belpo 07.12.04, 21:22 jakie preparaty polecacie na polepszenie koncentracji i pamieci, dzieki mojej depresji kompletnie nie moge skupic sie na nauce.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nevada_blue Re: koncentracja 07.12.04, 21:28 lucetam - na mnie działał świetnie albo nootropil - to podobno to samo Odpowiedz Link Zgłoś
fermina84 Re: koncentracja 07.12.04, 22:14 brałam nootropil - średnio pomagał... poza tym jest tylko na receptę. teraz biorę magnez w tabletkach z wit. b6 (bemag) i widzę efekty :) bez recepty, cena - około 13 zł pozdrawiam ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: koncentracja 07.12.04, 22:32 belpo napisał: > jakie preparaty polecacie na polepszenie koncentracji i pamieci, dzieki mojej > depresji kompletnie nie moge skupic sie na nauce.. lecz depresję przede wszystkim a depresję najlepiej leczyć właśnie poprzez koncentrację uwagi dobre odżywianie i unikanie sytuacji stresogennych koncentracji i pamięci nie ćwiczy się lekami na to są inne sposoby jakie? najlepiej zasięgnąć porady u mistrzów , a tymi ponoć buddysci są najlepsi no może jeszcze szachiści i inni gracze od gier wymagających koncentracji i pamięci tylko że tego typu nauki najlepiej zacząć już w młodym wieku im wcześniej tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
belpo Re: koncentracja 07.12.04, 22:40 nie potrzebuje az buddyjskiej umiejetnosci koncentracji, wystarczy tylko taka, ktora pozwoli usiedziec dluzej niz 5 min. przy ksiazkach. a depresje lecze. Odpowiedz Link Zgłoś