Dodaj do ulubionych

Mirtazapin

02.02.05, 18:56
Witam, jak wielu z Was walczę z deprasją i z bezsennością. Po zmianie lekarza
(poprzedni przez 3 lata faszerował mnie, na noc, Stilnoxem, a w ciągu dnia
Xanaxem 3x1), dostałam nowy specyfik , który ponoć ma mi uregulować w sposób
b. naturalny sen. I moje pytanie, czy ktoś z forumowiczów zetknął się z tym
lekiem, a jeśli tak to jakie były efekty leczenia. Lek występuje pod kilkoma
nazwami handlowymi, np. Remergon, Mirtazapin STADA. Z góry dziękuję za
wszelkie odpowiedzi.
Joanna
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: Mirtazapin 03.02.05, 00:39
      Przez 3 lata xanax trzy razy jeden? a na noc stilnox, to milego odwyku....
      a lekow "naturalnie" regulujacych sen nie ma, inaczej cale to forum by to jadlo, a jakos nie je.
      • joakom1 Re: Mirtazapin 03.02.05, 10:57
        Do tego był lek p. depresyjny Anafranil. A dawka by rzeczywiście piorunująca,
        kilkakrotnie zwracałam lekarzowi, że to chyba za dużo. Odpowiedź miał jedną:
        "ustabilizujemy, potem zaczniemy się martwić jak z tego ładnie wyjść". Sama
        zadecydowałam o zmianie lekarza, i wydaje mi się, że jakoś mi się udaje.
        Pozdrawiam
        Joanna
        • lucyna_n Re: Mirtazapin 03.02.05, 11:33
          Zmiana takiego lekarza to byla dobra zmiana.
          Mam nadzieje ze jakos uda Ci sie odstawic te cacane xanaxy i stilnoxy,

i co nikt nie wie co to za lekarstwo?

a co mowi ulotka? Jezeli to jakas bezodiazepina to wzial zamienil stryjek siekierkę na kijek.
    • tms82 Re: Mirtazapin 04.02.05, 00:55
      Remeron jest naprawde kozak. Po prostu wymiata. Jesli chodzi o sen to dziala
      tak, z mozesz spac nawet 14 godzin i tak sie nie wyspisz. Po godzinie po prostu
      zwala z nog. Na mnie lepiej dziala Triticco po ktorym spie normalnie, nie mam
      dziwnych snow i praktycznie sie wysypiam.
    • ania20055 Re: Mirtazapin 04.02.05, 14:50
      joakom1 napisała:

> Witam, jak wielu z Was walczę z deprasją i z bezsennością. Po zmianie lekarza
      > (poprzedni przez 3 lata faszerował mnie, na noc, Stilnoxem, a w ciągu dnia
      > Xanaxem 3x1), dostałam nowy specyfik , który ponoć ma mi uregulować w sposób
      > b. naturalny sen. I moje pytanie, czy ktoś z forumowiczów zetknął się z tym
      > lekiem, a jeśli tak to jakie były efekty leczenia. Lek występuje pod kilkoma
      > nazwami handlowymi, np. Remergon, Mirtazapin STADA. Z góry dziękuję za
      > wszelkie odpowiedzi.
      > Joanna

obecnie twoj organizm jest tak zatoksykowany lekami, ze cokolwiek bys zaczela
      przyjmowac efekt bedzie kiepski, o ile wogole bedzie. moze polub ten swoj biedny
      zatruty chemia organizm i dac mu troche wytchnac. sugeruje odswiezenie! jakas
      rekreacja...moze zorientuj sie jakie sa diety oczyszczajace z lekow...jak twoje
      organy troche odzyja to mozesz znowu je katowac lekami, jak tak lubisz, ale daj
      im szanse na przezycie. pozdrawiam cie cieplo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka