slepyleon Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 26.12.04, 16:10 Na jaki temat? Może być CHAD n aforum prywatnym.O czym chcesz pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
norbertszczecin Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 26.12.04, 16:12 na temat depresji i odmiennych stanów psychicznych Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 26.12.04, 16:41 norbertszczecin napisał: > na temat depresji i odmiennych stanów psychicznych A jaki Ty stan teraz masz? W depresji to na ogół ma się niewiele inwencji. B Bardzo się dziwię, że to forum w ogóle powstało. Jak się ma 100 procentową depresję to wysikanie się do kibla jest problemem.Nie chce się jeść, leży człowiek zwinięty w kłębek na łóżku i marzy żeby zejść bezboleśnie. A co dopiero nauczyć się tego internetu , odczytywać wiadomości i jeszcze je nadawać.Wydaje mie się, że wy wszyscy to udajecie albo to jest "trendy" Odpowiedz Link Zgłoś
head-down Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 26.12.04, 21:34 slepyleon napisała: > Wydaje mie się, że wy wszyscy to udajecie albo to jest "trendy" A ty udajesz czy jesteś trendy? Tak dla jasności? Być może piszesz z łóżka na którym leżysz z przepełnionym pęcherzem i odczytujesz i nadajesz wiadomości czysto intuicyjnie, bo nauczenie się tego internetu było zbyt trudne. Chociaż zdziwiłoby mnie to... Uprzedzając pytanie - nie mam depresji, nie jestem trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 26.12.04, 21:49 head-down napisał: > slepyleon napisała: > > > Wydaje mie się, że wy wszyscy to udajecie albo to jest "trendy" > > A ty udajesz czy jesteś trendy? Tak dla jasności? > Być może piszesz z łóżka na którym leżysz z przepełnionym pęcherzem i To na jaką cholerę piszesz na tym forum, przypuszczam że dla jaj. > odczytujesz i nadajesz wiadomości czysto intuicyjnie, bo nauczenie się tego > internetu było zbyt trudne. Chociaż zdziwiłoby mnie to... > Uprzedzając pytanie - nie mam depresji, nie jestem trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 27.12.04, 00:57 slepyleon napisała: > head-down napisał: > > > slepyleon napisała: > > > > > Wydaje mie się, że wy wszyscy to udajecie albo to jest "trendy" > > A h wam w d . Zajmijcie się swoimi sprawami anie dołujcie autentycznie chorych ludzi. > > A ty udajesz czy jesteś trendy? Tak dla jasności? > > Być może piszesz z łóżka na którym leżysz z przepełnionym pęcherzem i > > To na jaką cholerę piszesz na tym forum, przypuszczam że dla jaj. > > odczytujesz i nadajesz wiadomości czysto intuicyjnie, bo nauczenie się te > go > > internetu było zbyt trudne. Chociaż zdziwiłoby mnie to... > > Uprzedzając pytanie - nie mam depresji, nie jestem trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
head-down Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 27.12.04, 09:58 slepyleon napisała: > > To na jaką cholerę piszesz na tym forum, przypuszczam że dla jaj. Jest to mylne przypuszczenie. Czytam to forum i piszę tu z ciekawości. Zastanów się na własny rachunek - co sprawia że po przeczytaniu średnio trzech wątków na tym forum naturalnym odruchem jest drwina. Czyli, jak byłaś łaskawa to nazwać, jaja. Interesujące, prawda? I na marginesie uwaga. Jeśli miałaś zamiar udowodnić ze chorzy na depresję mają problemy z opanowaniem netykiety, to udało się. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertszczecin Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 26.12.04, 21:42 przesadziłaś! ja mam coś innego ludzie mają źle i nie udają, a ci co udają to psują opinie i lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
