ida37 27.02.06, 19:56 szkoda, bo dziś jest właśnie dół :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ry-bka Re: raz dół a raz szczyt formy 27.02.06, 22:26 Jest dół, będzie szczyt... Trzeba sie tylko od dna odbić :) Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: raz dół a raz szczyt formy 27.02.06, 22:52 Ja przed wczoraj i wczoraj miałam doła dzisiaj jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: raz dół a raz szczyt formy 27.02.06, 23:06 edytunia ciągle o jednym, a to moje odkrycie, że dłużej niz trzy dni nie trwa zadne bobezsenność dluższa niż trzy dni sprawia ,że na zawsze tracisz przytomność i nie masz dowodow, że po 3 dnipwej bezsenności budzisz się w tym samym swiecie -bezsenność trwająca dłużej niż trzy dni może rzeczywiście skończyć się zgonem, czytalem raz taką książkę SF. Tam zycie czowieka trwało 1 do 3 dni i przechodził do innych światów, niby nie ma dowodów, chociaż ja wszystko pamiętam czasem co myslalem w czasie snu, np. rozwiązywałem zadania z matematyki i budzilem się z rozwiązaniem Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: raz dół a raz szczyt formy 27.02.06, 23:08 a skąd ty edytunia możesz wiedzieć co to trzydniowe rzyganie, bo ja nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: raz dół a raz szczyt formy 28.02.06, 00:01 Przepraszam cię , ale to już jest moja sprawa i nie musze ci się tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś