aneta10ta Re: Nareszcie...Tera ja! 03.11.04, 20:21 Wjysz czym sie rożni mlyko od mleka? Mlyko jest biołe, a mleko białe. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: No,no...tylko bez takich mi...nie rozumiem. 03.11.04, 22:13 Szaleństwo zobowiązuje. Niektórym w poważnym stopniu szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 20:19 Nie zgadzsam sie zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 21:45 nie, Anetko, nie odchodź proszę! zostań na forum! :) a wszystkim podszywającym się pod Ciebie - stanowcze nie! pozdrawiam serdecznie! [nev.] Odpowiedz Link Zgłoś
anetal0ta Mówili ze nie zyjesz...lucyna siała panic! afera!! 03.11.04, 21:51 dym, tajemnicze posty...nieco koloryzowali. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Mówili ze nie zyjesz...lucyna siała panic! af 03.11.04, 21:53 nikt z tego co wiem nie mówił, że nie żyję.. przeczytałam posty - nie koloryzowali przestań podszywać się pod Anetę!!! grrrrrrrrr! bez pozdrowień Odpowiedz Link Zgłoś
godzilla4 Tak lepiej? A co Ci było? Niepokoiłam się. 03.11.04, 22:04 Pozdrawiam Cie serdecznie. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Tak lepiej? A co Ci było? Niepokoiłam się. 03.11.04, 22:39 lepiej :) nawrót depresji - myśli - tabletki - szpital w dużym skrócie szerzej nie ma co opisywać łatwo sobie wyobrazić pozdrawiam serdecznie [nev.] Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Mówili ze nie zyjesz...lucyna siała panic! af 03.11.04, 22:11 Nie szarp się, Dziewczyno! To się nazywa czarny chumor. Na jakimś czacie nadawał mi facet o kajdankach zapinanych na rzepy i łańcuchu, którym był przytwierdzony do cmentarnego ogrodzenia. Robił za hienę. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
taaneta10ta Re: Mówili ze nie zyjesz...lucyna siała panic! af 03.11.04, 22:23 Odpowiadasz na : aneta10ta napisała: > Nie szarp się, Dziewczyno! > To się nazywa czarny chumor. > Na jakimś czacie nadawał mi facet o kajdankach zapinanych na rzepy i łańcuchu, > którym był przytwierdzony do cmentarnego ogrodzenia. Robił za hienę. > Pozdrawiam > Aneta No i sie znów wydałeś podtrzaskany smutasie. >Nie napisalabym chumor przez ch. Nigdy Nawet prawie zdechnięta już na szczęscie niejaka Aidka przynzała mi zapas inteligencji. Humor, biedne gluptaki. Humor !!!!! A nie chumor Pozdrawiam ta Aneta prawdziwa i jedyna, ktora bedzie tu do końca świata i dłużej rozdawać ciosy powyżej i poniżej pasa tym co tu ryczą , wyją, jęczą, bo mi się tak podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder NA PEWNO chciałaś, by to tak zabrzmiało? 03.11.04, 23:47 taaneta10ta napisała: > Nawet prawie zdechnięta już na szczęscie niejaka Aidka przynzała mi zapas > inteligencji. Prawie zdechnięta już na szczęście?????? Trudno uwierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: NA PEWNO chciałaś, by to tak zabrzmiało? 03.11.04, 23:49 złośliwcze/yni Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: NA PEWNO chciałaś, by to tak zabrzmiało? 03.11.04, 23:54 uff, tak myślałam, że to wina szybkiego pisania, ale mnie zamurowało... Odpowiedz Link Zgłoś
niekaralny_wladyslaw Re: NA PEWNO chciałaś, by to tak zabrzmiało? 06.11.04, 19:47 > taaneta10ta napisała: > > > Nawet prawie zdechnięta już na szczęscie niejaka Aidka przynzała mi zapas > > > inteligencji. > Prawie zdechnięta już na szczęście?????? Trudno uwierzyć Lepiej uwierz.Potem za poźno będzie. niewinny wladek Odpowiedz Link Zgłoś
godzilla4 Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgadza... 03.11.04, 22:39 ale do rzeczy: nevada, wyraxnie mi leżysz. Lubisz dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 03.11.04, 22:45 Sądząc po nicku, raczej wybrałaby mnie. Przeżycie gwarantowane. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 03.11.04, 22:46 Wiesz, wykręciłabym Ci jakiegoś perwersa... Bywało. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 03.11.04, 23:04 muszę Cię rozczarować - dziewczyny owszem lubię - ale nic poza tym zdecydowanie wolę chłopców Odpowiedz Link Zgłoś
godzilla4 Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 07:43 To fajnie. Domyslasz się juz chyba, że jestem chłopakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 10:26 domyślam Odpowiedz Link Zgłoś
