aniabania25 17.11.04, 18:29 szukam dobrego psychologa w katowicach, albo okolicach katowic chodzi mi głównie o zaburzenia odżywiania! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nevada_blue Re: dobry lekarz w katowicach 17.11.04, 18:35 psycholog nie jest lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: dobry lekarz w katowicach 17.11.04, 18:39 nevada_blue napisała: > psycholog nie jest lekarzem > Psychiatra też nie.To odpady ze studiów medycznych.Nie mają o medycynie bladego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: dobry lekarz w katowicach 17.11.04, 18:44 psycholog nie jest nawet "odpadem ze studiów medycznych" :) Odpowiedz Link Zgłoś
norbertszczecin Stawiam Ci piwo albo jakieś psychotropy... 17.11.04, 18:45 ...psycholodzy to niedojeby idą na psychologię bo: 1. jest to modne 2. nigdzie indziej się nie dostali 3. gó.. w życiu przeszli i chcą coś poznać nie tylko z książki <big lol> Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Stawiam Ci piwo albo jakieś psychotropy... 17.11.04, 18:48 norbertszczecin napisał: > ...psycholodzy to niedojeby idą na psychologię bo: > > 1. jest to modne > 2. nigdzie indziej się nie dostali > 3. gó.. w życiu przeszli i chcą coś poznać nie tylko z książki <big lol> 4.Bo zamiast 5 lat psychoterapii wybrali 5 lat psychologii. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertszczecin Re: Stawiam Ci piwo albo jakieś psychotropy... 17.11.04, 18:51 A tak w ogóle bierzesz jakieś leki (tabsy) ? tak z ciekawości pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Stawiam Ci piwo albo jakieś psychotropy... 17.11.04, 18:52 norbertszczecin napisał: > A tak w ogóle bierzesz jakieś leki (tabsy) ? > tak z ciekawości pytam... Żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertszczecin Re: Stawiam Ci piwo albo jakieś psychotropy... 17.11.04, 18:53 A masz jakieś problemy psychiczne że tu na forum siedzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Stawiam Ci piwo albo jakieś psychotropy... 17.11.04, 18:57 norbertszczecin napisał: > A masz jakieś problemy psychiczne że tu na forum siedzisz ? Pewnie od cholery.Ale jestem niezdiagnozowany. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Stawiam Ci piwo albo jakieś psychotropy... 17.11.04, 18:49 norbertszczecin napisał: > ...psycholodzy to niedojeby idą na psychologię bo: > > 1. jest to modne > 2. nigdzie indziej się nie dostali > 3. gó.. w życiu przeszli i chcą coś poznać nie tylko z książki <big lol> > ; z pkt.2 raczej się nie zgodzę - psychologia to jeden z bardziej obleganych kierunków, chyba, że nie na czasie jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Stawiam Ci piwo albo jakieś psychotropy... 17.11.04, 18:50 looserka napisała: > z pkt.2 raczej się nie zgodzę - psychologia to jeden z bardziej obleganych > kierunków, chyba, że nie na czasie jestem.. To prawda.Ludzie tam walą drzwiami i oknami.Tylko ciekawe czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Stawiam Ci piwo albo jakieś psychotropy... 17.11.04, 18:53 rzeznia_nr_5 napisał: > looserka napisała: > > > > z pkt.2 raczej się nie zgodzę - psychologia to jeden z bardziej obleganyc > h > > kierunków, chyba, że nie na czasie jestem.. > > > > To prawda.Ludzie tam walą drzwiami i oknami.Tylko ciekawe czemu? z powodów podanych w pkt1 i 3 jak sądzę Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Stawiam Ci piwo albo jakieś psychotropy... 17.11.04, 18:50 ekhm.. też mam w "planach" się wybrać.. choć "w zawodzie" pracować nie zamierzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Stawiam Ci piwo albo jakieś psychotropy... 17.11.04, 18:56 nevada_blue napisała: > ekhm.. też mam w "planach" się wybrać.. > choć "w zawodzie" pracować nie zamierzam :) > W zawodzie to 5 % kończy.Było ostatnio o takich absolwentach na TVN w jakimś dodatku gospodarczym-Praca.Jeden bidulec się skarżył że jako psycholog w PZP tylko 9 stów dostaje a kolesie co w biznesy poszli parę razy więcej.No ale dodał że satysfakcja z roboty jest nieziemska.Nie zamieniłby się za żadną kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Stawiam Ci piwo albo jakieś psychotropy... 17.11.04, 18:56 ale po co, Nevado? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Stawiam Ci piwo albo jakieś psychotropy... 17.11.04, 18:59 looserka napisała: > ale po co, Nevado? Ja też zamierzałem hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Stawiam Ci piwo albo jakieś psychotropy... 17.11.04, 19:19 no dobra, przyznam się - je też...chciałam Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Stawiam Ci piwo albo jakieś psychotropy... 17.11.04, 19:24 bo okoliczności sprawiły, że zaczęłam się tym interesować Odpowiedz Link Zgłoś