nocny.lot 27.03.06, 17:50 Proponuje powolanie honorowego urzedu Straznika Kronik. Proponuje rowniez godnosc te nadac Euforykowi. Ale inne kandydatury tez wchodza w gre, tyle ze inni kandydaci chyba nie maja szans. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforyk Re: Straznik Kronik 27.03.06, 17:54 tytuł został mi juz nadany wcześniej, miś archiwista - pierwszy lustrator forum - - dajcie mi nicka, a ja znajde na niego post. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: Straznik Kronik 27.03.06, 17:59 Dosc pajacowania, pora na powazna funkcje publiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Straznik Kronik 27.03.06, 18:01 eufory - kurski forum loo dlaczego tego sku..syna trzymasz jeszcze na forum? wole go mieć po swojej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: Straznik Kronik 27.03.06, 19:41 (Ani chybi E. kompletuje nowe teczki) I dlatego siedzi cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Straznik Kronik 27.03.06, 17:58 > Ale inne kandydatury tez wchodza w gre, tyle ze inni kandydaci chyba nie maja s > zans. kto jest przeciw? niewidze, a wiec glosowanie skonczone. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: Straznik Kronik 27.03.06, 18:00 Trzeba najpierw kandydata zlustrowac. Albo niech sie sam przyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Straznik Kronik 27.03.06, 18:04 wszelkie krążące po forum kompromitujące posty to fałszywki grupy trzymającej władze. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: Straznik Kronik 27.03.06, 18:06 Slucham sobie wlasnie Joy Division. Twoje, Euforyku, kpiarskie wykrety nie licuja z powaga sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Straznik Kronik 27.03.06, 18:08 bierzcie mnie na wykrywacz kłamst, okaże sie kto łże-elita Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: Straznik Kronik 27.03.06, 18:21 euforyk napisał: > bierzcie mnie na wykrywacz kłamst Wezmiemy... pod uwage. Mielismy tu juz takiego, Karol Radek sie nazywal. Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Straznik Kronik 28.03.06, 19:44 Swoja drogą byla tu poruszana intrygująca kwestia "ludzi o podwójnych nickach". Oto zadanie dla prawdziwego Lustratora. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Straznik Kronik 28.03.06, 22:33 mamy tu na forumie ludzi z osobowością wieloraką, ludzi z zanikiem tożsamości, a także paranoików bojących sie namierzenia. obserwuje sie także nicki pomocnicze, wyrażające poparcie dla własnych postow. najciekawszym przypadkiem są nicki : obserwator.jeno i tylko_widz pelniące funkcje trzeżwego obserwatora własnych poczynań. do tego należy dodać klikaczy autodestrukcyjnych kasujących swoje nicki, a następnie znow wracających. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: Straznik Kronik 28.03.06, 22:35 Euforyk, wez sie za robote konkretna zamiast plesc okragle dyrdymaly. Za przyznanie tytulu Straznika Kronik nalezy sie chyba jasna informacja kto jest kim i dlaczego nalezy do ukladu. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Straznik Kronik 28.03.06, 22:41 analiza grafologiczna wykazuje jednoznacznie, że lucyna_n to............................................. towarzysze nie strze....laaa..jcie! Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: Straznik Kronik 28.03.06, 22:44 No, to sa juz calkiem zgrabne przeslanki. Teraz pora, bys wyciagnal z nich, Strazniku Kronik, jakis jasny i wyrazny wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: Straznik Kronik 28.03.06, 22:58 Euforyk! Euforyk, tylko nie umieraj nam tutaj, bo wraz z Toba odejdzie czastka historii.... No, w najgorszym razie sklonujemy Cie, bedziesz jak nowy. Ciekawe, czy sklonowany organizm zachowuje pamiec pierwowzoru... Odpowiedz Link Zgłoś