Dodaj do ulubionych

ile kosztuje effectin?????

04.08.05, 17:48
no i jak dziala? mnie wiekszosc przeciwdepresynych pobudza a moim głównym
problemem jest lęk i nerwica

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gosik50 Re: ile kosztuje effectin????? 08.08.05, 00:00
      w mojej aptece 58zl.Ja biore go przeciwlękowo-znowu.Wczesniej bralam go przez
      2lata,bylo super-odstawilam...Po miesiacu wrocilam do psychiatry,bo juz mialam
      problem aby wyjsc z domu.Teraz juz lepiej,ale nie dziala tak jak przedtem.Moze
      sie przyzwyczailam?nie wiem.POWODZENIA!
      • suchyxxx Re: ile kosztuje effectin????? 08.08.05, 11:15
        Może odstawiłaś za szybko i dlatego lęki powróciły ? Mi ten lek nie służył bo za
        bardzo zamulał i szybko łapałem agresora z byle powodu.Lek raczej uspokajał i
        nic mi się nie chciało robić jak tylko siedzieć w domu i płakać...Jeśli lubicie
        spowolnienie i uspokojenie to ok ale jeśli chcecie mieć dużo siły witalnej to po
        tym leku to masakra.No jeszcze zależy od osoby ale u mnie było jakoś nieciekawie
        i nie cieszyłem się z niczego po nim.
        • gosik50 Re: ile kosztuje effectin????? 08.08.05, 17:22
          Jak napisaleś-to raczej zalezy od osoby.Mnie nie przymula,czyję się ok,chociaż
          z tym agresorem to różnie bywa..Odstawiałam go bardzo powoli,przez 3 miesiące
          biorąc co drugi dzień,całkowicie odstawiłam w Wielkanoc,kiedy sporo było
          luzu,wolnego..Więc to nie to,nie za szybko.A czułam się naprawdę
          dobrze.Wróciło -jak wspomniałam-po miesiącu,było silniejsze..No i znowu biorę
          Effectin,ale nie działa tak jak wtedy,nie czuję się tak dobrze,lęki są-
          zwłaszcza w towarzystwie..Albo muszę poczekać,albo zmienić-myślę,że to
          pierwsze,na nowo biorę od dwóch miesięcy..Więc POWODZENIA- i Wam,i sobie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka