tarja30 09.02.06, 00:18 Cos tu dzis cichutko.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytunia86 Re: Jak tam Wasze samopoczucie moi mili? 09.02.06, 00:30 Ja chyba psychicznie jak na razie czuje się dosyć dobrze. Tylko jak wyjeżdżałam wczoraj do lekarza to źle się czułam fizycznie, tzn. było mi niedobrze, ale jak byłam już na parkingu przed wejściem do poradni to już było dobrze. Wczoraj podczas wizyty u lekarki nawet się trochę śmiała, a w trakcie terapii się śmiałam jeszcze więcej. Więc chyba miałam wtedy dobry nastój. A jak tam twoje samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Jak tam Wasze samopoczucie moi mili? 09.02.06, 00:40 Całkiem nieźle :) Zdążyłem dzisiaj być u lekarza po świstki, zrobić dwa naloty w pracy, załatwić kilka urzędowych telefonow i spraw i teraz spoczywam na laurach ;) A jutro podobnie intensywnie, mam nadzieję, że będę miał tyle energii, co dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca_i_glupawiec do Oskara 09.02.06, 01:00 Oskar53 udzielasz się na Psychoforum pod nickiem Rafik Ale ze mnie detektyw i do tego wszystko przez przypadek:DD Ja myślałem ze Oskar 53 to jakiś siwogłowy gośc, a Ty młody jestes, pewnie rocznik 83? zgadza się? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Jak tam Wasze samopoczucie moi mili? 09.02.06, 00:54 a u mnie srednio ciagle srednio ale mam nadzieje ze idzie ku lepszemu Dzis spalam do 13:) i teraz nie chce mi sie spac Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca_i_glupawiec do Tarji 09.02.06, 01:08 A u mnie tak jak wczoraj pisałem. Znowu nie mogłem spac i dzisiaj pewnie też nici z teg, z wiadomego Ci powodu. A co mogę powiedzie Ci dziś: Wieje na wieczór wiatr Śmieje się skrycie Na rozwidleniu dróg czekają na nas Strzygi i topielice Mam głowy zawroty daj mi jakiś znak Mam głowy zawroty daj mi jakiś znak Dygoty dygo dygoty Dygoty dygo dygoty Dygoty dygo dygoty Dygoty dygo dygoty Mam srebrny pierścień i nóż Cień pada na twoją szyję Już migotają mi ślepia Dziś twoją krew wypije Jak mnie zapalisz wtedy zapłonę Jak mnie zapalisz wtedy zapłonę Co do sekundy o księżyca wschodzie Ja będę gotów ja będę godzien A wtedy cuda staną się w mig A wtedy cuda staną się w mig Mam głowy zawroty daj mi jakiś znak... Dygoty dygo dygoty... Kalinowy sad Dziad i czarodziej Ranem rosa z drzew kropla po kropli Kapie mu po brodzie Mam głowy zawroty daj mi jakiś znak... Dygoty dygo dygoty... Usta mam czerwone jak krew Rozbiegam się po polach Maki spod sukienki Masa cała napalona Jak mnie zapalisz wtedy zapłonę Jak mnie zapalisz wtedy zapłonę Chodzę po wodzie zawracam łodzie Ja jestem Cygan ja jestem złodziej Usta pól są pełne krwi Usta pól są pełne krwi Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: do Tarji 09.02.06, 01:33 Piękny wiersz... Cierpisz na bezsennosc? Ja miewam takie okresy ze wierce sie po kilka godz.i nici ze spania pomimo ze czuje sie zmeczona Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Jak tam Wasze samopoczucie moi mili? 09.02.06, 07:50 Hej Tarja, ja walcze ze strasznym zaziebieniem i caly czas spie, taka jestem slaba dlatego malo pisze. No i lekko zjezdza mi nastroj w dol... Trzeba przeczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: Jak tam Wasze samopoczucie moi mili? 09.02.06, 16:20 Też mam takiego kota!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Jak tam Wasze samopoczucie moi mili? 09.02.06, 16:26 ja się czuję świetnie, nie sypiam tyle ile bym chciała, ale to szczegół. No i poziom agresji rośnie mi w zastraszającym tempie. Do zywych staram się nie odzywać, a na forum piszę chamskie posty, a potem ich nie wysyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Jak tam Wasze samopoczucie moi mili? 09.02.06, 23:36 koty sa super:)tylko moj nie wykastrowany jeszcze i swiruje Odpowiedz Link Zgłoś