ogrom 03.02.06, 13:25 czy hydroksyzyna w dużej dawna moze spowodowac zgon? i jaka to musialaby byc dawka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyderca_i_glupawiec Re: Hydroksyzyna? 03.02.06, 13:42 O widzę bawimy się dalej Siostro w zejscie. Nie tędy droga, zbyt duża dawka prochów może zrobic z Ciebie warzywko i nici z Twojego planu. Przypomina mi się historia SMutaski i jej mizerne próby. Zaloguj się na duplikacie i wpisz w szukaj autor: smutaska3 DOwiesz się wszystkiego co Ci jest potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Hydroksyzyna? 03.02.06, 13:59 bosze........ ja tylko chce być SOBĄ !!!!! bez wymuszania czekolwiek!!! wtedy jestem szczęsliwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: Hydroksyzyna? 03.02.06, 14:05 Więc bądź sobą. Kto lub co Ci w tym przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Hydroksyzyna? 03.02.06, 14:06 uczucia z przeszłości są jak czkawka..... wiem, że muszęze soba pod tym wzgledem uważać Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Hydroksyzyna? 03.02.06, 13:59 więc jaki lek nasenny jest dobry!! a poza tym to szyderco masz ok. 28lat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Hydroksyzyna? 03.02.06, 14:07 aaaa nasenne chciałas! bo hydroxyzyna to nie nasenna jest. Proponuję udać się do psychiatry i jego zapytać. Oni najlepiej wiedzą co z czym jeść żeby potem na płukanie żołądka Cię odwieźli. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Hydroksyzyna? 03.02.06, 14:03 kojarzysz mi sie zjednym gosciem który sie niczym nie przejmowal i żył totalnie na luzieeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Hydroksyzyna? 03.02.06, 14:34 chyba nie zdołałabyś zjeść takiej ilości. ten lek nawet nie jest toksyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
frygamfs Re: Hydroksyzyna? 04.02.06, 20:23 nawet po 100 tabletkach (25 mg) mnie odratowali, ale ja już parę razy próbowałam z prochami i zawsze mnie ktoś znajdzie i zawiezie do szpitala - pech! dalej żartując - powieś się na trzcinie lub rzuć pod stojący pociąg - sukces gwarantowany! Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Hydroksyzyna? 04.02.06, 20:28 o fuj ten pociąg!! mam ogromny pociag do życia, ale nie wtedy gdy mi sie ono teraz nie podoba!!! pozdrówka Olla - Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Hydroksyzyna? 04.02.06, 20:29 Nie rozumiem jesli ktoś chce odejśc to powinnismy mu pozwolić tak uważam!!!! a jak Wy sądzicie? szczególnie gdy ewidentnie człowiek ma DOŚĆ od kilku- lub kilkunastu lat!!! Olla Odpowiedz Link Zgłoś