suchyxxx 21.03.06, 12:42 Czy to możliwe aby fobia społeczna znikneła całkowicie niemal? Bo od dobrego miesiąca nie mam stracha.Dziwne że same leki pomogły i czas.Za to mam deprechę,ciągle zmęczony itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinak12 Re: fobia 21.03.06, 12:56 Ja nie wiem,ale mam taka nadzieje.Duzo rzeczy stracilam przez ta pieprzona fobie. Od jak dawna to masz? Ja od dziecka niestety:( Ciekawe czy to moze byc wrodzone, czy moze nabyte. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: fobia 21.03.06, 13:00 ja od dziecka byłem nieśmiały i się denerwowałem przy wypowiedziach ale to mineło jakoś od dobrego miesiąca ale za to stany depresyjne i maniakalne się powiększyły Odpowiedz Link Zgłoś
karolinak12 Re: fobia 21.03.06, 13:53 Ja tez od dziecka.Jak to sie stalo,ze od miesiaca jest ok? Lekarstwa czy psychoterapia? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: fobia 21.03.06, 14:35 Siedzę w domu cały rok i nic nie robię oprócz grania czy spotykania się ze znajomymi.Nie mam najmniejszych stresorów i dlatego myślę że się wyleczyłem.Leki też mogły zrobić swoje ale ja myślę że izolacja kilkumiesięczna pozwala na zwalczenie fobii społecznej-jak nie masz zmartwień.Ostatnio koleżanka przedstawiła mi jej kolegę i wogóle się nie tremowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinak12 Re: fobia 21.03.06, 15:43 A nie dokuczaja Ci,ze nic nie robisz,nie pracujesz itp.bo mi tak:( Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: fobia 21.03.06, 17:32 Oj tak dokuczali mi ale przestali po kilku miesiącach-szczególnie dokuczał mi brat ale już prawie przestał. Odpowiedz Link Zgłoś