tarja30 05.02.06, 20:07 Juz nie pamietam kiedy czulam sie taka zdolowana.Trace wiare w to ze seroxat mi pomoze,czuje sie slaba i bezuzyteczna:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarja30 Re: nie no chyba mam doła 05.02.06, 20:09 wczoraj i ugotowalam,wykapalam syna,pozmienialam posciel... a dzis? NIC zero checi i sil Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Za bardzo ufasz lekom... 05.02.06, 20:11 To podstawa, ale na Boga, rób też jeszcze coś dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Za bardzo ufasz lekom... 05.02.06, 20:14 ale to lek doprowadzil mnie do tego ze jestem do niczego Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Za bardzo ufasz lekom... 05.02.06, 20:58 Nosek do gory! Na mnie leki zaczęły działać dopiero po dwoch miesiącach, więc na pewno i Tobie się polepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Za bardzo ufasz lekom... 05.02.06, 21:38 oskar53 napisał: > Nosek do gory! Na mnie leki zaczęły działać dopiero po dwoch miesiącach, więc > na pewno i Tobie się polepszy :) dopiero po 2 miesiacach?Jak ja to zniose Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Za bardzo ufasz lekom... 05.02.06, 23:00 Tarja, to naprawdę może się zdarzyć, taki dół. Nie wiem, czy to po Seroxacie, czy nie. Ale trzymaj się Słoneczko i przetrzymaj. Proszę! Będzie lepiej, ja Ci to obiecuję. Przytulam mocno i myślę o Tobie. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: nie no chyba mam doła 05.02.06, 23:05 Ja też trace wiare w to, że leki mi pomogą. Też czuje się słaba. Chyba jestem do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 edytunia86 05.02.06, 23:13 edytunia86 napisała: > Ja też trace wiare w to, że leki mi pomogą. Też czuje się słaba. Chyba jestem > do niczego. bedzie dobrze nie zalamuj sie.Ja tez pomimo ze zle sie czuje staram sie jakos trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Tarja30 05.02.06, 23:29 Oby było lepiej. Ja już z tego wszystkiego napisałam nie w swoim wątku na tm forum to co chciałam napisać w swoim wątku i zaraz przerosiłam za to, ponieważ to było nie chcąco, tzn. nie chcąco napisałałam to co napisałam w wątku jednej z osób piszących na forum to co chciałqam napisać w swoim wątku. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś