olga36 11.01.05, 17:12 Od miesiąca walczę z depresją. Bardzo pomógł mi mój mąż, który wziął mnie za łapę i zaprowadził do lekarza. Jest tochę lepiej ale nie wiem ile może potrwać leczenie pomóżcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: walka 11.01.05, 17:24 A z pół roku conajmniej.Chociaż większości zajmuje to znaaacznie dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: walka 11.01.05, 17:25 depresja to nie ospa wietrzna czy angina, nikt,nawet lekarz nie jest w stanie oszacować jak długo potrwa leczenie, czy nie będzie nawrotów etc. Jeśli zażywasz antydepresanty, to po ok.3-4 tygodniach powinna nastąpić poprawa (ale nie wyleczenie). A tak ogólnie - to trzymaj się. I cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
olga36 Re: walka 11.01.05, 17:31 Dzięki za odpowiedź. Zdaję sobie sprawę, że poprawa nastąpi za jakiś czas ale jestem wystraszona całą tą sytuacją. Chodę do lekarza i na terapię więc mam nadzieję, że powoli będzie lepiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: walka 11.01.05, 18:43 olga36 napisała: > Dzięki za odpowiedź. Zdaję sobie sprawę, że poprawa nastąpi za jakiś czas ale > jestem wystraszona całą tą sytuacją. ważniejsze teraz chyba od leków jest to, aby twój mąż się nie wystraszył, że mu żona przez jakiś dłuższy czas do wielu "rzeczy domowych" się nie nada. i co? bardzo wystraszony? a cierpliwy być potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: walka 11.01.05, 20:51 olga36 napisała: > Jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały. następna szczęsciara :) Odpowiedz Link Zgłoś
olga36 Re: walka 11.01.05, 20:59 Tak jestem szczęściarą. Mój mąż sam zauważył, że coś jest nie tak, wziął za łapę i zaprowadził do lekarza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yakuza100 Re: walka 12.01.05, 01:06 tylko jak poczujesz sie lepiej to nie odstawiaj od razu leku i nie przestawaj chodzic do lekarza. Ja tak robilem i jak mnie po jakims czasie zlapalo znowu to szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś