Dodaj do ulubionych

mój nowy lek

19.01.17, 08:19
jestem osobą po wypadku, auto potrąciło....ciężko było... mam depresje i wczoraj doktorka podała mi lekarstwo SERVENON jak na mnie zadziała? doktorka mowila ze lek nie zadziała juz ''za godzine'' troszke musze poczekac ale silne jest to lekarstwo?
Obserwuj wątek
    • plastic1906 Re: mój nowy lek 06.02.17, 18:57
      Silny i to bardzo....Polecam zapoznać się ze skutkami ubocznymi ponieważ często się one pojawiają....Ostrożnie z tym lekiem....I jeśli jesteś po wypadku z pewnością bierzesz też inne leki i warto zasięgnąć rady specjalisty żeby sprawdził dokładnie co z czym może być bo niestety jak to u nas lekarze pomijają ten fakt nie łaczenia niektórych substancji....A syrop na kaszel to niestety nie jest...
      • mardaani.74 Re: mój nowy lek 06.02.17, 19:31
        Nie strasz, to żaden tam silny lek, to jest zwykły antydepresant.
        Kiedyś dużo było o nim na forum.
        • mardaani.74 Re: mój nowy lek 06.02.17, 19:31
          tylko pod inną nazwą, lexapro
          • plastic1906 Re: mój nowy lek 06.02.17, 22:54
            Broń Boże nie strasze :D nie w tym sensie to tak chciałem żeby to zabrzmiało, bardziej napisałem w formie ostrzeżenia :D Ponoć trzecia głowa nie wyrasta po tym więc nie jest źle, a tamtej starej nazwy nie kojarze
            • mardaani.74 Re: mój nowy lek 07.02.17, 13:01
              z taką wiedzą to lepiej się wstrzymaj z tym pomaganiem :D
              • plastic1906 Re: mój nowy lek 09.02.17, 01:36
                Wypowiedziałem swoje tylko i wyłącznie zdanie na ten temat podkreślająć ze nie jestem lekrzem, i to forum chyba po to jest by wypowiadać swoje opinie.....Więc czemu skreślasz i krytykujesz takie zdanie.....Bo nawet na opiniach debili człowiek coś wyniesie....Ma wiecej opcji do wyboru.....Ja nie pwiedziałem ze ja mam racje.....bo tego nawet ja nie wiem
                • mardaani.74 Re: mój nowy lek 09.02.17, 10:12
                  Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane.
                  Wpis o tym jakim to strasznie silnym lekiem jest servenon wymagał korekty, bo jeszcze by ktoś przeczytał i uwierzył i sobie zaszkodził rezygnując z leczenia.
                • mardaani.74 Re: mój nowy lek 09.02.17, 10:14
                  ps.
                  Nie zauważyłam żebyś podkreślał w tym wpisie że nie jesteś lekarzem, nie każdy kto to przeczyta, przeczyta też i zapamięta z innego wątku kim jesteś i jaka jest Twoja wiedza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka