insignificant 19.02.06, 10:33 depresja mnie dobija,qzwa co mam zrobic..probowalem roznych lekow i dalej jest podobnie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
insignificant Re: :I 19.02.06, 10:35 odstawiłem aurex,bralem go przez jakis czas ale nie widzialem zadnych efektow wiec po co mam go zazywac?? odstawialem i wracalem do niego z glupia nadzieja ,ze zadziala,a tu nic.terapia mi pomogla jako tako,jednak jak ktos tutaj napisal jesli nie bede czul sie wystarczajaco dobrze to co mi moze jakas terapia pomoc.sam juz nie wiem jakie jest wyjscie z tego,daje glowe ,ze probowalem wiekszosci rzeczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: :I 19.02.06, 10:44 ide zrobic cos zlego w przyplywie zlych emocji Odpowiedz Link Zgłoś
kontika82 Re: :I 19.02.06, 10:46 insignificant, nie rob nic glupiego, a juz na pewno zlego.pamietaj ze to wszystko jest cykliczne i jesli teraz jestes na dole, to jutro bedziesz na gorze!!! prosze POSTARAJ sie isc np na spacer.. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: :I 19.02.06, 11:00 wrzuciłes rolkę papieru toaletowego do klopa? to bardzo, bardzo złe!!!! trzym się, przecież kieeeeedyś musi być lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
www.forum.gazeta.pl Re: :I 19.02.06, 10:59 Przebadałeś się ins? Zanim sie skoczy do psychiatry, warto odwiedzić innego lekarza i przebadać się. Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: :I 19.02.06, 12:07 juz mi troche lepiej,a co do badań to wykonywalem większość i nic mi nie dolega.jestem prawie zdrowy jak ryba :P Odpowiedz Link Zgłoś