Gość: iwona IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 14:47 Neurolog przepisał mi na nerwicę fevarin. Czy ktos z Was słyszał o tym leku? A może ktos z Was to bierze.Mnie to nie pomaga.Proszę napiszcie.Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AL Re: fevarin IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 16:23 Ja brałem fevarin. Muszę powiedzieć że wieczorem kiedy brałem fevarin czułem się dobrze i odczuwałem błogostan kiedy szedłem spać. Fevarin zaczyna działać dopiero po kilku tygodniach Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumianko Re: fevarin IP: *.erathia.szczecin.pl 03.06.02, 16:49 Ja biore trzeci miesiac - glownie na zaburzenia depresyjne, choc sluzy tez przy zaburzeniach obsesyjno-kompulsywnych. To najlepszy lek jaki bralam, przy innych (Doxepin, Bioxetin) bylam b. senns i zamulona. Ten ma malo skutkow ubocznych (ja w sumie nie odczuwam zadnych), zwieksza moja energie, uspokaja emocje i powoduje, ze czuje sie... normalnie, bez szarpania i apatii. Przy czym w poczatkowych tygodniach brania nie czulam poprawy i czesto bylo mi niedobrze. Pozniej to sie umormowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: fevarin IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 21:31 A w jakich dawkach bierzesz? Ja biorę jedną na noc 50mg.Biorę już czwarty miesiąc i nic.Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumianko Re: fevarin IP: *.erathia.szczecin.pl 06.06.02, 22:03 Biore 75mg, pol tabletki rano i cala na noc. Odpowiedz Link Zgłoś