Dodaj do ulubionych

Pani Aidka miała pecha

18.11.04, 12:13
uri_ja,Basia czy Pan Zero,itp. nie mam czasu na zajmowanie się kto pod jakim
nickiem Odsyłam Was na cytowane tu już forum Różności Bis.Popatrzcie na
skutki waszych czynów.Jaka jest sytuacja P.Aidy wie każdy kto zanim zaczał Ją
kopać przeczytał Jej posty.Ja to zrobiłem i widzialem też Jej chęć pomocy
innym dlatego broniłem Jej i szanowałem za to że nie bała się Rzeźniów
itp.Teraz powinno się Ją bronić przez całą dobę.
Zbydlęcenie na forum depresja osiągnęło szczyt.Ale moze panu Rzeźnikowi zdaje
się,że jeszcze nie,więc wolę już nawet tylko widzem nie być.
Nie wyobrażałem sobie,że tyle wiedząc o tej Dziewczynie Jej chorobie i
sytuacji można tak postąpić jak właściciele powyższych nicków i nie tylko.
Na dodatek zrobić to i robić caly czas nawet wtedy gdy ją wygoniono i sobie
poszła.Za plecami jeszcze sobie poćwiczyć plotkowanie, kłamanie,obrażanie.
zegnam
widz
Obserwuj wątek
    • romy_sznajder Re: Pani Aidka miała pecha 18.11.04, 12:58
      Panie widzu, skąd ma Pan hasło Aidki?
      • uri_ja Re: Pani Aidka miała pecha 18.11.04, 15:57
        romy_sznajder napisała:

> Panie widzu, skąd ma Pan hasło Aidki?

he,he...
    • nasiek79 Re: Pani Aidka miała pecha 18.11.04, 13:00
      aidka napisała:

> itp.Teraz powinno się Ją bronić przez całą dobę.

A czy do Ciebie dociera, że robisz coś dokładnie
      odwrotnego????????????????????????????????????????????????????????

> zegnam
      > widz

To w końcu się pożegnaj definitywnie i nie drąż tematu jeśli naprawdę tak
      bardzo pragniesz dobra Aidki, bo jak do tej pory to tylko wsadzasz kij w
      mrowisko.

Pozdrawiam,
      N.
      • uri_ja Re: Pani Aidka miała pecha 18.11.04, 15:46
        Aidko, ja z Ciebie Pani, z tego co pamiętam jakąś maturę niedawno...
    • zemon Re: Pani Aidka miała pecha 19.11.04, 01:01
      Hmm, nic z tego nie rozumiem. Sama o sobie w trzeciej osobie piszesz. To też jest objaw depresji? Nie wiedziałem.
      • uri_ja Re: Pani Aidka miała pecha 19.11.04, 08:46
        miało być jaka z Ciebie...
        • xxxxnonamexxxx Zaraz zaraz panie kolego ! 19.11.04, 22:02
          Zanim zniesmaczony i obrażony pójdziesz sobie w pizdu wyjaśnij łaskawie
          dlaczego post sygnowany jest nickiem "aidka", Cooo????

• xxxxnonamexxxx śmiało 20.11.04, 10:41
            Jeśli masz twarz zamiast dupy, to powinieneś rozumieć, że należy się nam, a
            przede wszystkim aidce wyjaśnienie tego fenomenu.
            • xxxxnonamexxxx Pan Krzysztof alias "tylko_widz" ma pecha 21.11.04, 12:30
              bo okazuje się, że mam chyba nerwicę natręctw.
              Coś każe mnie przywoływać jegomościa i nie mogę się temu oprzeć:

Panie Krzysztofie nie bądź pan Wiśnia, wytłumacz jak to się mogło stać. No jak?
              Bo pomyślę, że jesteś tchórzem, frajerem a nawet leszczem, któremu brak odwagi
              cywilnej żeby przyznać się do zaliczenia wpadki.
              Najgorsze, ze niektórzy mogą mieć wrażenie, że to Aidka niezbyt elegancko się
              bawiła.
              Chyba nie chcesz żeby jakiś cień zakłócał jej wizerunek.
              Co najistotniejsze, żeby całkowicie straciła zaufanie do ludzi, skoro ci
              którym, wydawałoby się, może ufać najbardziej - są włamywaczami i to jeszcze w
              jej prywatność.

No proszę, proszę! powiedz jak to było naprawdę o szlachetny obrońco moralności,
              taktu i dobrych manier??
              • nadja Re: Pan Krzysztof alias "tylko_widz" ma pecha 21.11.04, 14:57
                Nie podnos juz tego watku.
                Dajcie jej spokoj.
                Prosze.

n.
                • 100krotki Re: Pan Krzysztof alias "tylko_widz" ma pecha 21.11.04, 16:18
                  nadja napisała:

> Nie podnos juz tego watku.
                  > Dajcie jej spokoj.
                  > Prosze.
                  >
                  > n.

to wyraz prostackiej tęsknoty za kimś, kto zapadł im ...na umyśle
                  • xxxxnonamexxxx Re: Pan Krzysztof alias "tylko_widz" ma pecha 21.11.04, 16:37
                    dziekuję Drogie panie, że pod moją nieobecność, podbiłyście wątek i to w tak
                    sprytny nie rzucający podejrzeń o jakąś nachalność i natarczywość sposób, ot
                    spryciule.

• giuseppe_pulkownik Re: Pan Krzysztof alias "tylko_widz" ma pecha 21.11.04, 21:31
                xxxxnonamexxxx napisał:

> bo okazuje się, że mam chyba nerwicę natręctw.
                > Coś każe mnie przywoływać jegomościa i nie mogę się temu oprzeć:
                >
                > Panie Krzysztofie nie bądź pan Wiśnia, wytłumacz jak to się mogło stać. No
                jak?
                > Bo pomyślę, że jesteś tchórzem, frajerem a nawet leszczem, któremu brak odwagi
                > cywilnej żeby przyznać się do zaliczenia wpadki.
                > Najgorsze, ze niektórzy mogą mieć wrażenie, że to Aidka niezbyt elegancko się
                > bawiła.
                > Chyba nie chcesz żeby jakiś cień zakłócał jej wizerunek.
                > Co najistotniejsze, żeby całkowicie straciła zaufanie do ludzi, skoro ci
                > którym, wydawałoby się, może ufać najbardziej - są włamywaczami i to jeszcze w
                > jej prywatność.
                >
                > No proszę, proszę! powiedz jak to było naprawdę o szlachetny obrońco
                moralności
                > ,
                > taktu i dobrych manier??

OSOBIŚCIE SZANUJE PROŚBĘ AIDKI BY ZOSTAWILI JĄ W SPOKOJU PRZYCHYLNI JEJ LUDZIE
                I TACY JAK TY UPIERDLIWI WROGOWIE.TWOIM ZDANIEM ZA MAŁO PRZYKROŚCI DOZNALA
                CZYTAJĄC NAWOŁYWANIA DO TEGO BY SIĘ WRESZCIE ZABIŁA?MNIE BY COS TAKIEGO
                WALNĘŁO,CHOC NIE JESTEM W JEJ STANIE I NIE JESTEM WRAŻLIWĄ KOBIETĄ.AIDKA
                POWIEDZIAŁA,CO PISAŁA ONA A CZEGO NIE.MNIE TO WYSTARCZY.CO ZAS DO WIDZA
                POMINĄŁEŚ JEDNĄ RZECZ.JESLI TO BYŁ WŁAM TO ROWNIE DOBRZE KTOŚ KTO UMIE WŁAMAĆ
                SIĘ DO SKRZYNKI AIDKI MOZE WLAMAĆ SIĘ DO SKRZYNKI WIDZA.OSOBIŚCIE CIESZĘ SIĘ,ŻE
                TEN OSTATNI WYSZEDŁ STĄD ZANIM ZACZĄŁEŚ TU SWOJE BŁAGALNE JĘKI O ROZMOWĘ Z NIM
                BO ODPOWIEDZIALBY I MOGLOBY TO TRWAĆ JESZCZE CALE LATA ZANIM BYŚCIE ODESZLI
                WRESZCIE OD KOMPUTERA.PROPONUJE DOSTOSOWAC SIĘ DO AIDKI POROŚBY I NIE ZAŚLINIAĆ
                JEJ IMIENIEM FORUM BEZ PRZERWY,A MASZ COŚ DO WIDZA CO CHYBA NIEWIELU LUB
                NIKOGO WIĘCEJ NIE INTERESUJE TO PISZ DO NIEGO E-MAILEM A TU SIĘ USPOKÓJ BO BEZ
                OBRAZY GŁUPAWO SIĘ PREZENTUJESZ JAKO JEGO WYSOKOŚĆ UPIERDLIWOŚĆ NR 1.
                (A W OGÓLE NA MÓJ GUST WŁAMU NIE BYŁO.PODOBNY PRZYPADEK BYŁ NA FORUM
                REGIONALNYM 2-3 LATA TEMU GDZIE JEDNA KOBITKA NA PRAWO I LEWO MÓWIŁA O TYM
                JAKIE MA HASŁO,POTEM JEJ KOLEDZY PRZESTALI JĄ LUBIĆ I ZACZELI ŚWINIĆ
                WYKORZYSTUJĄC ZNAJOMOSĆ HASŁA.JESLI OBSTAJESZ PRZY WŁAMIE TO MOZE SAM JESTEŚ
                WŁAMYWACZEM?
                bez odbioru
                pułkownik
                • xxxxnonamexxxx Re: Pan Krzysztof alias "tylko_widz" ma pecha 21.11.04, 21:44
                  Pułkowniku zejdźcie z tego capsa bo nie jesteście na poligonie.

Dzięki, za podbicie watku, można na was liczyć, jestem zadziwiony waszą
                  przebiegłością. Musicie być niezłym strategiem.
                  Pozdrawiam
                  • xxxxnonamexxxx Przypominam o prośbie Nadji 22.11.04, 16:44
                    Nie podbijamy wątku.
                    • nadja Re: Przypominam o prośbie Nadji 22.11.04, 17:41

Coz za blyskotliwosc i inteligencja, godne podziwu.
                      Maja racje ci co mowia, ze niektorych nie sieja, tylko sami sie rodza...

n
                      • xxxxnonamexxxx Cóż za zjadliwa krytyka. 22.11.04, 21:09
                        Dobrze, że będe śledził meczyki w NBA do trzeciej w nocy bo i tak gdybym
                        poszedł wcześniej lulu nie znalazałbym wygodnej pozycji do zaśniecia z powodu
                        tego zastrzyku jadu (właśnie gdzieś tak cirka abałt do 3. co mi wychodzi z
                        obliczeń mocy jego stężenia).
                        • nadja Re: Cóż za zjadliwa krytyka. 22.11.04, 21:51

Wiesz, generalnie mam to gdzies.

n.
                          • xxxxnonamexxxx grunt żeby było na wierzchu 22.11.04, 22:02
                            niekoniecznie moje, dzięki za współpracę
                            • pani_aidka Re: grunt żeby było na wierzchu 24.11.04, 22:06
                              ODWALCIE SIĘ WRESZCIE OD PANI AIDKI!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka