Dodaj do ulubionych

na uspokojenie

24.04.05, 00:21
witam. czy znacie jakieś dobre,skuteczne i mocne leki na uspokojenie bez
recepty? za odpowiedź dziekuję
Obserwuj wątek
    • sam20 Re: na uspokojenie 24.04.05, 00:32
      skuteczne i mocne bez recepty? hmmm to jakies grzyby może :) tudzież
      piołun lub bieluń
    • lizavieta1 Re: na uspokojenie 24.04.05, 01:17
      np tepe, ciezkie narzedzia, aplikowane w tyl glowy.
    • lizavieta1 Re: na uspokojenie 24.04.05, 01:19
      wybacz za posta w stylu rzezni,ale nie ma mocnego dzialania lekow naturalnych.
      te ktore sa mocne wlasnei dlatego sda na recepte. zreszta jesli nei uzywales
      dotychczas lekow psychotropowych, byc moze takie lajtowe specyfiki na ciebei
      podzialaja. Ale jesli masz naprawde powazne stresy, to tak jakbys pytal czy
      znacie jakas narkoze bez recepty itp
    • antylooo Re: na uspokojenie 24.04.05, 01:21
      duza plachta bezpiecznej foli (tej z pecherzykami powietrza)
      3xdziennie po jedzeniu wypstrykac 2 metry kwadratowe
      uspokojenie gwarantowane lub zwrot pieniedzy
      • lizavieta1 Re: na uspokojenie 24.04.05, 01:22
        a bąbelki są fajne. zarówno te w folii, jak również te w jacuzzi jak i te w
        szampanie.
        • antylooo Re: na uspokojenie 24.04.05, 12:37
          zgadzam sie w 100% :D
    • rzeznik_nr_5 Próbowałes Citroseptu? Tylko bez rozcienczania! 24.04.05, 12:39
      • szatek1984 Re: Próbowałes Citroseptu? Tylko bez rozcienczani 24.04.05, 13:25
        co ty rzeźnik piszesz. citrosept jako środek nierozcieńczany jest silnie
        szkodliwy. zawsze należy go pić jako roztwór z tego co wiem. a zresztą co ma
        piernik do wiatraka co?
        • suchyxxx Re: Próbowałes Citroseptu? Tylko bez rozcienczani 24.04.05, 15:37
          Bez recepty to może gańdzia ale z receptą to lorafen 2,5mg koniecznie.Luzy są
          takie po jednej tabletce i taka extaza że człowiek idzie spać i śpi aż do 9
          rano.Po nim kolejny dzień jest super bo ciągle jest się uśmiechniętym i jakby
          naćpanym.Nie polecam jeść powyżej 3 tabletek bo ja zjadłem 7 i efekt jest taki
          że byłem ostro naćpany i chodziłem po ścianach:) Tylko rodzice się jopili co ja
          takiego robię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka