w
            > stanie wyciagnac jakies konstruktywne wnioski dla siebie.

A kto Tobie powiedzial ze ludzie z depresja, pod wplywem tabletek maja na
            tyle "inteligencji" by przechodzic przez wszystkie glupoty, by dojsc do czegos
            pozytecznego???
            • greta_30 skąd wiesz co mnie może uleczyć? 28.05.04, 01:00
              • agnida Re: skąd wiesz co mnie może uleczyć? 28.05.04, 01:01
                wiesz co? Ty lecz sie jak chcesz, ale pamietaj zeby nie deptac przy okazji po
                innych!. Troche mniej egoizmu kobieto
                • greta_30 spadaj. nie czytasz. to ignorancja i tyle! 28.05.04, 01:03
                  wypad piłke pokopać a nie chorego. i to już.
                  • agnida Re: spadaj. nie czytasz. to ignorancja i tyle! 28.05.04, 01:05
                    greta_30 napisała:

> wypad piłke pokopać a nie chorego. i to już.

tak jak Ty kopiesz tutaj innych. Masz manie przesladowcza, biedna gretunia,
                    wszyscy przeciwko niej. A w rzeczywistowci teroryzujesz cale Forum soba
                    Egocentryczko
                    • anutka1 Re: spadaj. nie czytasz. to ignorancja i tyle! 28.05.04, 01:07
                      droga greto...dokladnie o to mi chodzilo gdy pytalam o to czy dostrzegasz
                      innych...skupiasz wszystko na sobie....wszystkie watki, robisz z siebie
                      najwieksza ofiare na swiecie...no trudno...ten typ tak ma....rob co chesz....i
                      zacznij rozmawiac z ludzmi w rzeczywistosci....i powiedz czy z nimi rozmawiasz
                      identyznie jak tutaj?
                      • greta_30 z iloma ludźmi z Forum i nie tylko dziś gadałaś? 28.05.04, 01:10
                        • anutka1 Re: z iloma ludźmi z Forum i nie tylko dziś gadał 28.05.04, 01:12
                          co to za gupkowate pyatnie...nikt Cie nie nauczyl ze nie odpowiada sie pytaniem
                          na pytanie...taka duza a jednak grzeznosc gdzies w tyle zostala.
                          moj swiat jest jednak bardziej rzeczywisty niz wirtualny i wiem co to czlowiek
                          • greta_30 Re: z iloma ludźmi z Forum i nie tylko dziś gadał 28.05.04, 01:13
                            odpowiedz, to ważne.
                    • greta_30 nie prześladowczą, znowu jesteś ingorancka 28.05.04, 01:09
                      mam manię dać Ci pois, poczekaj głupolku, zarac Ci pomogę
            • greta_30 poza tym. prosze o definicję POZYTECZNEGO 28.05.04, 01:02
              bo chyba sie będę musiała z tobą nie zgodzic....
              greta - czuje dym w kościach. Obudził sie Kolejny Sprawiedliwy, może to bóg?
              ojej, dobrze że ja Go szanuję najlepiej nak umiem. Nie vboję się Jego oceny.
              Boje się oceny Anidy.
            • lucyna_n Re: odpowiedz prosze... 28.05.04, 01:08
              niestety czesc ludzi tutaj uznaje tylko ambitne scisle medyczne watki dzieki ktorym codziennie
              moga odkryc w sobie nowa choroba a przynajmniej jakas nowa fachowa nazwe przyswoic. Jest
              to najdluzsza z mozliwych drog do wyjscia z depresji ale skoro tak lubia to niech tak robia.
              Wroze im tablety do konca zasmarkanego zywota. Zreszta wszystko sie tu zwala na tabletki a
              cos mi sie wydaje ze dla wielu to taka sprytna wymowka za ktora mozna ukryc pewne
              niedostatki.
              • greta_30 dobrze! cieszę się że jesteś ze mną tu. idziemy 28.05.04, 01:13
                spać jakos niebawem? bo mi rispolept wchodzi i zaraz będę aniołek. PR se popsuję
                ;))) hehehe
                pozdrawiam Cię srdecznie i dziękuję za MIŁE towarzystwo (dla równowagi, hihihi)
              • agnida Re: odpowiedz prosze... 28.05.04, 01:29
                lucyna_n napisała:

