smuti 21.12.05, 15:38 wesolych swiąt oraz wszystkiego, wszystkiego o czym tylko marzycie zyczy zdrowy (chyba:):) smuti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 21.12.05, 18:39 na przekor wszystkiemu lubię święta, więc dzięki Smuti za dobre slowo:) tylko marzyć już nie mam odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 21.12.05, 19:11 Zdrowych i wesołych(mimo depresji) świąt a także żebyście spędzili te święta z bliskimi i żeby było Wam wesoło(wesoło bez używek).Oczywiście życzę tego wszystkim a nawet pewnym kanaliom;p Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 21.12.05, 19:18 kanalie czują się: wzuszone, szczęśliwe i przejęte:P Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 21.12.05, 20:43 Dziękuję Suchy. Też życzę WSZYSTKIM. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 21.12.05, 20:16 suchy, weź po nickach pojedź kto kanalia, bo mam wrażenie że ja też się do nich zaliczam:) a wszystkim życzę spokojnych, bez spędów rodzinnych, ciepłych i cichych świąt:) Odpowiedz Link Zgłoś
kleiki Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 21.12.05, 20:17 anatemka napisała: > suchy, weź po nickach pojedź kto kanalia, bo mam wrażenie że ja też się do nich > > zaliczam:) uderz w stół a na zlodzeju czapka zagoreje. Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 21.12.05, 20:58 Tez dołączam się do życzeń, całuski dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 21.12.05, 21:11 Nie rozumiem awersji większości forumersów do świąt. Tradycyjnie w święta mam zjazd - martwe wsie,opustoszale miasta itd. - ale mimo to je lubię. No zresztą z ta martwotą to tak do końca nie jest. Ja pochodzę spod ruskiej granicy, tam też spędzam święta. I tam na przyklad w wigilię knajpy pelne są prawoslawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 21.12.05, 21:12 No i wszystkim świąt dobrych i spokojnych życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
chlodwig1 Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 21.12.05, 21:22 dziekuje za życzenia.Ja życzę Wam wszystkim abyście spędzili te chwilę w szczęsciu i aby dały Wam siłę,czerpcie z nich wszystko co daje Wam radość. _____________________________________________________________ "...zaciśnięte dłonie nie patrząc na łzy iść do przodu,ziścić marzenia zwyciężyć..." Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 22.12.05, 17:53 Najserdeczniejsze życzenia niezmąconej pogody ducha i doczesnych radości przyjmijcie ode mnie, pomimo i po prostu, może nawet owszem. Hasa ---------------------- Grzechem naszym powszednim bywa hipokryzja Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 22.12.05, 22:35 Jeśli jest jakies pomimo... To pomimo własnie... życzę Wam wiele ciepła,radości, współobecności...jeśli jej brak, ciszy ...jesli jej trzeba, zrozumienia, ... Świątecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
smierc_za_221_godzin Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 22.12.05, 18:57 :) :) :) :) :) zaraz puszcze pawia od tego ciągłego emotikonowania. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 23.12.05, 16:52 Chcę pracować,chce się uczyć,chcę zrobić prawko.Ja chcę i nie boję się ani nie martwię.To jakiś sukces że ja chcę i nie narzekam czego życzę innym Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 23.12.05, 17:11 Yupi spotkanie klasowe mam zaraz po sylwku-spotkanie z byłą klasa licealną.I wiecie co?Idę na nie i już się nie mogę doczekać:) Ja idę na spotkanie klasowe i się nie boję a cieszę.Rany chyba naprawdę jestem Boski:) Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 23.12.05, 17:36 w życiu bym nie poszła, bleee Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 23.12.05, 17:45 A czemu byś nie poszła bo towarzystwo ci się nie podoba czy poprostu obiach a może strach? Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 23.12.05, 18:10 bo strach. pewnie bym musiała opowiadać co robiłam przez tyle lat. bleee Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: naprawde zdrowych, zdrowych i ..... 23.12.05, 22:54 Zawsze można odrobinkę skłamać.Oczywiście skłamać-nie mówiąc co się robi naprawdę.Po co inni mają wiedzieć i zazdrościć.Ludzie bywają podli dlatego jak się chwalę że jadę na słowację to mówię że umiem jeździć na nartach bo jak się przyznam że nie to wszyscy się śmieją że złamiem nogi;p Odpowiedz Link Zgłoś