edytunia86 05.02.06, 23:01 Mam już dosyć tych problemów z pamięcią i tego co czuje. Od wtorku czegoś szukam i tego nie znajduje. Mam ochote przestać tego szukać i zostać jutro w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
10_sekund Re: Dobranoc. 05.02.06, 23:37 Edytunia, szukałaś numerów / :(/ -a ja w innej książce nazwiska La Vey /oboje powinniśmy się leczyć Ty w Sanepidzie , Ja u Psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Mam już dosyć. 06.02.06, 09:20 Edytunku, nie mozna zostac w lozku bo brak aktywnosci spowoduja ze wroca smutki i znow bedziesz plakala. Piszesz ze masz problemy z pamiecia, ja tez mialem. Ciagle nie wiedzialem gdzie polozylem klucze, portfel, dlugopis, itp. W koncu zrobilem miejsce gdzie zawsze chowam moje rzeczy. Od tego czasu skonczyly sie moje problemy z pamiecia, wiem gdzie jest portfel, gdzie klucze, itp. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Mam już dosyć. 06.02.06, 10:21 Nie szukałam żadnych numerów tel i raczej nie zrobie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Mam już dosyć. 06.02.06, 10:23 Ja od wtorku codziennnie przeszukuje cały pokój i nic. Nie znalazłam nawet tej recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Mam już dosyć. 06.02.06, 10:47 Dodam jeszcze, że mam dzisiaj obolałe ramie i nie mogłam nawet pożądnie złożyć pościeli. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Mam już dosyć. 06.02.06, 12:14 Nie wiem co sę stało z moim ramieniem na 100 procent,że mnie ono bolało dzisiaj jak chciałam złożyć pościel, ponieważ nie byłam z tym u żadnego specjalissty. Mogę tylko podejrzewać, że być może mi ono przemarzło sama nie wiem kiedy imoże dlatego mnie bolało to ramie. Teraz tak jakby było lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Mam już dosyć. 06.02.06, 12:47 Tzn raz jest lepiej z tym moim ramieniem raz gorzej(raz mnie ono boli raz nie). Odpowiedz Link Zgłoś