22.12.16, 07:13
Mam pytaniev dotyczace lekow a np sylwester. Jak biore Kwetaples xs 300 na noc tonczy moge zrobic przerwe na sylwestra?pytam tak teoretycznie bonzdarzaja sie noce gdzie sa nieprzespane i co wtedy z takimi lekami? Odstawiac? Nie odstawiac
Obserwuj wątek
    • ekspert.grupa_synapsis Re: Sylwester 22.12.16, 10:40
      To konkretny i indywidualny problem - do omówienia z lekarzem prowadzącym leczenie.
      Z szacunkiem
      Stanisław Porczyk, psychiatra
      Grupa Synapsis
      www.synapsis.pl
      • martyna2525 Re: Sylwester 22.12.16, 10:54
        dziękuje.
        Niestety nie mam możliwości kontaktu z lekarzem prowadzącym do sylwestra.
        • ekspert.grupa_synapsis Re: Sylwester 22.12.16, 11:42
          Domyślam się, ale ja będę się nadal bronił przed wszelkim konkretnymi radami typu czy przyjmować dany lek, czy go nie przyjmować, czy można odstawić na krótko czy nie można itp. To są już sprawy najściślej należące do samego leczenia. Uwaga, nie będę też odpowiadał przed Sylwestrem na pytania z tematu „leki a alkohol”, mam w tej sprawie pewną wiedzę, ale niech to też już weźmie na siebie lekarz prowadzący leczenie.
          Serdecznie pozdrawiam
          Stanisław Porczyk, psychiatra
          Grupa Synapsis
          www.synapsis.pl
          • martyna2525 Re: Sylwester 22.12.16, 13:17
            W porządku, szanuję Pana decyzję.
            Spokojnych Świąt życzę :)
          • mardaani.74 Re: Sylwester 22.12.16, 13:42
            Ja tam mam jedną odpowiedź, leczysz się nie pij, ciągle się pochylamy nad tym alkoholem jakby to była substancja niezbędna do życia, nie ma dnia, okazji żeby nie wypływał problem "a czemu ty nie pijesz" normalnie jedna wielka popijawa ogólnonarodowa, nie pijesz nie żyjesz, gorzej niż nie mieć konta na fejsie.
            • martyna2525 Re: Sylwester 22.12.16, 16:24
              Nie mialam w ustaxh alkoholu od 11 lat, nie leczylam sie wtedy lekami psychotropowymi.Brałam leki kardiologiczne i one w polaczeniu z alkoholem dawaly armagedon. Bez alkoholu sie bawie lepiej niz z nim, dla mnie nie musialby istniec wiec nie nie bede o to pytac.
              • mardaani.74 Re: Sylwester 22.12.16, 20:29
                żeby wyjaśnić, uwaga odnośnie alkoholu absolutnie nie była w Twoją stronę, to taki mój ogólny osobisty wkurw na "przymus" picia alkoholu "wszędzie".
            • ekspert.grupa_synapsis Re: Sylwester 22.12.16, 16:59
              Pani Mardani, przecież o tym alkoholu nie było do P. Martyny. Nie pytała o to, nie rozkręcajmy tematu.
              SP
              Grupa Synapsis
              www.synapsis.pl
              • mardaani.74 Re: Sylwester 22.12.16, 20:28
                ale ja nie pisałam do Martyny? tylko tak sobie ogólnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka