ogrom 18.06.05, 13:50 jakieś substancje szybko i bezboleśnie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyrafa46 Re: sposoby na skończenie 18.06.05, 19:26 > chlorek sodu 2 gramy< + ziemniaczki młode i koperek oraz maseło. Pycha. Żyrafy to lubią. Nawet smutne żyrafy. Ale taka smutna żyrafa jak przeczyta doobry dowcip (bez chlorku sodu), to sie jej robi śmiesznie ;-))))). Pozdrówko, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: sposoby na skończenie 19.06.05, 16:40 euforyk napisał: > chlorek sodu 2 gramy chyba raczej chlorek potasu, po kij sobie sól w żyły pompować? skutku to nijakiego nie odniesie:) Odpowiedz Link Zgłoś
prywatnie_odludek Re: sposoby na skończenie 18.06.05, 14:15 ogrom napisała: > jakieś substancje szybko i bezboleśnie??? doświadczenia na żywych zwierzątkach przeprowadzasz? coś się nie udało? Odpowiedz Link Zgłoś
ania_05 Re: sposoby na skończenie 18.06.05, 21:09 a jeśli się uda? nawet nie będziesz mieć szansy, żeby tego załowac. czlowieku, dziś masz doła a jutro zaswieci slońce. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: sposoby na skończenie 18.06.05, 22:19 Anuś, chyba mu nieżałujesz ziemniaczków... Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: sposoby na skończenie 19.06.05, 13:43 żyrafa jestes smieszna!!! Jak nie wiesz jak się czuje człowiek gdy nie widzi swojej przyszłosci to zamilknij raz nie koniecznie na zawsze ale w niektórych postach milcz... serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
coyote_5mg Re: sposoby na skończenie 19.06.05, 13:54 Jest więcej takich zyraf, co ja mam ci całe zoo opisywać!! Chyba tak! Odpowiedz Link Zgłoś
prywatnie_odludek Re: sposoby na skończenie 19.06.05, 13:57 coyote_5mg napisał: > Jest więcej takich zyraf, co ja mam ci całe zoo opisywać!! > Chyba tak! a ty jesteś coyote spoza zoo? Odpowiedz Link Zgłoś
coyote_5kg Re: sposoby na skończenie 19.06.05, 14:02 żle powiedziałem, otóz- "więkrzosć psychotropów to humanitarne leki nie testowane na zwierzetach,ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
prywatnie_odludek Re: sposoby na skończenie 19.06.05, 14:06 coyote_5kg napisał: > żle powiedziałem, otóz- > "więkrzosć psychotropów to humanitarne leki nie testowane na zwierzetach,ha ha przetestowałeś już na sobie 5kg tego "humanitaryzmu"? Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: sposoby na skończenie 19.06.05, 15:32 Napisalas Ogromie piekny post jeśli nie robisz tego co Ci sprawia przyjemność i nie czujesz że jestes tego bliska to mozesz tracić energię, bo wzmacniają nas włąsnie rzeczy które sa dla nas przyjemne i miłe......... trzeba o to dbać bardzo mocno bardzo mocnoooo........ nie wiem jak bo ja sama przeszłam wręcz horror sama ze sobą ale chyba muszę zawalczyć by czuć ciepło i byc pogodną osóbką bardzo !!!!! musze wytępić u siebie pesymizm Czy w ten sposob chcesz wytepic u Siebie pesymizm pisac o sposobach na skonczenie. Depresje mozna pokonac, pesymizm rowniez ale nie zrobisz tego przez poszukiwanie sposobu na skonczenie ze soba. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: sposoby na skończenie 19.06.05, 15:44 > Depresje mozna pokonac, pesymizm rowniez ale nie zrobisz tego przez > poszukiwanie sposobu na skonczenie ze soba. strasznie pesymistycznie interpretujesz tekst. może ona chce skończyć depresje a nie ze soba? Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: sposoby na skończenie 22.08.05, 16:46 Jeszcze kilka lat temu.......... zupełnie, ale to zupełnie nie wchodziłabym na takie fora nawet bym pewnie nie wiedziała, że istnieją. Zakochałam się....... on chciał mojego dobra;) poprostu chciał mieć wykształconą kobietę....... a ja się w sumie męczyłam.......:((((((( jeszcze się męczę,...... nie jestem długodystansowce,,,,,,,, nie mam ochoty już żyć:(((((((( A to co przytoczyłeś ten piękny post....... bo sama w to kiedyś mocno wierzyłam...... i tak czułam..... ale teraz już nie jest tak...... nie wiem co ze sobą zrobić....... najchętniej bym cofnęła czas........ Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: sposoby na skończenie 19.06.05, 17:15 podobno najlepiej sie powiesić na klamce. mówią, że nie ma sposobu na wyratowanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: sposoby na skończenie 19.06.05, 17:54 podobno niezawodnie dziala nasikanie na linie wysokiego napiecia Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: sposoby na skończenie 19.06.05, 20:24 wsiadasz do wanny z wodą /może być nawet z pachncą przyjemnie pianką/ puszczasz ulubioną muzyczkę ze sprzętu włączonego do kontaktu, po czym strącasz sprzęt do wanny. Jeśli kabel za krótki, pomyśl zawczasu o przedłużaczu /żeby uniknąć rozczarowań/ Może być włączona suszarka, ale chyba muzyczka bardziej nastrojowa, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: sposoby na skończenie 19.06.05, 20:34 chyba się potnę z radości ;) witanko Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: sposoby na skończenie 19.06.05, 20:38 a ja wyjde na dwor bez czegos na glowie... efekty murowane Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: sposoby na skończenie 19.06.05, 20:40 sąsiedzi rzucają cegłówkami? też z radości?? Odpowiedz Link Zgłoś
libero3 Re: sposoby na skończenie 22.08.05, 17:45 To smutne jak wiele osób wypowiadających się w tym topicu nie potrafia zachować powagi, nawet wobec tak poważnego tematu... Sam mam pytanie w temacie. Czy skok z 11-go piętra gwarantuje szybką i bezbolesną śmierć? Bo tylko taka mnie interesuje. Tak się zastanawiam... na zdrowy rozsądek człowiek nie ma szans przeżyć. Połamane kości, kark skręcony, zmiażdżona czaszka... ale z drugiej strony... oglądałem na Discovery program, gdzie skoczek spadochronowy otworzył spadochron 300m przed ziemią, a inny skoczek w tym samym momencie wbił mu się w rozwijający się spadochron. Człowiek przeżył, jego ciało było zmasakrowane, ale go odratowali. Stad moje wątpliwości co do skuteczności tej metody. Odpowiedz Link Zgłoś