vinxxx 04.08.05, 17:48 no i jak dziala? mnie wiekszosc przeciwdepresynych pobudza a moim głównym problemem jest lęk i nerwica pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosik50 Re: ile kosztuje effectin????? 08.08.05, 00:00 w mojej aptece 58zl.Ja biore go przeciwlękowo-znowu.Wczesniej bralam go przez 2lata,bylo super-odstawilam...Po miesiacu wrocilam do psychiatry,bo juz mialam problem aby wyjsc z domu.Teraz juz lepiej,ale nie dziala tak jak przedtem.Moze sie przyzwyczailam?nie wiem.POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: ile kosztuje effectin????? 08.08.05, 11:15 Może odstawiłaś za szybko i dlatego lęki powróciły ? Mi ten lek nie służył bo za bardzo zamulał i szybko łapałem agresora z byle powodu.Lek raczej uspokajał i nic mi się nie chciało robić jak tylko siedzieć w domu i płakać...Jeśli lubicie spowolnienie i uspokojenie to ok ale jeśli chcecie mieć dużo siły witalnej to po tym leku to masakra.No jeszcze zależy od osoby ale u mnie było jakoś nieciekawie i nie cieszyłem się z niczego po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
gosik50 Re: ile kosztuje effectin????? 08.08.05, 17:22 Jak napisaleś-to raczej zalezy od osoby.Mnie nie przymula,czyję się ok,chociaż z tym agresorem to różnie bywa..Odstawiałam go bardzo powoli,przez 3 miesiące biorąc co drugi dzień,całkowicie odstawiłam w Wielkanoc,kiedy sporo było luzu,wolnego..Więc to nie to,nie za szybko.A czułam się naprawdę dobrze.Wróciło -jak wspomniałam-po miesiącu,było silniejsze..No i znowu biorę Effectin,ale nie działa tak jak wtedy,nie czuję się tak dobrze,lęki są- zwłaszcza w towarzystwie..Albo muszę poczekać,albo zmienić-myślę,że to pierwsze,na nowo biorę od dwóch miesięcy..Więc POWODZENIA- i Wam,i sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś