sarna78 22.04.05, 20:35 potrzebuje dobrego psychologa z okolic nowego targu badz rabki zdroj interesuje mnie wizyta bezplatna gdyz nie stac mnie na prywatne konsultacje czy ktos moze mi polecic jakiegos specjaliste? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: psycholog 23.04.05, 01:19 anatemka napisała: > i widzisz rzeźnia? tak trudno było? Co trudno było?Anatemko czuję że oddalam się coraz bardziej od twej poetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
sarna78 Re: psycholog 30.04.05, 18:43 bardzo mnie rozbawila twoja odpowiedz dzieki juz sobie poradzilam (bez wizyt domowych )pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leksheygyatso Namiary na konsultację 22.04.05, 22:25 WITAM, o polecanego w Pani przypadku bezpłatnego psychologa-terapeutę? proszę zapytać się tutaj: Poradnia Psychologiczno –Pedagogiczna - ul. Królowej Jadwigi 1, tel. 266-35-68 interwencyjny telefon zaufania 264-88-14 (generalnie w ww. telefonie zaufania nastawieni sa na uzaleznienia ale jak sądze maja bardzo dobre rozeznanie w środowisku pomocowym w Pani mieście i okolicy i warto się zapytac o to gdzie mozna szukac dobrego terapeuty od depresji) w Nowym Targu świadczenia na pomoc psychiatryczną maja podpisane jedynie 2 placówki: placówka adres 1. Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Nowym Targu Szpitalna 12 Nowy Targ 2. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej V.I.T.R.I.O.L Poniatowskiego 8 Rabka serdecznie pozdrawiam OM MANI PADME HUNG NAMO BODHISATTWA KSITIGARBHA lekshey Odpowiedz Link Zgłoś