stellabella 22.11.04, 16:51 biore to to siodmy dzien i nadal mam nudnosci. odstawiac czy jeszcze czekac az przejda. myslalam, ze nudnosci bede miala przez jakies 2, 3 dni. czy one w ogole w koncu ustapia? i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looserka Re: do ludzi bioracych efectin 22.11.04, 16:57 jeśli w ciągu następnego tygodnia nie ustąpią albo nie osłabną, to zgłoś to lekarzowi Odpowiedz Link Zgłoś
clued_up Re: do ludzi bioracych efectin 22.11.04, 18:56 Poczekaj jeszcze, u mnie nudności ustąpiły po ok. 14 dniach. Teraz jest OK, stwierdzam, że lek działa - odstawiłam p/lękowe, mam sporo energii. Daj mu szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
stellabella Re: do ludzi bioracych efectin 22.11.04, 19:17 dzięki za odpowiedz. postaram sie jeszcze wytrzymac w takim razie. tylko nie wiem dlaczego czuje te mdlosci tylko po prawej stronie, jakby promieniujace od watroby. czy to normalne? (nigdy jeszcze nie mialam nudnosci, nie wiem jak powinny wygladac:P Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek20 Re: do ludzi bioracych efectin 26.11.04, 06:47 Stosuję efectin już drugi miesiąc i nie zauważyłem żandych nieprzyjemnych objawów ubocznych ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kakofonia Re: do ludzi bioracych efectin 26.11.04, 10:46 Miałam uboczne przez ok. 4 tygodni. Nudności, wymioty, rozszerzone źrenice, zawroty głowy... Bueee... Ale przetrzymałam i chyba było warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
stellabella Re: do ludzi bioracych efectin 26.11.04, 20:03 hehe ale mnie pocieszylas;) 4 tygodnie... no niezle te rozszerzone zrenice to nawet fajnie wygladaja, gorzej z zoladkiem. kurcze, a moze ta niby minimalna dawka 75 jest i tak za duza dla niektorych. Odpowiedz Link Zgłoś