godzilla4 Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 14:55 No i? Śmiało... Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 14:57 no i nic.. nie licz na zbyt wiele w tym temacie unikniesz rozczarowań Odpowiedz Link Zgłoś
godzilla4 Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 15:28 hm,..dobra. A to niezbyt wiele, to ile? Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 15:31 ot, czasem zwukławymiana postów.. jak teraz.. chyba, że chcesz w innej jednostce choć cięzko byłoby to przełożyć na kilogramy, newtony tudzież candele ;) Odpowiedz Link Zgłoś
godzilla4 Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 15:37 yyyy??? no to rzeczywiście... no dobra, czasem bede Cię zaczepiał, tylko sie nie wściekaj. Zastrzegam sobie zmianę nicków na coraz dowcipniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 15:54 następny będzie godzuki? Odpowiedz Link Zgłoś
uzus Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 21:31 Ferdor tyż milutko. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 16:03 ja się nie wściekam - absolutnie ;) wymyślaj nicki jakie chcesz tylko nie pochwalam podszywania się pod cudzy wprowadza to niepotrzebne zamieszanie.. pozdrawiam bardzo serdecznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
godzilla4 Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 16:23 No dobra dobra, nie gniewam sie już. To było ino tak dla smiechu (o tak:hihihi!). Aneta zaraz po tym odmłodniała. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 16:31 :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 21:39 Po spotkaniu ze mną... nie napisałbyś już niczego... Wiesz... ten żar w oku... na Twój widok ... po kuracji odmładzającej... Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
godzilla4 Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 21:45 No i proszę, jaka żwawa...strach, cholerka. No Aneta, daj spokój, dzieci czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
uzus Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 21:35 nevada_blue napisała: > pozdrawiam bardzo serdecznie! :) Tero znowu wziyna sia za zżynanie. Odpowiedz Link Zgłoś
uzus Re: Faktycznie z tym chumorem to coś sie nie zgad 04.11.04, 21:30 Nie strosz chłopoka! Dzie mosz ślypia, żeś jeszcze nie zoboczyła, że prosty z niego człowiek... A potem sieje detektywną i matce w fartuch siąko. Pyzdry Uzus Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Mówili ze nie zyjesz...lucyna siała panic! af 03.11.04, 23:32 i znowu ktos sobie moim imieniem klawiature wyciera. na Depresji zreszta nie bylo tematu, tylko pytanie czy ktos zna adres , to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 22:40 nevada_blue napisała: > nie, Anetko, nie odchodź proszę! > zostań na forum! :) Nie można faktu niewpuszczania mnie na Duplikat nazwać odejściem. Eufemizmy mają swoje granice. Do _mnie _my Wam, że odbyło się zwarcie szeregów frakcji wrażliwych w obronie przed*. Nie można stracić, czego się nigdy nie miało. W przypadku Duplikatu ma to wyraziste pozytywy. Logiczne. To tak a propos psychoterap. Zasłyszane zresztą. Też gdzieś w sieci. A tak w ogóle, nie jeden Duplikat jest w necie. A jeszcze w ogólniej nie tylko net jest na świecie. A naj w ogólniej lubię zwierzątków. Koty szczególnie. Króliczków najmniej, choć zaczęłam im sie przyglądać, bo niezmordowanie kicają/kiczą i ciągle wciągają w siebie trawę. Już lepszy naćpany dragami wewiur. Jestem już dużą dziewczynką, więc się o mnie nie martw, bo zacznę się martwić o Ciebie. Powstanie błędne koło. Zupełny brak logiki... A to szkodzi zdrowiu. Aneta *uzupełnić w/g potrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 22:51 {artujesz? Masz ban na duplikacie? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:00 Mnie też to śmieszy. Cóż do kółka różańcowego też mnie nie chcieli zapisać. Mam wprawę. No, mogłabym świergolić na oficjalną nutę, ale mnie grozi to wiadomym choróbskiem. Skoro mam tego świadomość, nie będę występować przeciwko sobie. Logiczne. Psychoterap. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:17 hmmm nie powiem ze ze wszystkim co piszesz sie zgadzalam ale jak masz ban to ja tez sie wypisuje z tego zakletego kregu, nie o to chodzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:35 To już Twoja decyzja. Jestem zahartowanym okazem samotnictwa, co nie znaczy, żebym miała większe problemy z wejściem w takie czy inne środowisko. Mój problem polega na tym, że to mnie nie każda sfora odpowiada. Jak się zastanowić, da się mnie oczyścić z zarzutu zarozumialstwa, a nawet przypisać pewna zaletę. Ale nie wiem, czy jest o czym myśleć. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:47 jestes szczera, ja tez, czy to wada czy zaleta , roznie bywa, niepodoba mi sie to wszystko, serio. Zahartowana czy nie, ja nie widze powodu dlaczego mialabys byc zabanowana? Niby za co? Nie zarzucam Ci i nigdy nie zarzucalam zarozumialstwa? cholera jestem coraz bardziej zla.. jezeli to nie pomylka to czuje sie totalnie rozczarowana.. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:57 lucyna_n napisała: > ja nie widze powodu dlaczego mialabys byc zabanowana? Niby > za co? Za żywota. Ten typ tak ma. > Nie zarzucam Ci i nigdy nie zarzucalam zarozumialstwa? Tłumaczyłam się wobec tego na wyrost. > cholera jestem coraz bardziej zla.. Daj se siana. Środek nocy. Nie ma powodu do zniecierpliwienia, a o nerwach nawet nie wspominaj. > jezeli to nie pomylka to czuje sie totalnie rozczarowana. Dopuszczam możliwość jakiegoś technicznego figla. Intuicja podpowiada mi, że tak nie jest. Jednak nie kieruje się logiką, więc może się omylić. Powodu do ewentualnego rozczarowania nie widzę. Zachowanie części osób przewidywalne. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Skoro taka Wasza wola... 04.11.04, 00:04 obawiam sie ze jednak powod do glebokiego rozczarowania jest cholera , druga synapsa, jednym slowem , jezeli to nie pomylka to po prostu obciach, strasznie mi glupio, nie przewidzialam ze cos takiego moze sie wydarzyc, ale moze jednak to jest pomylka... oby.. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 04.11.04, 00:27 Wszelkie enklawy, nisze, getta niosą to samo niebezpieczeństa. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:02 zabanowali Cię na Duplikacie? no zgroza! bo mnie zaraz szlag trafi! nie martw się o mnie ale ja tego tak nie zostawię! Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:03 nie zbanowali jej, głupoty pieprzy Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:08 To co wywinęli, uważasz? Próbowałam samotrzeć, bom lamer. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:10 serwer gazety siadł i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:26 w takim razie rzeczywiście Cię zbanowali Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:27 Przepraszam. Dzięki za zainteresowanie. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:29 dziwna to jakaś sprawa, tak w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:38 Wyczuli mnie i tyle... Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:40 Właśnie dzisiaj? Co to dzień spadających łusek? Może jakieś nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:48 kierowca.autobusu napisał: > Właśnie dzisiaj? Co to dzień spadających łusek? Może jakieś nieporozumienie. A dlaczego nie dzisiaj? Do Wigilii jeszcze trochę pozostało. Pieprz to i chodźmy spać. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:51 glosowania nie bylo w kazdym razie, ja nie wiem co sie stalo, jezeli juz, jest to autonomiczna decyzja amina, ja w kazdym razie stanowczo protestuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:59 Uważam, że nie stało sie nic, przeciwko czemu chciałoby mi się protestować. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Skoro taka Wasza wola... 04.11.04, 00:07 tyle gadania o szczerosci i o poszanowaniu indywidualnosci, ze mozna byc soba i co? i pysytyro, wszystko o kant dupy mozna roztrzaskac Nie dziwie sie ze Tobie sie nie chce protestowac w koncu kto tu kogo potrzebuje... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 04.11.04, 00:38 lucyna_n napisała: > tyle gadania o szczerosci i o poszanowaniu indywidualnosci, ze mozna byc soba > i co? i pysytyro, Przecież nie wszyscy. Każdy ma prawo do inności i płynącego stąd wyboru postępowania. > wszystko o kant dupy mozna roztrzaskac Absolutnie. Nawet gdyby nie odpowiedział mi nikt, nie przyszłoby mi to na myśl. Przyjmować należy fakty jakimi są.Życzenia się od nich jaskrawo odcinają. > Nie dziwie sie ze Tobie sie nie chce protestowac w koncu kto tu kogo potrzebuje Leniwam wielce. A czy kto kogo potrzebuje, tego nie wiem. Ale po co tyle osób siedzi po nocy i gada o niczym? W tym musi tkwić jakaś logika. Pozdrawiam Aneta > > Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek-gipsu Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:40 Chyba Cię porąbało. Ja miałam przez 3 dni zamknięte wejście na Chad, a tam nie ma moderowania, za to był jakiś błąd techniczny, zresztą nie wiem gdzie. Ja mam Safari więc czasem coś się nie zgadza. Ale niby za co byś miała być zbanowana? Forum Duplikat nie jest wlasnością admina, jest własnością nas, bo tak orzekla założycielka, Tinu. Więc uspokój się, wszystko się uklepie. I pisz jaśniej, bo skoro mam Cię odróżniać od uzurpatorów typu anetaI0ta, a twierdzisz że nawet na mękach nie napisałabyś chumor, to czemu zdania przeczące walisz nie z dopełniaczem tylko jakoś dziwacznie???? Mój rozum też na wszystko nie starcza, nie tylko paru innych tu bywalcow ;-)))) Trzym się M. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:45 tlenek-gipsu napisała: > Ale niby za co byś > miała być zbanowana? Nie widzę powodu, aby tego dociekać. > czemu zdania przeczące walisz nie z dopełniac > zem tylko jakoś > dziwacznie???? Mogłabyś zacytować? Nie pamietam; błąd albo przeoczenie. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek-gipsu Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:46 Nie warto cytować, chodziło mi o kwestię identyfikacji. Pa M Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 04.11.04, 00:03 Nie jestem przywiązana do swego netowego image. W realu też sobie dawno odpuściłam. To dobrze służy zdrowiu. Niezwykle rzadko robię wyjątki. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 03.11.04, 23:07 Zajmij sie lepiej wewiurem. Odwróć kierunek szalaga. Pokazywali w TV, jak to zrobić. Łapie sie w locie i ... zasnęłam. Ciebie miałby trafiać? Zupełny brak logiki. Pozdrawiam Aneta -------------- Świecie szeroki, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Aneto! 03.11.04, 23:58 czesc Abdon, a ja nie wiedzialam co sie z Toba dzieje, czy ja tez cos Ci zrobilam ze nawet jednego slowka nie mogles na maila odpisac? Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Aneto! 04.11.04, 00:06 Nie dostałem od Ciebie maila, więc na co miałem odpisać. Jak w swoim czasie wysyłałem Ci odważnie kartki, to nawet ich nie czytałaś tylko bez czytania usuwałaś. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Aneto! 04.11.04, 00:11 chyba nie wiesz co piszesz, nie dosc ze odpisywalam na kartki to sie jeszcze na forum upierales ze to nie ja odpisywalam tylko Aneta. Maila wyslalam, widocznie nie doszedl, ale skad moglam wiedziec? Posadzasz mnie o to ze wyrzucam kartki bez czytania, ciekawe za co takim tekstem mi przyladowales? i na czym opierasz to przekonanie, teraz jest mi naprawde przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Aneto! 04.11.04, 00:18 Drogą mailową komunikuję się niezwykle rzadko, gdy zostaję przyparta do muru. W życiu niczego nie pisałam do Abdona, oczywiście poza textami na forum. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Aneto! 04.11.04, 00:21 chodzi o to , ze ja nie podpisalam tych kartek ktore wyslalam i Abdon uparl sie ze sa od Ciebie, troche to bylo zabawne, ale jak widze Abdon nadal nie moze przyjac do wiadomosci ze jednak to bylam ja a nie Ty. No coz w sumie wcale mu sie nie dziwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Aneto! 04.11.04, 00:25 Jak mogły kartki ode mnie być wysyłane z Twojej skrzynki? Abdon wie nawet,co to są zarękawki. Spiskowiec musi się odznaczać inteligencją, wiedzą, przytomnością umysłu, znajomością języków, zamiłowaniem do tłustych racuchów. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Aneto! 04.11.04, 00:26 Ha!! A więc mój wiedźmi instynkt zadziałał także wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Aneto! 04.11.04, 00:31 Jak dobrze, że nie wszystko chcę i muszę rozumieć. Psychoterap. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Aneto! 04.11.04, 00:42 To raczej do Lucy było (autorki kartek). Ja tak obstawiałam, ale Abdon swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Aneto! 04.11.04, 00:14 Jesteśmy różni, reprezentujemy odmienne doświadczenia, poglądy i zachowania. Mamy problemy podobne bądź nie. Akceptacja tego tworzy w konsekwencji grupę wsparcia, czyli taką która pomaga w budowaniu siebie pełniejszego, bogatszego, by nie powiedzieć-zdrowszego. Abdon i ja - całkowicie różne zachowania wobec tego samego faktu. Terapia grupowa. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Aneto! 04.11.04, 00:09 Nic nie żartuję. Tak było. Zauważyłem Cię na CHADzie i z zaiteresowaniem czytałem i dlatego wysłałem Ci kartkę "mam na Ciebie oko" Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: Aneto! 04.11.04, 00:13 Jaki przewrót? Przez cztery lata nic sie nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek-gipsu 4 lata 04.11.04, 00:34 Oni jeszcze nie wiedzą, usańskie nowiny to nie nowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Przewrót? 04.11.04, 00:15 Co się nie zmieni i dlaczego przez cztery lata akurat? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Przewrót? 04.11.04, 00:19 abdon napisał: > Co się nie zmieni i dlaczego przez cztery lata akurat? Przewroty mają to do siebie że powstają w konspiracji.No więc nie pytać mnie tu co za przewrót. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Przewrót? 04.11.04, 00:22 abdon napisał: > Tak głęboka,że nic o niej nie wiem I niech taka będzie oficjalna wersja.W razie czego idź w zaparte. Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Przewrót? 04.11.04, 00:36 Aneto! Ostrzegam lojalnie, że znowu wysłałem Ci kartkę Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Przewrót? 04.11.04, 00:41 Wiedziałam, że przerwanie Twojego milczenia jest tylko kwestią czasu. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: Przewrót? 04.11.04, 00:48 Forum prywatne założone przez Ilqada-Randybwaina. Więcej prywatnych-zdrowie i tam w tabeli tej samej co duplikat Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Przewrót? 04.11.04, 00:55 Cieszę się, że się odezwałeś. Powody Twojego milczenia tłumaczyłam sobie nieco inaczej. Pozdrawiam Aneta P.S. Wiem, że Racuch to nie Ty, ale odrobina wyobraźni i mógłbyś być... Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Aneto! 04.11.04, 00:58 Muszę Cię pożegnać. Wiem że nie pałasz do mnie miłością, ale nic nie wskórasz bo ja i tak Cię będę lubił, choć byś ciosała mi kołki na głowie, bo cenię Twój inteligentny dowcip z przymieszką rzeczowej melancholii. Dobranoc. Muszę zacząć myśleć o spaniu, a to myślenie trochę trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
niekaralny_wladyslaw Re: Skoro taka Wasza wola... 06.11.04, 19:44 aneta10ta napisała: > Cze! > Aneta No cze !!!!! To już poszlaś? A ja tu o tych Twoich wydalinach o ktorych napomykałaś.Spóźniłem się ;( wladek bez winy Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 06.11.04, 20:25 niekaralny_wladyslaw napisał: > No cze !!!!! To już poszlaś? A ja tu o tych Twoich wydalinach o ktorych > napomykałaś.Spóźniłem się ;( Tak. Wydałam liny i pomyk..wymyk..myk.. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
nieco_ogorzaly_antek Re: Skoro taka Wasza wola... 06.11.04, 20:29 Tej Aneta, nie gadaj z Wladkiem, bo on se znowu biedy napyta.Stoi już pewnie i czeka a Ty się natężasz i natęzasz i co? Nic nie wychodzi? narka antek ogorzały od gorzały Odpowiedz Link Zgłoś
niekaralny_wladyslaw Re: Skoro taka Wasza wola... 06.11.04, 20:32 aneta10ta napisała: > > Tak. Wydałam liny i pomyk..wymyk..myk.. > Aneta > > Nie o to sie wogle roschodzi Aneta.Tyrześ sie nie skapła ze o to hodzi co muwialś, ze g...., wstydze sie, ale co tam, dla ludzi nie?Bo tyzes mówila , ze nie mozesz gównem żócic tamtego dnia.I nic nie wiemy czy jusz zrobilas następne i masz czym żucać a to jest warzne dla mnie. całóję Cie Tfuj wladek wogle niewinny Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Skoro taka Wasza wola... 06.11.04, 20:43 Zawołajcie, Chłopcy, tatusia... Aneta Odpowiedz Link Zgłoś