musashi_miyamoto Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 26.12.04, 21:55 norbertszczecin napisał: > przesadziłaś! ja mam coś innego > ludzie mają źle i nie udają, a ci co udają to psują opinie > i lekarzy Ty to się akurat nie musisz tłumaczyć.Co do ciebie nikt nie ma wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: myślisz locho,że jesteś cool co? 26.12.04, 17:00 Musashi jest bardzo dostojnym roninem i uważaj, bo może Ci nieźle przetrepać skórę, jeśli będziesz nieostrożny i nieuprzejmy, Norbert-san. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertszczecin Re: myślisz locho,że jesteś cool co? 26.12.04, 17:07 gloom napisał: > Musashi jest bardzo dostojnym roninem i uważaj, bo może Ci nieźle przetrepać > skórę, jeśli będziesz nieostrożny i nieuprzejmy, Norbert-san. a ty co tak dziobiesz pewnie jesteście razem na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: myślisz locho,że jesteś cool co? 26.12.04, 17:20 Nie. Musashi jest samotnym roninem. Nie denerwuj się, Norbert-san. Odpowiedz Link Zgłoś
musashi_miyamoto Re: myślisz locho,że jesteś cool co? 26.12.04, 17:15 gloom napisał: > Musashi jest bardzo dostojnym roninem i uważaj, bo może Ci nieźle przetrepać > skórę, jeśli będziesz nieostrożny i nieuprzejmy, Norbert-san. Załatwię go jak Oku Zoina w Świątyni Hozoin w Nara w roku 1605-tym. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paje Re: lepiej zacznij się leczyć świrze jeden! 26.12.04, 17:35 Nie ma takiego lekarstwa, które by mu pomogło :) Odpowiedz Link Zgłoś
w_paje Re: nawet EW by nie pomogło 26.12.04, 17:39 Z tym się nie zgodzę. EW zrobione bez znieczulenia i przez stanowczą osobę mogło by polepszyć na chwilę jego stan. Odpowiedz Link Zgłoś
musashi_miyamoto norbert i w_paje pedałki dwa. 26.12.04, 17:40 Może się umówicie chłopcy.Od razu widać że macie się ku sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paje Re: norbert i w_paje pedałki dwa. 26.12.04, 17:43 musashi_miyamoto napisał: > Może się umówicie chłopcy.Od razu widać że macie się ku sobie. Dziecinko, nie podskakuj, bo sobie jeszcze jaką krzywdę zrobisz Odpowiedz Link Zgłoś
ninaspi Dziecinada........ 27.12.04, 00:42 wiecie co? Mam wrażenie że jestem na forum schizofrenia a nie depresja.Po cholere sie obrażacie. Nie wiem o co tu chodzi- ale głupkowate te teksty.Pasują do trzynastolatków. No chybaże jesteście w tym wieku. To tyle mojego wymądrzania. Spadam- bo jak was czytam to mam jeszcze większego dola. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: Dziecinada........ 27.12.04, 00:53 ninaspi napisała: > wiecie co? > Mam wrażenie że jestem na forum schizofrenia a nie depresja.Po cholere sie > obrażacie. > Nie wiem o co tu chodzi- ale głupkowate te teksty.Pasują do trzynastolatków. > No chybaże jesteście w tym wieku. > To tyle mojego wymądrzania.A ja mam wrażenie że jestem na forum schizofrenia paranoidalna.Internet ma swoje plusy i minusy. Zawsze jakieś g..no się przyczepi. > Spadam- bo jak was czytam to mam jeszcze większego dola. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
racjonalista_z_nieba Re: Dziecinada........ 27.12.04, 00:55 slepyleon napisała: Zawsze jakieś g..no się > przyczepi. Gdzie tu masz gó...no ? Odpowiedz Link Zgłoś
