lewacz1 01.02.06, 17:00 kto z was bierzw efectin? jakie objawy uboczne? tycie? zaparcie?itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
another_story Re: EFECTIN 01.02.06, 18:36 Skutki uboczne (u mnie): zawroty głowy, całkowity brak łaknienia przez 3-4 dni, zmęczenie i senność. Do przeżycia. Skutek docelowy: brak. Na razie przynajmniej. Biorę od 3 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
miks88 Re: EFECTIN 01.02.06, 18:50 Ja jak brałem efectin byłem bardzo senny ale poza tym nic Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: EFECTIN 01.02.06, 19:16 u mnie wystąpiły prawie niezauważalne efekty ubiczne Odpowiedz Link Zgłoś
beapud Re: EFECTIN 01.02.06, 19:30 Za pierwszym razem jak brałam Efectin miałam większość objawów ubocznych przez ok tydzień, potem miałam jedynie zaparcia, ziewanie, bruksizm i osłabienie libido. Teraz zrobiłam drugie podejście (po rocznej chyba przerwie): przez kilka dni miałam objawy uboczne: brak łaknienia, senność, osłabienie, zawroty głowy, zaburzenia akomodacji ale juz bez drgawek i omdleń :) Biorę trzeci tydzień i zauważam działanie pozytywne :))) Po tygodniu brania ustały lęki i ataki paniki, teraz zaczynam wracac do zycia z uśmiechnięta gębą :) Objawy uboczne: bruksizm (zjadłam 2 zęby na spaniu...) , zaparcia, osłabienie libido. To jednak da sie przeżyć, ważne że zaczynam widzieć swiat w technikolorze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: EFECTIN 01.02.06, 23:18 Mi efectin pomógł wrócic do zycia, a efekty uboczne tez były. Pierwszego dnia byłem jak trup, potem miałem idiotyczne sny i problemy z elekulacją, których nieomal nie przypłaciłem atakiem serca. Ale wszystko przeszło. Obecnie mam bruksizm, co chvjowe jest, no ale cóż poradzić. Nadto kłopoty ze spaniem w nocy, a w konsekwencji - senność w dzień. Ale chyba warto było. A jak nie warto - no to co z tego. Trochę trza posierpieć, a potem juz całą wieczność w raju! Odpowiedz Link Zgłoś