miriam11 09.09.05, 19:54 dygawa bierze. A już tak gbyło dobrze. Ja sie zaraz udusze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: A mnie znowu 09.09.05, 20:07 relaksuj, relaksuj!!! a tak na serio, masz coś pod ręką z uspokajaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: A mnie znowu 09.09.05, 20:30 No mam Promazin (może nie uspokajacz tylko neuroleptyk) i jakby co to Tranxene. Ja wiem, mogę wziąć i wezmę. Ale o co innego mi chodzi, o to że znowu!!!! Miałam taką nadzieję że spokój będzie. Ja wiem że to się skończy bezsenną nocą. Czasem mam dosyć tych napadów lęku, nic się nie działo, dobry dzień, praca. No nic. Więc cholera DLACZEGO Odpowiedz Link Zgłoś
szczuria Re: A mnie znowu 09.09.05, 20:38 Nie wiadomo dlaczego.Taka nasza uroda. Mnie złapało w poniedziałek w pierwszy dzień tygodniowego urlopu. Wytrzymałam do środy i popędziłam do przychodni. Dostałam Xanax o przedłużonym działaniu ale ciut jest za mocny bo biorę jeszcze seronil a on wzmacnia działanie benzodiazepin. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: A mnie znowu 09.09.05, 20:39 Xanax dobry na te sprawy-jeśli ktoś ma depresję a chce mieć większą:P Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: A mnie znowu 09.09.05, 20:52 Suchy, nie strasz???? Mnie deprecha chyba przeszła, teraz mówią, że nerwica lękowa. Mówisz, że Xanax prodepresyjny jest? A Tranxene? Odpowiedz Link Zgłoś
szczuria Re: A mnie znowu 09.09.05, 20:59 No właśnie Suchy. Nie strasz, nie strasz bo się ze... . A ja się Ciebie nie boję bo mam w d... naboje- to się właśnie nazywa odhamowanie po Xanaxie / jako skutek uboczny/. Nawiasem mówiąc to chyba powiedzonko z przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: A mnie znowu 09.09.05, 21:59 A mi już lepiej:) mogę stwierdzić że jestem całkowicie zdrowy.od 2-3 tygodni żadnej nerwicy,lęku ani depresji.Poprostu szczęście i spokój.Na psychoterapię nie chodzę bo i po co? Wróciłem do stanu przed chorobą i problemami różnej maści.Nie przejmuję się niczym a xanax i tak spowalnia--nie biorę go już miesiąc i jest good super itp.Zadowolony z życia chociaż przyjaciół mam mało ale co tam.Czuję jakby mi ktoś zrobił w mózgu format c: i na nowwo wszystko:) Złe poszło "Maria!!"-zawołał "Maria!"-zawołał,nie wróciła Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: A mnie znowu 09.09.05, 22:00 I nawet nie atakuj ludzi z nienacka swoją agresją:P Jednak rady maska się nie przydały i leczenie farmakologiczne pomogło:) W końcu to musiało przejść Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: A mnie znowu 09.09.05, 22:04 Będzie mi zawsze mile zostawało wspomnienie w główce zwłaszcza wypowiedzi "te fajne i śmieszne" różnych osób:) Nawet z ojcem się już nie kłócę:P Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: A mnie znowu 09.09.05, 22:17 Był sobie razy kilka, suchyxxx co miał dziwnego nika, a że chory był na depresję, to wywierał na innych presję, łykał prochy i czuł się źle, aż nareszcie poczuł się dobrzee, zabrał się do roboty, i za większe kłopoty, i teraz daje sobie radę, a ktoś mówi "ch.. na to kładę" hehe asa Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: A mnie znowu 09.09.05, 22:18 Czyżby wszyscy spali? Może się naćpali?! Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: A mnie znowu 09.09.05, 22:20 Na cześć Euforyka,Hasa oraz Lucynki i citalinki Żyrafy i kogo? Dla Maska też Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: A mnie znowu 09.09.05, 22:20 Citalinki* bez obrazy że z małej-klawiatura już nie ta:) Odpowiedz Link Zgłoś