Gość: znicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:01 Od poniedziałku zacząłem leczenie, czy ktoś ma jakieś w tym doświadczenie, kiedy pojawia się symptomy poprawy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żonaalka6 Re: depresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:34 Badż cierpliwy. Bądż bardzo, baaaaaaardzo, baaaaaaaaaaardzo cierpliwy. Bądz przygotowany na wypróbowanie mnóstwa lekow o róznych skutkach ubocznych, ale żadnego nie rzucaj pochopnie.Podobno objawy uboczne czasem przechodzą po 2-3 tygodniach. I pamiętaj, jest mnostwo ludzi, którzy cie lubia, a może kochają, a na pewno dobrze ci życza . Jak ja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znicz Re: depresja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:38 Dzięki za dobre słowa ale w tym stanie w jakim jestem nie dociera jeszcze do mnie że ktoś o mnie mysli i dobrze mi zyczy, ale staram staram się jak tylko moge. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zupelnienikt Re: depresja 08.10.04, 10:40 Z ta cierpliwoscia to chyba prawda. Ja prawie 3 tyg biore leki i cos nadal ciezko sie to wszystko ciagnie. podobno twardym trzeba byc ,a nie mietkim wiec ciagnijmy to dalej. Trzymaj sie i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znicz Re: depresja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 10:46 ale to trudne jak cholera zwlaszcza jak sie jest samemu w czterech ścianach a za oknem swiat płacze deszczem. dzieki za odpowiedź pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś