sara_toga 28.03.06, 21:40 Dzisiaj byłam u mojego lek. i po miesiącu brania seroxatu nie działa on na deprechę. Mam zażyć jeszcze jedno opakowanie i zobaczymy. Dobrze, ze przynajmniej stany lękowe ustąpiły. P.S. To pocenie się mnie już dobija!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforyk Re: Chyba zmienię lek 28.03.06, 21:43 > P.S. To pocenie się mnie już dobija!!! chcesz o tym porozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: Chyba zmienię lek 28.03.06, 21:45 Ja biorę seroxat od kwietnia (rok) i czuję się extra. Polecam. Tak 100% zaczął działać mniej więcej po pół roku. Zobacz posty Tarji u niej też powoli coraz lepiej.Pozdrawiam i nie zniechęcaj się. Jedno opakowanie to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: Chyba zmienię lek 28.03.06, 21:46 A do pocenia się zaczynam się przyzwyczajać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: Chyba zmienię lek 28.03.06, 21:50 Chyba nie. Próbowałam już wszystkich anty i na nic. Mam wrażenie że ten pot nie śmierdzi :) To tak jakby nadmiar wody odchodził z organizmu. Tylko w pracy muszę się kontrolować żeby za wysoko rąk nie podnosić (mokre plamy) i bluzka tylko na raz a potem do prania :) Odpowiedz Link Zgłoś
sara_toga Re: Chyba zmienię lek 28.03.06, 21:52 Już się martwię, bo lato nadchodzi. Chyba luźniejsze ciuchy będę musiała sobie sprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: Chyba zmienię lek 28.03.06, 22:10 Ja w poprzednie lato chodziłam normalnie w obcisłych jak zawsze. Wszyscy się pocą w lato szczególnie w upały :)Jakoś przeżyjemy ten dyskomfort. Odpowiedz Link Zgłoś
sara_toga Re: Chyba zmienię lek 28.03.06, 21:46 Cieszę sie, że już się nie boję, ale jak mam coś zrobić to dalej nie mam siły, żeby się zebrać. Dzięki za dobre słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Wytrzymaj 29.03.06, 00:20 u mnie bylo podobnie...na lęki zadzialal szybko (a raczej na napady paniki)a po ok 2 miesiacach wrocily sily:))) Odpowiedz Link Zgłoś