pierniko 09.05.05, 18:05 Witam Mam na imie Pawel. Szukam osob ktore przebywaja w londynie i tak samo jak ja maja ogromna potrzebe pogadania o swoich problemach natury psychologicznej a nie maja z kim. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania20055 Re: Depresja w Londynie 09.05.05, 19:46 jak bylam w Londynie to tez mialam depresje! trzymaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: Depresja w Londynie 01.06.05, 01:41 ja jak wrocilam to mnie zwalilo. Londyn wyjatkowo dobrze na mnie dziala;)) pamietam, ze rok, czy dwa lata temu, odwiedzilam kolezanke z Elling Broodway i tam ci ludzie spotykaja sie w niedziele(i nie tylko) w kosciele i sa msze w formie roznych swiadectw i opowiesci ludzi. mi to przypominalo cos w rodzaju grupy terapeutycznej. w kazdym razie - bardzo pozytywnie to odebralam i moze sprobujesz sie tam przejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
busho Re: Depresja w Londynie 31.05.05, 23:44 wejdź na forum londynek chyba .net ale nie pisz o problemach, tylko poszukaj bratniej duszy Odpowiedz Link Zgłoś
pierniko Re: Depresja w Londynie 03.06.05, 14:31 Dzieki Mag i Busho za rady; coprawda nie mam duzo wolnego czasu ale sproboje je (rady) wprowadzic w zycie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Depresja w Londynie 03.06.05, 19:03 a jakby Ci bylo trzeba profesjonalnej pomocy to: www.dmaglotherapy.co.uk Niestety, platne. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Depresja w Londynie 03.06.05, 19:05 czy depresja w londynie różni sie czymś od depresji w polsce? Odpowiedz Link Zgłoś