obserwator55 16.10.05, 21:54 muzykoterapia pomaga na wiele dolegliwości . płyta vangelisa ( voices ) może pomóc . ale najważniejsza jest praca nad sobą , dlatego warto wejść na forum <rozwój duchowy>. (prywatne>społeczeństwo) . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_a Re: to pomaga 16.10.05, 22:02 Byłam i wiesz? Jakiś sceptycyzm. Ale "Voices" Vangelisa bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator55 Re: to pomaga 16.10.05, 22:18 500 razy napewno przesłuchałem . czasami łezka poleci , gdy cudowna chwila się trafi . na seks voices też jest niezłe . Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: to pomaga 16.10.05, 22:08 obserwator55 napisał: > najważniejsza jest praca nad sobą , dlatego warto wejść na forum > <rozwój duchowy>. (prywatne>społeczeństwo) . Odkąd latam po forumach zaczął postępować mój uwiąd, i to pod każdym względem. Gdzie mi tam myśleć o rozwoju, za parę tygodni zima i mróz: skarpetki i szal to najważniejszy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator55 Re: to pomaga 16.10.05, 22:23 gdyby nie zima to jadowite pająki by nas zjadły :)) Odpowiedz Link Zgłoś
len_nad_leniami Re: to pomaga 17.10.05, 17:15 ojojoj zaraz sie poplacze ze wzruszenia Odpowiedz Link Zgłoś