tarja30 02.04.06, 12:43 czy tez odczuwacie przesilenie zimowo wiosenne? kurcze jeden dzien jest ok potem znowu oslabienie rano wstaje pelna zycia za chwile padam jak przecinek jak ja tego nie znosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoltanek Re: przesilenie 02.04.06, 14:22 tak, czuje się podobnie. dobrze źle, jak wachadełko, z ogromnego przygnębienia wpadam w normalność czy nawet zachwyt nad wiosną i słońcem i tak dalej ze zmiennym okresem. Odpowiedz Link Zgłoś
ninetti Re: przesilenie 02.04.06, 14:51 tak; przesilenie trwa juz dlugo, o wiele za dlugo i nie ma nic wspolnego z porami roku Odpowiedz Link Zgłoś
ninetti Re: przesilenie 02.04.06, 19:00 z zyciem i z jego codziennymi problemami; z tymi, ktore mozna bylo rozwiazac od razu, ale braklo odwagi, by pogadac, zwrocic sie o pomoc. tymi latwymi, ktore z czasem sie bardziej skomplikowaly. czasami zadaje sobie pytanie: czy warto wracac po czasie? warto, a wrecz trzeba - otworzyc rane i gruntownie wyleczyc przyczyne, zeby babrzaca sie rana nie bolala bez konca i nie powodowala "przesilenia wewnetrznego" Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: przesilenie 02.04.06, 19:02 ale tarji chodzi o przesilenie wiosenne, które odczuwają wszyscy, a depresyjni szczególnie dotkliwie. ja czuję sie po prostu fatalnie przez ostatnie dni. Odpowiedz Link Zgłoś
ninetti Re: przesilenie 02.04.06, 19:10 wiem o co Jej chodzi :) na mnie pogodna - przy "zachmurzeniu" w głowie - nie miala i nie ma wplywu, a przynajmniej nie zwrocilem uwagi, zeby miala jakis znaczacy; od dluzszego juz czasu kazdego dnia jest równie ciezko, bez wzgledu na przesilenia zew. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: przesilenie 02.04.06, 20:17 co roku o tej porze odczuwam przesilenie zimowo wiosenne ciesze sie ze slonca a za chwile czuje sie zle Mija mi to na ogol w maju Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: przesilenie 02.04.06, 20:29 a moze sie nakrecam?kiedys bylam straszna hipochondryczka i jakies tam resztki zostaly... Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: przesilenie 05.04.06, 12:04 chmury,slonce i tak w kolko...dzis jestem nie do zycia:( Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkom Re: przesilenie 05.04.06, 13:36 owszem, beznadziejny jest ten czas. to juz lepiej sie czulem gdy lezal snieg i bylp mroźno. Odpowiedz Link Zgłoś