Dodaj do ulubionych

SEROXAT - odstawienie

26.07.05, 21:44
Biorę 4 miesiąc Seroxat, już 4 pudełko, czy już powinienem go odstawiać? Czy
nic nie zaszkodzi jak pobiorę jeszcze do konca sierpnia? Boję sie, że będę
miał problemy z jego odstawieniem, przeoczyłem wizytę u lekarza i muszę teraz
czekać do 26 sierpnia.
Obserwuj wątek
    • farook SEROXAT - odstawienie 27.07.05, 12:30
      A nie możesz zadzwonić do swojego lekarza, czy też pójść bez kolejki tylko po
      to by się zapytać?
      • suchyxxx Re: SEROXAT - odstawienie 02.08.05, 00:22
        Wiesz stan poprawił się po seroxacie ale jest szansa że tylko z pozoru więc
        przyjmuj lek conajmniej pół roku i słuchaj lekarza.Efekty odstawienne ma się już
        nawet po miesięcznym przyjmowaniu seroxatu i próbie odstawienia go po
        miesiącu.Już miesiąc wystarczy ale nie wszyscy mają te objawy.Może ich nie być
        ale tez moga być silne że aż paraliżujące.Nie można się tym jednak martwić bo po
        1 miesiącu od niebrania objawy znikną.Jeśli jednak miesiąca nie możemyu
        wytrzymać to polecam na noc melatoninę brać.Nie da się tego przedawkować i jest
        bezpieczne.Dobrze się śni i nie ma koszmarów i bóli po odstawieniu seroxatu.Po
        miesiącu brania melatoniny i nie brania seroxatu można normalnie zejść z
        melatoniny nagle i objawy nie powrócą gdyż to cos nie uzależnia nawet w
        najmniejszym stopniu.Jednak jak mówię objawy mogą być ale nie muszą.Bierz
        seroxat tyle ile lekarz zleci bo co będzie jeśli ta poprawa samopoczucia to
        tylko chwilowa??Odstawisz seroxat i znowu choroba wróci więc lepiej brać go
        dłużej niż po 4 miesiącach zrywać.To tyle-psychotropy jednak powodują
        spowolnienie i uśnięcie hormonów co nie jest szkodliwe aż tak bardzo ale osłabia
        organizm.Mi po seroxacie a nawet jakimkolwiek leku nie chciało się uprawiać
        sexdu i nawet jakbym brał to żadna dziewczyna by mnie nie zauroczyła a tu
        przestałem brać na wakacjach i już poczułem burzę i feromony.Poprostu miło coś
        czuć a nie jak przy lekach-takie jest moje założenie
        • vinxxx Re: SEROXAT - odstawienie 03.08.05, 00:33
          seroxat nie uzależnia mozesz smialo bac
          ja bralam , odstawilam i nic sie nie dzialo. ale suchy ma racje trzeba troche
          pobrac, dobry lek bralabym go jeszcze ale mi po nim oczy wysiadaly<rozszezone
          zrenice jak po trawie>

pozdrawiam goraco
          • vinxxx Re: SEROXAT - odstawienie 03.08.05, 00:34
            vinxxx napisała:

> seroxat nie uzależnia mozesz smialo bac
            > ja bralam , odstawilam i nic sie nie dzialo. ale suchy ma racje trzeba troche
            > pobrac, dobry lek bralabym go jeszcze ale mi po nim oczy wysiadaly<rozszezo
            > ne
            > zrenice jak po trawie>
            >
            > pozdrawiam goraco

śmiało brać oczywiście mialo być
            • suchyxxx Re: SEROXAT - odstawienie 03.08.05, 10:41
              No właśnie ja też miałem oczy jak po trawie i te źrenice to poprostu koszmar.Jak brałem ten lek to wszyscy wiedzieli bo wystarczyło popatrzeć.Jeden kolega nawet się w szkole spytał co brałem a ja w szoku byłem.Dobry lek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka