mango19 13.02.06, 22:16 hej, pamieta ktos kiedy sie przyjmuje seroxat? niesttey musialam znow do niego powrocic:( zaczelam wczoraj, od 0,5 tabletki... rano, przezd jedzebniem? nie mam tej ulotki, bo mialam jeszcze stare tabletki w domu.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pestka71 Re: seroxat- stosowanie 13.02.06, 22:27 Witam. Ja seroxat biorę rano po śniadaniu. Podobno nie należy go przyjmować na czczo bo podrażnia śluzówkę żołądka. Biorę na fobię społeczną, ale z tego co piszą na forum "depresja" seroxat bierze się na noc żeby spać. Odpowiedz Link Zgłoś
mango19 Re: seroxat- stosowanie 13.02.06, 23:10 spie raczej bez problemu, zawsze bralam rano, wiec przy tym zostane:) a jaka dawka? zaczelam od 10 mg...zobacze za 2 tyg, najwyzej zwieksze do 20 Odpowiedz Link Zgłoś
pestka71 Re: seroxat- stosowanie 15.02.06, 10:57 Ja biorę na razie po ćwierć tabletki po śniadaniu, za parę dni będę brać po pół przez tydzień, a potem po jednej. Mam tabletki po 20mg. Lekarz kazał mi zacząć od pół tabletki ale to dla mnie była za duża dawka jak na początek - miałam zawroty i bóle głowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś