suicider6 09.05.05, 22:59 prosze o info co do tego leku tzn osoby które go zazywaly gdyz chcialbym wiedziec jakie sa mozliwe uboczne objawy np ja czuje ostatnio dołki ciagle chcialbym wiedziec czy to objaw uboczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dino22 Re: anafranil 10.05.05, 01:43 Z cała pewnoscia to nie wina leku. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
truckmoto Re: anafranil 14.05.05, 22:37 Zdecydowanie odradzam zazywanie tego leku. Wiecej skutkow ubocznych niz poprawy. Prosze przerzucic sie na srodki nowszej generacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wrx123 Re: anafranil 16.05.05, 12:26 pie..ij sie w ten durny lep idioto, to ze na ciebie tak dzialal to nie znaczy ze jest zly, jest ogolnie jednym z najskuteczniejszych lekow fakt ma objawy uboczne ale u kazdego inne sie objawiaja i przewaznie po miesiacu zanikaja wiec nie doradzaj innym pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinsz0 Re: anafranil 16.05.05, 12:41 faktem jest ze jezeli chodzi o skuteczność leczenia depresji to anafranil jest dobrym lekiem ,ja sie po nim czułem psychicznie b.dobrze ale mialem duzo skutków ubocznych /suchosc w ustach ,zaparcia ,pocilem sie strasznie / ,ktore nie ustąpiły w trakcie leczenia i zrezygnowalem z tegop leku ,ale u ciebie wcale nie musi powodowac takich skutków wiec warto spróbowac Odpowiedz Link Zgłoś