musashi_miyamoto Re: lepiej zacznij się leczyć świrze jeden! 26.12.04, 17:37 Twoja arogancja i brak wiedzy są porażające.Mistrzowi Musashi nie przystoi rozmawiać z tak strasznym dupkiem.Jesteś tak beznadziejny że nie potrzebowałbym na ciebie nawet drewnianego miecza.Załatwiłbym cię zwykłą wykałaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paje Re: lepiej zacznij się leczyć świrze jeden! 26.12.04, 17:40 musashi_miyamoto napisał: > Twoja arogancja i brak wiedzy są porażające.Mistrzowi Musashi nie przystoi > rozmawiać z tak strasznym dupkiem.Jesteś tak beznadziejny że nie potrzebowałbym > > na ciebie nawet drewnianego miecza.Załatwiłbym cię zwykłą wykałaczką. Rozumiem, że te pieszczotliwe słowa kierujesz do norberta. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paje Re: A co na to twój psychiatra? 26.12.04, 17:51 to wielce frapujące jak też ustosunkowuje się do tych wypowiedzi jego psychiatra Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: A co na to twój psychiatra? 26.12.04, 18:01 Zdradzę Tobie oraz Norbertowi-san wielką tajemnicę. Musashi jest, owszem, roninem. Ale jest także Waszym psychiatrą. Poddaje Was ciężkiej próbie. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paje Re: A co na to twój psychiatra? 26.12.04, 18:05 gloom napisał: > Zdradzę Tobie oraz Norbertowi-san wielką tajemnicę. Musashi jest, owszem, > roninem. Ale jest także Waszym psychiatrą. Poddaje Was ciężkiej próbie. Musashi psychiatrą, wolne żarty :) OK. Nie będę się już naśmiewać. Też zdradzę Ci Gloomie pewną tajemnicę: otóż wyobraź sobie, że jestem cesarzową chińską. Piszę całkiem serio. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: A co na to twój psychiatra? 26.12.04, 18:09 Ha, wiedziałem, że gdzieś w masywien Tien-Szan uchowała się boczna linia dynastii. Nadzieja dla świata nie umarła. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paje Re: A co na to twój psychiatra? 26.12.04, 18:15 gloom napisał: > Ha, wiedziałem, że gdzieś w masywien Tien-Szan uchowała się boczna linia > dynastii. Nadzieja dla świata nie umarła. Nie ciesz się zbyt szybko Gloomie. Cesarzowa chińska sama panuje na tronie, bez Walecznych Cichociemnych. I nie zamierza zmienić tego stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: A co na to twój psychiatra? 26.12.04, 18:45 Ja nigdy się nie cieszę. A Cesarzowa bez cesarstwa to obrazek tyleż wzniosły, co kiczowaty. Najlepszy z tego wszystkiego jest masyw Tien-Szan. Po wykryciu przez armię chińską trzeba będzie zmykać w Ałtaj. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paje Re: A co na to twój psychiatra? 26.12.04, 19:47 gloom napisał: > Ja nigdy się nie cieszę. A Cesarzowa bez cesarstwa to obrazek tyleż wzniosły, c > o > kiczowaty. Najlepszy z tego wszystkiego jest masyw Tien-Szan. Po wykryciu przez > armię chińską trzeba będzie zmykać w Ałtaj. Wątpisz w moje cesarstwo, niedowiarku jeden! Nie wiesz, że najlepszy władca to samotny władca. Nikt głowy pierdołami nie zawraca i można skupić się na ważnych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paje Re: A co na to twój psychiatra? 26.12.04, 19:52 gloom napisał: > No to pora się skupić. Cały czas próbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 26.12.04, 22:39 Wow nie wiedziałem że uważacie chorych na depresję za debilów (www.debile.pl) :P Naszczęście jestem już zdrowy i debilem nie jestem (chyba :P ) Wchodzę tu tylko po to aby zapoznać się z problemami ludzi bo chcę zostać psychologiem i mnie to interesuje:D A gdyby nie to,to bym wcale tu nie przychodził (łaski bez) :D Odpowiedz Link Zgłoś
musashi_miyamoto Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 26.12.04, 22:46 suchyxxx napisał: > Wow nie wiedziałem że uważacie chorych na depresję za debilów (www.debile.pl) > Naszczęście jestem już zdrowy i debilem nie jestem(chyba :P ) Chodziło konkretnie o norberta.Debilizm depresji nie wyklucza z resztą. > Wchodzę tu tylko po to aby zapoznać się z problemami ludzi bo chcę zostać > psychologiem i mnie to interesuje:D Wow! > A gdyby nie to,to bym wcale tu nie przychodził (łaski bez) :D Przychodź,przychodź,zrób tę łaske. Odpowiedz Link Zgłoś
ninaspi Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 27.12.04, 00:49 Wiecie co? Mam wrażenie że jestem na forum schizofrenia a nie depresja.Po cholere sie obrażacie.Jak czytam niektóre teksty to mam jeszcze większego dola. Być może nie jesteśmy wszyscy dorosli. W moim odczuciu forum nie jest po to by sobie ubliżać.Ale to tylko teoria blondynki z depresja. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
racjonalista_z_nieba Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 27.12.04, 00:52 ninaspi napisała: > Wiecie co? > Mam wrażenie że jestem na forum schizofrenia a nie depresja.Po cholere sie > obrażacie.Jak czytam niektóre teksty to mam jeszcze większego dola. > Być może nie jesteśmy wszyscy dorosli. Kobieto, ile razy jeszcze wkleisz ten sam post? Odpowiedz Link Zgłoś
musashi_miyamoto Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 27.12.04, 00:54 ninaspi napisała: > Wiecie co? > Mam wrażenie że jestem na forum schizofrenia a nie depresja.Po cholere sie > obrażacie.Jak czytam niektóre teksty to mam jeszcze większego dola. > Być może nie jesteśmy wszyscy dorosli. A ty chyba uciekłaś z forum nerwica natręctw.Po co to powtarzasz w kółko? > W moim odczuciu forum nie jest po to by sobie ubliżać.Ale to tylko teoria > blondynki z depresja. > pozdrawiam Wogóle ludzie powinni być dla siebie dobrzy i kochać zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 27.12.04, 01:00 musashi_miyamoto napisał: > ninaspi napisała: > > > Wiecie co? > > Mam wrażenie że jestem na forum schizofrenia a nie depresja.Po cholere si > e > > obrażacie.Jak czytam niektóre teksty to mam jeszcze większego dola. > > Być może nie jesteśmy wszyscy dorosli. A ja kocham zwierzęta. Szczególnie koty. > > A ty chyba uciekłaś z forum nerwica natręctw.Po co to powtarzasz w kółko? > > > > W moim odczuciu forum nie jest po to by sobie ubliżać.Ale to tylko teoria > > > blondynki z depresja. > > pozdrawiam > > > Wogóle ludzie powinni być dla siebie dobrzy i kochać zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 27.12.04, 01:29 slepyleon napisała: > musashi_miyamoto napisał: > > > ninaspi napisała: > > > > > Wiecie co? > > > Mam wrażenie że jestem na forum schizofrenia a nie depresja.Po cho l Nie jestem blondynką. > ere si > > e > > > obrażacie.Jak czytam niektóre teksty to mam jeszcze większego dola. > > > Być może nie jesteśmy wszyscy dorosli. > A ja kocham zwierzęta. Szczególnie koty. > > > > A ty chyba uciekłaś z forum nerwica natręctw.Po co to powtarzasz w kółko? > > > > > > > W moim odczuciu forum nie jest po to by sobie ubliżać.Ale to tylko > teoria > > > > > blondynki z depresja. > > > pozdrawiam > > > > > > Wogóle ludzie powinni być dla siebie dobrzy i kochać zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
ninaspi Re: Znacie jeszcze jakieś fora na ten temat? 27.12.04, 11:13 Gratuluje Weny tworczej. Może pisarzem zostaniesz.Albo kimś z ochrony zwierząt. Depresja czasami powoduje że człowiek jets złośliwy ale chamem to trzeba sie urodzić. Odpowiedz Link Zgłoś