Dodaj do ulubionych

Elicea- leki

05.08.14, 22:20
Dzisiaj zostal mi przepisany lek Elicea na lęki. Po zazyciu leku mam przyspieszona prace serca- zazywam Bisocard (o czym lekarz zostal poinformowany) a w ulotce jest napisane, aby nie brac leku jak sie stosuje leki na serce....Czy to efekt uboczny czy moze spowodowane jest to stresem? Mial tak ktos?
Obserwuj wątek
    • ol_a_9 Re: Elicea- leki 05.08.14, 23:12
      Ja na stres biorę ziołowe tabletki, np. destresan max, który zawiera ekstrakt z liści melisy, z korzenia różeńca górskiego, magnez i witamina B6. Może idz skonsultować to z lekarzem?
    • natuszkaaa Re: Elicea- leki 15.09.14, 16:26
      Witam proszę o kontakt Panią która zamiescila ogloszenie. Podam swoj nr 724124077. Pozdrawiam
    • ronna_wawa Re: Elicea- leki 01.07.15, 03:00
      troche skopal twoj lekarz :( nie mozna mieszac takich lekow :( elicea (apteka warszawa opowiadala mi o niej dlugo) nie dziala dobrze z innymi lekami i trzeba baaardzo uwazac. Masz po prostu psychiatre, ktory chce sie ciebie pozbyc :( ja biore taka wersje: aptekagold.pl/elicea-tabl-10mg-x-28.html i czuje sie ok, ale oprocz tego kazdy inny lek konsultuje z dwoma lekarzami i czytam ulotki
    • fobikspoleczny Re: Elicea- leki 18.08.15, 20:36
      Ja biorę ten lek pod nazwą Mozarin ( 10 mg ). Z tego co wiem jest to silny SSRI stosowany przy dużych depresjach. U mnie wyeliminował on objawy lęku uogólnionego ( zamartwianie się tym co będzie ) z niesamowicie pozytywnym skutkiem. Jestem mega zadowolony. Wiem, że ten lek wchodzi w interakcje z innymi lekami i tu może być niebezpieczny ( sprawdzlek.pl/mozarin/ ). Jeśli masz jakiekolwiek problemy z sercem i bierzesz leki, to nie tylko poinformuj o tym psychiatrę, ale skonsultuj się także z kardiologiem.
      Z drugiej strony... brałem już masę leków na psyche i każdy miał jakiś skutek uboczny. Może to tylko przyspieszone tętno i tyle ?... kardiolog powinien wiedzieć, a jak nie, to niech zleci Ci badania.
      • gragra3 Re: Elicea- leki 20.09.15, 11:50
        witam jestem w trakcie odstawiania mozarinu,15mg,czuje ze jest mi juz niepotrzebny, a bralam go przez ok. 2 lata, przyczyną jest rowniez ze przytylam 8 kg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka