11.06.05, 17:50
Kurcze czuję się źle i boję się chodzić gdziekolwiek mimo że leki biorę cały
czas.Mam napady takiego smutku i chęci płaczu bez powodu zwłaszcza
wieczorem.Strach też cały czas mam,może mniejszy ale jest nadal chwilami
paraliżujący.Co to jest??
Obserwuj wątek
    • euforyk Re: Kurcze 11.06.05, 17:54
      byłeś już w wojsku synu?
      • suchyxxx Re: Kurcze 11.06.05, 18:29
        Nie jeszcze nie ale dostałem kategorię D i nie idę ze względu na mój stan
        psychiczny.Może powinienem??:) Brat mi to mówi że powinienem iśc do woja
        • suchyxxx Re: Kurcze 11.06.05, 19:12
          Zdenerwowany jestem tą całą paradą równości.Nie jestem gejem ale niedobrze mi
          się robi jak widzę że ktoś kogoś krzywdzi.Co ci geje i lesbijki zrobili??Wszyscy
          mówią że to choroba a jak może być chorobą jak niektórzy od zawsze byli
          homoseksualistami.Przecież grecy też uprawiali czasem sex i to nie było
          krytykowane.To jak to niby ma być choroba jeśli jest od zawsze??To nie jest
          choroba i leczyć się jej nie da.Owszem napewno niektórzy geje są chorzy i jak
          się wyleczy ich seksualność to wporzo ale są tacy co wybierają to świadomie.To
          są ludzie a co mówił Jan Paweł??Żebyśmy wszyscy żyli w pokoju.Żeby młodzież
          postarała się o to a jak tu mówić o pokoju jak młodzi ludzie i szalikowcy żucają
          kamieniami w innych??Dla mnie to są ludzie i jest ich coraz więcej i to że
          będziemy ich klnąć i żucać kamieniami nic nie da bo i tak za kilkanaście lat
          okaże się że 20% całego społeczeństwa to geje.Ja rozumiem że te parady to
          nienajlepszy pomysł ale nie wolno krzywdzić innych!!!Mam zasady i nikogo bym nie
          uderzył tylko za inne przekonania.Wkurza mnie nietolerancja społeczeństwa.Co nas
          obchodzi że oni lubią siebie??Po co te wszystkie protesty??Pozatym wkurzył mnie
          najbliższy kolega jak powiedział e leki nie leczą chorób psychicznych a
          psychologowie nie pomagają.Ja podałem mu mójk przykład i stwierdził że mi się
          wydaje że jestem zdrowy a on widzsi co innego.Poprostu wkurza mnie że ktoś nie
          pozna problemów społecznych a karze innych.Nie jesteśmy wyroczniami żeby karać
          ludzi.Wogóle cała agresja świadczy o jakiejś patologii.To jest straszne co się
          dzieje na tym świecie.Proponuję wszystkim brać psychotropy a wtedy byśmy byli
          bardziej wyrozumiali.Oczywiście ironia taka:D
          • suchyxxx Re: Kurcze 11.06.05, 19:20
            Pewnie zaraz dostanę po łbie jakimś postem że jestem głupi itp ale wiecie
            co??Nie zmieni to moich przekonań o ludziach.Pewnie ktoś chory na homofobię
            wejdzie i wyżyje się na klawiaturce:P
          • euforyk Re: Kurcze 11.06.05, 19:56
            fajne były łyski leżące krzyżem na ulicy, żeby zablokować manifestacje,
            skandujący : BOG, HONOR. OJCZYZNA

kaczorek zniesmaczony, że policja bardziej biła kontrmanifestacje niz
            manifestacje, też był ciekawy.

podwładny kaczorka narzeający, że policja nie rozgromiła nielegajnej
            manifestacji, był trzcim interesującym obrazkiem.
            • looserka Re: Kurcze 11.06.05, 20:07
              tak, ten kraj jest naprawdę pop..dolony i
              coraz częściej zdarza mi się rozumieć tych, którzy wynoszą się stąd
              z przyczyn niekoniecznie ekonomicznych
              • euforyk Re: Kurcze 11.06.05, 22:31
                W rosji obozy filtracyjne, w uzbeskitanie strzelaja do ludzi, w korei oboz
                koncentracyjny, a w indiach i swiecie islamskim gnebia kobiety niemilosiernie, w
                afryce choroby i glod, w watykanie duzy odsetek kleru, w niemczech mowia po
                niemiecku............ w polsce naprawde da sie zyc.
                • looserka Re: Kurcze 11.06.05, 22:44
                  dlatego nie przewiduję zmiany miejsca pobytu
                  w przenośni i dosłownie

poza tematem - od kiedy stałeś się euforyczny
                  i co przyczyną tego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka