kuba_halford 09.06.05, 16:51 ci ktorzy byli wiedza co mam na mysli. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforyk Re: byl moze ktos w Zagórzu pod Wa-wą ? 09.06.05, 16:53 w zagorzu rozdaja twoje myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: byl moze ktos w Zagórzu pod Wa-wą ? 09.06.05, 16:57 euforyk napisał: > w zagorzu rozdaja twoje myśli? Gdyby tam oddzial otworzyli na ktorym rozdaja moje mysli to by nie bylo 4 ani 6 tylko szpital dla chorych psychicznie kryminalistow otworzyli hehe ;). To takie liceum z sanatorium neuropsychiatryczne w lesie ladne miejsce kiedys znalem kogos stamtad kto tam dlugo przebywal i dlatego pytam. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: byl moze ktos w Zagórzu pod Wa-wą ? 09.06.05, 16:55 Niezly masz pseudonim. Taki meski. Mhm...:> Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: byl moze ktos w Zagórzu pod Wa-wą ? 09.06.05, 16:57 o-ren_ishi napisała: > Niezly masz pseudonim. > Taki meski. Mhm...:> Bo ja caly jestem eksplodujacym testosteronem laleczko ;) mrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford o-ren_ishi 09.06.05, 17:48 laleczko gdzies sie podziala mruczec mi tu mruczec Wojkowi Halfordowi bo zaraz z roboty lece i musze miec podnietliwy dobry nastroj na reszte parszywego dnia :). Mru mru ? e ? :). Odpowiedz Link Zgłoś