charlie_vip 04.09.02, 16:06 Mam 38 lat , żonaty z Wrocławia. Jeśli cierpisz na depresję to mogę Ci pomóc. Nieważne jaka jesteś i ile masz lat. Charlie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daga Re: sex na depresję IP: *.toya.net.pl 04.09.02, 16:12 fajnie tylko jest problem bo: wiem z atopsji ze kiedy ma sie depresje to nie ma sie ochoty na sex, ba nawet sie o tym nie mysli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leny Re: sex na depresję IP: *.pl 04.09.02, 16:38 O tak, sex na depresję to może byłby dobry pomysł, ale depresja na sex to nim nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: sex na depresję IP: *.rrcnet.com 04.09.02, 19:13 charlie_vip napisał: > Mam 38 lat , żonaty z Wrocławia. > Jeśli cierpisz na depresję to mogę Ci pomóc. > Nieważne jaka jesteś i ile masz lat. zona ci nie dogadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: sex na depresję IP: *.pl 04.09.02, 20:57 > > zona ci nie dogadza? No nie kapujesz ? To taka zmyła prawdziwego męszczyzny, tak naprawdę to pn sam potrzebuje pomocy, ale nie wie jak to powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_vip Re: sex na depresję 05.09.02, 15:29 dogadza i to jak, chce się kochac codziennie, ale ja potrzebuję odmiany. Ona jeat młoda ma 28lat. Charlie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: sex na depresję IP: *.rrcnet.com 05.09.02, 15:58 charlie_vip napisał: > dogadza i to jak, chce się kochac codziennie, ale ja >potrzebuję odmiany. Ona jeat młoda ma 28lat. ...i jest pedalem ps. pomyliles forum Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_vip Re: sex na depresję 06.09.02, 11:44 jeśli jestes pedałem, (obrzydliwym) to znajdz sobie forum gdzie działaja pedzie , aż żal że nie ma wodza 3 rzeszy który wytępiła pedałów (nie do końca) i jude. Charlie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leny Re: sex na depresję IP: *.pl 06.09.02, 12:11 Oj coś sie mi się zdaje, że nie masz 38 lat, lecz 15 i tylko marzysz o tym zeby być "vip" i mieć 28-letnią kobietę. Tak jakoś mi to pachnie ze sposobu w jaki dobierasz słowa. Albo druga możliwość, jesteś biologicznie dorosły, lecz masz umysł 15-latka, ale to trzeba leczyć. Trafiłeś jadnak na dobre forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midm re IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 13:16 Czytalam gdzies, ze teraz mozna kupic sobie takie odlotowe manekiny, mysle, ze to prawie tak jak z jakas z depresja, o ile nie przyjemniej (dobierzesz sobie ulubiony typ, poza tym te z depresja sa czesto bardzo zaniedbane, naprawde bardzo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d depresa to cierpienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.02, 13:27 Czlowieku, depresja to jest czyste cierpienie, pieklo na ziemi. Dlaczego nie stac cie, by to uszanowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midm re IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 13:35 Mam nadzieje, ze to nie bylo do mnie (charlie_vip zreszta tez chyba nie mial zamiaru nikogo obrazac, tylko polaczyc "przyjemne z pozytecznym"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leny Re: re IP: *.pl 07.09.02, 20:13 Nie no midm, jak możesz tak mówić o imć Charlie,m. To wszak z jego klawiatury wyrzygnęły się sformułowania: jude, wódz trzeciej rzeszy, pedzio, w obrzydliwych wprost kontekstach. Chyba ze nie dostrzegłem ironii w tym poscie, to pardon ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midm Re: re IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 21:01 Moja obrona jego dotyczyla czegos innego. Co do " " - az nie chce tego jeszcze raz pisywac, to oczywiscie zgadzam sie z Toba, choc znam i dojrzalych ludzi, ktorzy potrafia wypisywac takie rzeczy, mysle, ze to... oj nie chce w to tu wchodzic. Odpowiedz Link Zgłoś