Dodaj do ulubionych

Sama w domu co robic?

23.01.05, 20:23
Moj narzeczony wyjezdza na 3 tygodnie. Jestesmy daleko od domu, z dala od
rodziny. Mam tylko moja sasiadke ktora dopilnowuje mnie. # tygodnie to
strasznie duzo czasu, bylo juz 2 ale 3? teraz biore te prochy i jak sama mam
sobie radzic a szczegolnie wieczorami?
Obserwuj wątek
    • jasko82 Re: Sama w domu co robic? 23.01.05, 20:30
      Przejdz sie wieczorem. Może jakiśfajny film będzie. Może masz psa tego nie
      wiem. Najlepiej się przejdź na spacer, a potem chyba do lózka. Ja też czasmi
      nie wiem co zrobić
    • mckaiq Re: Sama w domu co robic? 23.01.05, 21:11
      weś się za coś, jakąś robótke na wieczór, ćwiczenia fizyczne, biegi. Możliwości jest wiele. Mozesz czytać coś albo pisać. Serdecznie pozdrawiam.
    • uri_ja Re: Sama w domu co robic? 23.01.05, 21:14
      to co napiszę to nie żart. przygotuj sobie dobrą lekturę, albo zaproś dobrą
      przyjaciółkę (to w zależności od tego, na ile czujesz sie na siłach zostać
      sama).
      • romy_sznajder Re: Sama w domu co robic? 23.01.05, 21:25
        a nie fajnie pobrykać po forach?
    • olga36 Re: Sama w domu co robic? 24.01.05, 07:32
      Nie martw się. Mój mąż często wyjeżdża i jakoś daję sobie radę. Najważniejsze
      jest aby nie pielęgnować w sobie strachu przed rozłąką. Ja nieraz zostaję sama
      na dwa lub trzy miesiące. Wtedy wynajduję sobie różne zajęcia. Najpierw idę do
      fryzjera dla poprawy nastroju. Nic tak dobrze nie działa na kobietę jak drobna
      zmiana w wyglądzie, chodzę też na wystawy na które mój mąż nigdy nie chciał iść
      ze mną.Weź sąsiadkę i idźcie do kina na babski film, Idź na basen, jest tyle
      sposobów, żeby się czymś zająć. Nie daj się swojej chorobie to Ty nią rządzisz
      a nie ona Tobą. Trzymaj się ja jak będziesz miała ochotę to zapraszam na moje
      gg 3027027. Pogadamy sobie o babskich sprawach. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka