schizofrenik 16.10.04, 23:38 jak w tytule może być nawet przyczepa kmapingowa oczywiscie wynajem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: HOLANDIA potrzebne tanie lokum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:46 a może ktoś chociaż wie ile takowe kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
al-an Re: HOLANDIA potrzebne tanie lokum 17.10.04, 10:50 Z tego co wiem to wiem to najlatwiej znalezc miejsce na kempingu ( pole kempingowe ). Niestety nie wiem ile dokladnie kosztuje ( 50 euro miesiecznie to chyba maximum ). Warunki sa marne - czasami braki cieplej wody i ogrzewanie w kempingu musisz sobie sam zalatwic ( zazwyczaj piecyk na butle gazowa ) . Najpierw musialbys przejechac sie na kemping i dowiedziec sie czy sa wolne miejsca ( karawany ). Pozdrawiam i zycze powodzenia! PS . Skad na depresji o lokum? Chcesz leczyc depresje w Holandi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizofrenik Re: HOLANDIA potrzebne tanie lokum 17.10.04, 11:57 > PS . Skad na depresji o lokum? Chcesz leczyc depresje w Holandi? :) --------------------------------------------------------------------- właśnie taki mam zamiar Odpowiedz Link Zgłoś
al-an Re: HOLANDIA potrzebne tanie lokum 17.10.04, 14:09 Wiesz ja tu mieszkam i lecze sie na dystymie , ale nie zauwazylam by mieli jakis zloty srodek. (szkoda) Wedlug mnie lecza tak samo jak w polsce , leki tez sa takie same... Odpowiedz Link Zgłoś
schizofrenik Re: HOLANDIA potrzebne tanie lokum 17.10.04, 17:41 na mnie tam te ich zioła działają Odpowiedz Link Zgłoś