> niestety czesc ludzi tutaj uznaje tylko ambitne scisle medyczne watki dzieki
                kt
                > orym codziennie
                > moga odkryc w sobie nowa choroba a przynajmniej jakas nowa fachowa nazwe
                przysw
                dobra, niepodoba Ci sie to czemu nie zalozysz prywatnego forum???
                • greta_30 założyłam i dobrze sie miewa. ale 28.05.04, 01:36
                  tam nie ma takich smakołyków ja Ty.
                  • greta_30 sami wartościowi ludzie, nie ma się do czego 28.05.04, 01:38
                    dowalić, hehehe
                • lucyna_n Re: odpowiedz prosze... 28.05.04, 01:38
                  sama sobie zaloz mnie sie tu podoba.
                  • agnida Re: odpowiedz prosze... 28.05.04, 01:56
                    lucyna_n napisała:

> sama sobie zaloz mnie sie tu podoba.

No to otwieraj osobne watki a nie pasozytuje in innych.
                    • greta_30 pasożytuje... nie mogę 28.05.04, 08:12
                      jak tak - to wypad z mojego wątku, ale to już!!!!! hehehe sama na siebie bicz
                      kręcisz Anida
        • greta_30 nie po to piszę, żebyś nie czytała, bo potem 28.05.04, 00:56
          wychodzi na to, że chcę komuś zabrać przestrzeń. Nie idź na skróty. ja pamietam
          każdą osobę z którą zamieniłam słowo na tym forum. Ty też byś mogła. gdyby Ci
          sie tylko to chciało zrobić.
    • bajdon greto, czekamy na Ciebie 28.05.04, 01:08
      na czacie, wejdz jak masz ochote

www.polczat.pl/chat/?room=deprecha
      • greta_30 nie umiem wejść na czat, jak to się robi? 28.05.04, 01:15
        • bajdon Re: nie umiem wejść na czat, jak to się robi? 28.05.04, 01:20
          wejdz na ten link

www.polczat.pl/chat/?room=deprecha

jesli nie dziala, to skopiuj go i w klej w miejsce na wpisanie adresu i wcisnij
          enter:)
        • bajdon Re: nie umiem wejść na czat, jak to się robi? 28.05.04, 01:24
          greto, wszyscy juz niestety poszli spac. mam nadzieje, ze wpadniesz jutro na
          czat i mam nadzieje, ze ty juz tez pojdziesz spac. pozdrowienia od wszystkich.
          dobrej nocy.
          • greta_30 dobranoc, spokojnych snów bajdonie :))) 28.05.04, 01:37
            miło, że pomyślałeś o mnie :)))) pa
          • kobbieta Re: nie umiem wejść na czat, jak to się robi? 28.05.04, 01:42
            Greto niezly pomysl, dopasuj sobie ludzi ktorzy Tobie odpowiadaja i hajda na
            czat.
            • greta_30 jak mi sie bedzie chciało jeszcze na chatach 28.05.04, 08:14
              poszaleć - to se poszaleję. Nikt mi nie będzie kazał tego jednak. Wybacz, ale
              nawet Mamusia już mi nic nie sugeruje. Moje życie - moja sprawa. Daj mi oddychać
              pełnymi piersiami. jak Ci nie mówię jak masz żyć. Bo w przeciwieństwie do Ciebie
              - szanuję twoją odrębność. Ostatni raz mówię po dobroci - odczepcie się od grtey!
              • greta_30 ale to już!!!! 28.05.04, 08:15
                • kobbieta Re: ale to już!!!! 28.05.04, 10:51
                  to byla szczera rada. dziwi mnie ze nie przyjelas zaproszenia Forumowicza
                  na czat. Wolisz tutaj naprzykrzac sie i zanudzac.
    • gazimierz Re: triumf jednostki nad kupą gówna, 28.05.04, 08:46
      kupa gowna i to smierdzaca jestes Ty Greta. nie zasmradzaj tutaj Forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka