suchyxxx 03.03.06, 17:46 Droga Tarjo jesteś piękna.Gdy na Ciebie patrzę to pojawia mi się uśmiech na twarzy.Gdy Cię widzę to słońce wychodzi w mojej duszy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarja30 Re: Do Tarji 03.03.06, 17:55 suchyxxx napisał: > Droga Tarjo jesteś piękna.Gdy na Ciebie patrzę to pojawia mi się uśmiech na > twarzy.Gdy Cię widzę to słońce wychodzi w mojej duszy:) oddam urode za normalne zycie a tak wogole to ciesze sie ze poprawiam komus nastroj bardzo sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Do Tarji 03.03.06, 18:00 gdyby nie różnica wieku i gdybyś nie miała męża to bym oddał dla Ciebie wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Do Tarji 03.03.06, 18:05 suchyxxx napisał: > gdyby nie różnica wieku i gdybyś nie miała męża to bym oddał dla Ciebie wszystk > o:) <zawstydzona> Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Do Tarji 03.03.06, 18:05 co to jest różnica wieku i mąż? suchy, staraj się, masz szansę! Odpowiedz Link Zgłoś
yavandir Re: Do Tarji 03.03.06, 18:09 dolaczam sie do przedmowcy w podziwianiu urody Tarji.Jestes sliczna !Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavandir Re: Do Tarji 03.03.06, 22:14 Po prostu z suchyxxx doceniamy to co piekne i to jest pozytywne ze potrafimy to zrobic a pozatym dowartosciujemy takrze Ciebie Tarji :Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś