Dodaj do ulubionych

Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie

04.01.05, 10:43
Witam Was ,
Trochę czasu upłynęło od mojego ostatniego postu.
Jednakże dotyczczasowe leczenie mojego ukochanego nie przyniosło efektów więc
mam do Was prośbę - wpiszcie wg. Was najlepszych psychiatrów z Warszawy z
namiarami . z nowym rokiem nowy lekarz.
Z góry Wam dziękuję i oby rok 2005 był lepszym dla Was i dla mnie.
Obserwuj wątek
    • migrane Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 20:07
      dr D Wasilewski,
      dr R Tworus
      Centrum Psychoprofilaktyki i Terapii
      www.psychomedica.pl

ul. Nabielaka 6 lok. 2
      (róg Belwederskiej)

tel. (22) 840 64 75, 840 64 76
      • rzeznia_nr_5 Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 20:20
        migrane napisała:

> dr D Wasilewski,
        > dr R Tworus
        > Centrum Psychoprofilaktyki i Terapii
        > www.psychomedica.pl
        >
        >

Ten Tworus to się qrwa co trochę pojawia w wątalach o pscyhiatrach-debeściakach.
        Jak będę w Wawce to się do niego przejdę. ;-)
        • lucyna_n Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 20:24
          koniecznie, i zdaj relacje , bo tez jestem ciekawa co to za cudo.
          • gloom Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 21:20
            Nazwisko ma na urągowisko. Bo Tworki mi się niedobrze rymują, heh:-)
            • lucyna_n Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 21:23
              ale przynajmniej " w ten desen" ze tak sie prosto wyraze:)
              • gloom Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 21:30
                Moja Babcia czasem o Tworkach i Drewnicy mówiła, kiedy chciała postraszyć, że
                się wyprowadzi. A ja polecam tego, który miał ponoć polecać wieszanie się
                pacjentowi. Po nazwiskach nie wypada.
                • rzeznia_nr_5 Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 21:37
                  gloom napisał:

> Moja Babcia czasem o Tworkach i Drewnicy mówiła, kiedy chciała postraszyć, że
                  > się wyprowadzi. A ja polecam tego, który miał ponoć polecać wieszanie się
                  > pacjentowi. Po nazwiskach nie wypada.

Szczurek mu było?
                  • gloom Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 21:39
                    Podobnie, bardzo podobnie. Jest niezły
                    • rzeznia_nr_5 Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 21:42
                      gloom napisał:

> Podobnie, bardzo podobnie. Jest niezły

Może to kogoś zaINZPiROuje.
                      • gloom Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 21:45
                        Owszem, ale nie wiem, jak inni w tym przedsięwzięciu lekarskim się sprawują.
                        Jeśli równie dobrze - niech sobie nawet i reklamkę mają, heh:-)
                        • lucyna_n Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 21:46
                          serio?, a ludziska psy na tym inzpiro wieszali?
                          • rzeznia_nr_5 Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 21:48
                            lucyna_n napisała:

> serio?, a ludziska psy na tym inzpiro wieszali?

A lekarze pacjentów wieszać chcieli?
                            • lucyna_n Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 21:57
                              tak radykalnie diagnozuja, ze jak nie rokuje to bez sciemy kaza sie obwiesic?
                              to nawet inzpirujace.
                          • gloom Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 21:49
                            Serio. Tyle że ja mam tam do czynienia z jednym facetem. Pomógł, owszem, pomógł.
                            Może tylko mnie i tylko on... Tego to już nie wiem.... Psych do pacjenta
                            strzela, Panbuk kule nosi...:-)
                            • lucyna_n Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 21:59
                              co jednemu miód , drugiemu trucizna

a depresyjnym i tak nie dogodzisz, a nerwicowym to juz wogole, chyba ze receptą na jakies benzo:)
                      • cafe_lorafen Tworus ??? 26.01.05, 07:23
                        Ja tez sie u niego leczylam. Wydawalo mi sie, ze to bardzo dobry lekarz, ale
                        potem mnie wkurzyl i to strasznie i wiecej do niego nie pojde. Nigdy w zyciu.
                        Inny psychiatra mi zycie ocalil, doslownie !
                        • patja Ooooo jak milo Cafe... 26.01.05, 07:57
                          Milo mi Cie widziec... juz chyba wieki minely... Co u Cie? Pozdrawiam i
                          usciskuje z samego rana :(
                  • slepyleon Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 05.01.05, 03:14
                    Jemu było mysza a nie szczurek.
                    • rzeznia_nr_5 Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 05.01.05, 08:21
                      slepyleon napisała:

> Jemu było mysza a nie szczurek.

Nie musisz być taki dosłowny.
            • cleodark Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 29.01.05, 13:01
              wasilewski jest do d...y! ot co. diagnoza wg, niego jest niemożliwa do
              postawienia. Jakby mój Kochany był z kosmosu. teraz to szukamy psychoterapeutę
              bo jak widać leki to nie wszystko. Jak coś będziecie wiedzieli o dobrym psycho
              to dajcie znać:)
      • chicaelectronica Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 24.01.05, 22:13
        a tam trzeba płacic nieee? :(((
        • rzeznia_nr_5 Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 24.01.05, 22:17
          chicaelectronica napisała:

> a tam trzeba płacic nieee? :(((

Nooooo
    • tms82 Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 04.01.05, 23:56
      moj typ dr. Jarczewska
      • jagoda16 Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 05.01.05, 21:17
        Jarczewska jest ok, tez sie u niej leczylam
        • cleodark Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 06.01.05, 08:36
          Dzięki bardzo,
          Gdzie ta Jarczewska przyjmuje?
          ps.Wasilewski jest kiepski, leczyłam moją drugą połowę u Niego i nic . On
          twierdzi,że nie wie na co jest chory więc odpada.
          • teletuba Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 06.01.05, 15:43
            Hmm...no coz jesli chodzi o dr Jarczewska(chyba,ze jest ich kilka)...moj
            malzonek mial depresje...ktos znajomy polecil te wlasnie Pania...Oprocz tego
            moj maz lyka jeszcze rozne prochy,o ktorych wspomnial Pani doktor.

Oczywiscie bach-Effectin(to chyba standart)MOj maz po 2 miesiacach czul sie
            potwornie,byl prawie nieprzytomny,mial drzenie calego ciala etc.poprostu
            koszmar.

Kazalam mu zmienic Pania doktor..i coz sie okazala,ze Pani nie powinnabyla
            przepisac mu effectinu,gdyz moglo sie skonczyc zle( branie go z
            tabletkami,ktore lyka moj maz...)
            Nobody s perfect,ale.....raczej bym tej Pani nie polecila...
            pozdrawiam
    • aaggaatt Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 21.01.05, 05:06
      JA CHODZĘ DO JARCZEWSKIEJ, TEŻ MI DAŁA EFECTIN, BIORĘ DOPIERO MIESIĄC WIĘC
      ZOBACZYMY, ALE TO B.POPULARNY LEK, JAK SIĘ WYLECZĘ TO TU WRÓCĘ I WAM POWIEM
      • tms82 Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 21.01.05, 19:03
        spoko, mi nie przepisala efectinka ani razu, a biore juz moj trzeci czy czwarty
        antydepresant z rzedu, wiec spoko, to nie standard

Pozdrawiam
        TMS
      • oj_blanek Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 22.01.05, 11:10
        Ja tez chodzilam przez jakis czas do Jarczewskiej. Ogolnie byla ok. Ale nie dla
        mnie. Zostala mi polecona przez b.dobra pania psycholog, ktora polecam.
        Jarczeska byla moim drugim psychiatra po jednym dziadku ktorego nazwiska juz
        nie pamietam, ale przed nim ostrzegam, kazal mi sie rozwiesc( boski pomysl)wiec
        go zmienilam na Jarczewska. Nie pamietam co od niej dostalam, ale przezylam
        ogolny szok, jakas pol zywa dziewczyna czekala w poczekalni w stanie, tragiznym
        bo juz nawet nie siedziala tylko lezala na w jedynym miejscu gdzie mozna bylo
        usiasc. 3 osoby staly. Prywatny gabinet. Zmienilam Jarczewska bo nie udalo mi
        sie u niej odstawic lekow, nie wiem czyja to wina moze niczyja, ale robilam tak
        jak kazala i 3 miesiace meczylam sie jak potepieniec. Mialam przykazane dzien
        brac dzien nie, wiec organizm wariowal. Cala zecz dziala sie na jesieni i w ten
        oto sposob na zime wyladowalam u bardzo milej, sympatyczna panii Urszuli, ktora
        bym pewnie polecala, bo mi zadzialala bardzo dobrze. Pobralam leki jeszcze rok
        i wczesnym latem odstawilam w ciagu 2-3 tyg bylo ostro, ale lepiej sie meczyc 2-
        3 tyg niz 3 miesiace bez efektu. I podobno przy odstawianiu wazna tez jest pora
        roku. Wiec lepiej latem niz jesienia. Teraz od pol roku dzieki Bogu nigdzie nie
        chodze i jest mi dobrze.
        A polecalabym p.Urszule a nie polecam, bo moja znajoma miala z nia jakas afere
        o pieniadze. Wydaje mi sie ze pacjent z depresja moze odwolac wizyte u lekarza
        nawet na godzine przed nia. Bo tak. To jest depresja a nie manicure, ktory
        idzemy sobie zrobic dla przyjemnosci. Wszystko sie moze zdarzyc. I jesli lekarz
        tego nie rozumie i ma pretensje, chce zeby mu zaplacic za wizyte odwolana to
        przesada, dlatego hym nie wiem czy do konca polecam, choc mi zroobila tylko
        dobrze.
        Powiem jeszcze jedno, bardzo polecam, naturalne sposoby. Bralam prochy 2,5 roku
        teraz chadzam do jednego Ukrainca czasem, jak sie robi jakis totalne
        zawirowanie zyciowe, zmiana pracy czy cos. Bylam u niego kilka razy, w ciagu
        tego pol roku kiedy nie biore prochow,zrzucilam 15kg ktore zostalo mi po
        psychotropach, poukladalam sobie rozne sprawy, zadem psycholog ani psychiatra
        ani zadne prochy mi tak nie pomogly, choc moze byly potrzebne konieczne. Gosc
        leczy uzaleznienia, palaczy, jest lekarzem medycyny, prowadzi terapie, nie
        pracuje dla kasy, jest absolutnie profesjonalny. Wiem jedno nigdy wiecej
        psychotropow.:)
        • kas-ka Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 22.01.05, 21:20
          korzystam z "Lecznica dla Ciebie" sp. z o.o na Marszałkowskiej
          dr Ewa Charazińska - pierwszy psychiatra w zyciu więc nie mam porównania.Jest
          miła, ale...... chętnie zrezygnowałabym z prochów głównie.
          Czy możesz dać namiary na tego ukraińskiego lekarza????????????
          • romy_sznajder Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 23.01.05, 00:16
            obym nie była złym prorokiem, ale za te treści komercyjne angiebe może
            zlikwidowac wątek.....
            • misiek991 Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 23.01.05, 00:34
              A mojej ulubione dr. Żukowskiej z Gruzińskiej nie przedłuzyli kontraktu.
              Zaczęło sie robić lepiej, a tu znowu zmiana lekarza, pewnie lekarstw, zanim
              dawka bedzie ok. minie kolejne pół roku.
              Jak tu wyjść z depresji, kiedy już, już wydaje się, że idzie ku dobremu, a tu
              znowu ktoś coś spier....li.
              • jagoda16 Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 23.01.05, 11:26
                Dr. Jarczewska tez kiedys pracowal na Gruzinskiej, byla tam najbardziej ludzkim
                lekarzem wiec strasznie obleganym, nikomu nie potrafila odmowic; wspominam ja
                bardzo cieplo i uwazam, ze to co sama zorganizowala ,czyli ten Niepubliczny
                Zaklad Opieki Zdrowotnej to bardzo dobry pomysl; warunki tam sa przeciez o
                niebo lepsze niz w przychodni rejonowej.A wszedzie na poczekalni do psychiatry
                mozna trafic na kogos chorego psychicznie bardziej niz my. Dawno przestalam juz
                myslec ze jestem kims innym, lepszym. Patrze i mysle sobie : moj Boze przeciez
                to moglam byc ja. Nikt tego sobie nie wybiera.
          • oj_blanek Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 23.01.05, 15:05
            Moge dac namiary na ukrainskiego lekarza, ale nie na wizji, bo to
            przesada,napisz na maila, odpowiem:)
            • rzeznia_nr_5 Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 23.01.05, 15:15
              oj_blanek napisała:

> Moge dac namiary na ukrainskiego lekarza, ale nie na wizji, bo to
              > przesada,napisz na maila, odpowiem:)

To już widać jaka nędza z polskimi psychiatrami.Niektórzy już nawet na Ukrainie
              szukają.
    • hocajin Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 28.01.05, 02:42
      a ja chodzę do dr Brykalskiego, czy ktoś może zna? tak naprawdę, zamiast mnie
      wysłuchać opowaida mi o sobie, czy to normalne?
      • emjott Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 28.01.05, 17:46
        Jeśli lekarz płaci Ci za to, to jest OKI:)))))00
        • jagoda16 Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 29.01.05, 15:44
          to moze byc normalne, ze lekarz opowiada Ci o sobie , czy nawet kawaly; jesli
          jednoczesnie niepostrzezenie obserwuje Twoje reakcje i na ich podstawie potrafi
          ocenic stan pacjenta ( wyraz twarzy , oczu, mimika, sylwetka, czy reaguje na
          zarty i jak, tembr glosu).Bowiem to co pacjent opowiada moze byc mylace. Jednak
          tak oceniac stan pacjenta potrafia tylko naprawde dobrzy, doswiadczeni i
          bystrzy lekarze, no i oczywiscie powinni prowadzic pacjenta przez dluzszy czas,
          znac go.
          I nie jest zbyt dobrze, gdy pacjent zdaje sobie z tego sprawe i probuje sie np.
          kontrolowac. Tak wiec w tym szalenstwie byc moze jest metoda.
    • aaggaatt Re: Najlepszy psychiatra w Warszawie-Wasze opinie 31.01.05, 18:51
      przypomniałam sobie ważną rzecz: ODRADZAM STANOWCZO!!! Kotarską z Sobieskiego,
      sama wymaga leczenie, nie rozpoznała u mnie choroby i wpędziłaby mnie swoimi
      radami w gorszy stan, poza tym jest arogancka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka