gloom 29.06.05, 20:31 Czy moderowanie tego forum to rodzaj zeslania (np. z forum Uroda) czy nobilitacja? A moze taka zwykla, codzienna, profesjonalna sieczka? Prosze o odpowiedz, chcialbym poczuc human touch Adminki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o-ren_ishi Re: Pytanie do Angie B. 29.06.05, 22:16 gloomku..boj sie...dotyk angie b zawsze moze byc zly.. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Pytanie do Angie B. 30.06.05, 11:58 Ja siem nie bojem, bo zwierciadlo i GW cytam i wiem Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Pytanie do Angie B. 03.07.05, 08:14 Ja chcialem tylko napisac Ci, Angie, ze jestes bardzo nieuprzejma. Bo jakze to - pytanie grzeczne zadaje _(nawet bez bledow ortograficznych) Gloom, a Ty jemu nie odpowiadasz?!.... Ja rozumiem, ja rozumiem, ja wszystko rozumiem. Moze wstydzisz sie odpowiadac na forum, bo wszyscy czytaja? Tez czasami sie wstydze, ale wtedy wysylam list elektroniczny do tej osoby, ktorej nie chce odpowiadac na forum, gdzie wszyscy przeczytaja. Poczte elektroniczna sprawdzam codziennie, a od czasu, kiedy Ciebie, Angie, o co zapytalem, nawet dwa razy dziennie. I nic, zadnego listu, ani jednego zdania odpowiedzi, nawet slowa, nawet malej literki... I pomyslalem sobie, ze chyba jestes niedobra, chociaz w winiecie forum napisane jest, ze sie "opiekujesz". A to takie piekne slowo, kojarzy sie z mama, z cieplymi uczuciami, z niedzielnym spacerem i cukrowa wata... Jak moglas nawet slowem nie odpowiedziec.... A moze... a moze Ciebie juz nie ma, zrobilas sobie cos po przeczytaniu tych wszystkich smutnych slow na forum?!... Angie B. - odezwij sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Moze angie to jiki? 03.07.05, 18:36 Gloom tak mnie wzruszyłes swym postem, że chyba podszyję się pod angi i napiszę do ciebie maila... Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Moze angie to jiki? 03.07.05, 18:49 Tylko że ona może być teraz na wakacjach gloom i może nie mieć netu nie pomyślałaś o tym? Ach co za niecierpliwa dziewczyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad Skoro moderuje 09.07.05, 13:40 To powinna byc nonstop na forum. A niech no pojawi sie giertych i zacznie wszytskim wmawiac udawanie albo rzucac bluzgami? Od czegos sa ci moderatorzy,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Skoro moderuje 09.07.05, 14:10 wlasnie... ja nie domagam sie dlugich odpowiedzi, ino malego slowka:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Moze angie to jiki? 03.07.05, 22:34 napisz, ale odpowiedzi od Angie domagam sie KATEGORYCZNIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Moze angie to jiki? 03.07.05, 22:33 Wiesz, cos w tym jest...<ssie palec wskazujacy> Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad Re: Moze angie to jiki? 05.07.05, 18:45 Prywatnie jiki tez sie zwie Angie. Powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Moze angie to jiki? 05.07.05, 20:52 A to dobre. To bedzie nowy motyw w moich serenadach:D Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Pytanie do Angie B. 04.07.05, 23:53 Gadal gloom do angiebe Tak jakby gadal do siebie Bo ona zlosnica mala Mu nic nie odpowiedziala Mimo wszystko - domagam sie odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Pytanie do Angie B. 05.07.05, 17:14 Gdzie jest Angiebe, gdzie jest angiebe? Najadla sie prochow i innych paprochow? A moze nie umie wytrwac na forumie? Moze nie widzi albo sie wstydzi? Moze nie slyszy glosu srod ciszy? Moze olewa, pali i ziewa? Angiebe, angiebe, odpowiedz mi prosze...... Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: A po co Ci znać poglądy tej kozy? 05.07.05, 18:18 Oh, od razu musisz Ja zle oceniac. A moze ma cos ciekawego do powiedzenia? Dlatego pytam, a poniewaz odpowiedzia jest intrygujace milczenie, spodziewam sie wielkich rzeczy, gdy Angie B. (angiebe) wyda glos z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: A po co Ci znać poglądy tej kozy? 05.07.05, 21:18 wisz, jak ona teraz ma sie zachować, żeby wyjść z twarzą? Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: A po co Ci znać poglądy tej kozy? 05.07.05, 21:38 Jestem pewien, ze Angiebe jest dama i jeszcze nie raz docenimy jej takt i wdziek. Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Pytanie do Angie B. 05.07.05, 22:13 Dzien sie zbliza ku koncowi, Wyszedl miesiac na swoj patrol A angiebe nic gloomowi Nie napisze. Czyz nie warto? Prosze o odpowiedz.... Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Pytanie do Angie B. 09.07.05, 09:20 Trzeci dzien juz dzisiaj mija, a ja wciaz czekam. I nic, nic, nic. Angiebe, Jiki!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Pytanie do Angie B. 09.07.05, 14:25 Angiebe własnie ci pokazała jak wazni sa dla niej depresyjni. Ej, a może ona na leczeniu w psychiatryku siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Pytanie do Angie B. 09.07.05, 17:16 Wlasnie mi pokazala? Odpowiedziala w innym watku? Blagam o linka....:( Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Pytanie do Angie B. 09.07.05, 17:18 miałam na mysli, że jej milczenie jest odpowiedzią Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Pytanie do Angie B. 09.07.05, 17:50 ah, tu pisalas... a wiec bede z syzyfowa wytrwaloscia, w mece, wolal na puszczy:( Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_biegun Re: Pytanie do Angie B. 09.07.05, 18:29 gloom napisał: > ah, tu pisalas... a wiec bede z syzyfowa wytrwaloscia, w mece, wolal na puszczy > :( może ją obraziłeś pod jakimś innym jej nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Pytanie do Angie B. 09.07.05, 18:30 to ile ta kobieta o stu twarzach ma nicków?! Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Pytanie do Angie B. 09.07.05, 19:08 zdrowy rozsadek podpowiada, ze 100 Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_biegun Re: Pytanie do Angie B. 09.07.05, 19:15 anatemka napisała: > to ile ta kobieta o stu twarzach ma nicków?! a jesteś pewna w 100%-tach, że jest kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Pytanie do Angie B. 09.07.05, 19:07 moze, ale angiebe nie ucieka sie do takich sztuczek. moglaby, ale jest piekna i szlachetna, wiec jest jedna, jedyna, niepowtarzalna angiebe, perla tego forumu, a na jej glowie korona z morskiej piany, usta jak wisnie, zas zeby jak perly.... Odpowiedz Link Zgłoś