tarja30 04.04.06, 15:29 dzisiaj znowu udalo mi sie wyfrunac z domu;)tym razem na ok.3 godzinki.Zaliczylam pare sklepow i bylam w syna szkole porozmawiac z jego nauczycielka:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamusia1999 Re: kolejny sukces! 04.04.06, 15:38 SUPER!!! TAK TRZYMAJ!!! ale nie opuszczaj nas, czasem trzeba poczytac, ze ktos wygrywa kolejne rundy. zeby samemu dalej walczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: kolejny sukces! 04.04.06, 16:36 tarja ile czasu jestes na tym seroxacie ja biore zoloft od 16 marca i mam wieksze leki , ale to moze naturalne juz sama nie wiem zawsze byłam na prozacu i nie było tak zle , a teraz cos nie moge przebrnac przez ten zoloft Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: kolejny sukces! 04.04.06, 18:11 Seroxat biore jakos od polowy stycznia i zaczal dzialac po ok.2 miesiacach wiec cierpliwosci i glowa do gory:) Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: kolejny sukces! 04.04.06, 17:33 Ja sama dzisiaj byłam w sklepie. Zresztą przed chwilą róciłam. przy okazji miałąm spacer. Nie byłam tak długo poza domem jak Ty , ale kiedy wracałam zaczął kropić deszcz. Więc wróciłam już do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: kolejny sukces! 04.04.06, 17:47 a ja byłam u fryzjera:))) najlepszy sposób na poprawę samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2420 Re: kolejny sukces! 04.04.06, 17:48 no witam cie ciotka dawno nie gadalysmy...gratuluje postepow...mowilam ze dasz rade...u mnie jakos powoli ale nie ukarywam ze mam czase, mega doly..jak i napady leku:(( pozdrawiam kasia ps.wejdz wreszcie na gg to pogadamy., Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n taki male conieco 04.04.06, 23:34 kupilam sobie, samodzielnie zupelnie, czarne, bajeranckie szpilki. łazilam za nimi sama po mieście, potem 2 godziny na zupełnym luzie w tesco, godzinę w castoramie i po raz pierwszy od niewiemkiedy tylko mnie od tego nogi rozbolały. aż mi się nie chce wierzyć że zdrowi mają w głowie "tak" na codzień, dla mnie to "zwyczajne" samopoczucie to absolutny kosmos, świat w innym wymiarze możnaby rzec. i pomyśleć że to wszystko dlatego że moja psychia się rozchorowala i nie chciałam żeby mi się wyjazd do miasta zmarnował. Teraz siedzę pod kocykiem i się trzęsę, ale i tak fajne było tych kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
rhixy Re: taki male conieco 05.04.06, 00:11 lucyna_n napisała: > aż mi się nie chce wierzyć że zdrowi mają w głowie "tak" na codzień szkoda, że tego nie można zapakować w paczkę i wysłać możesz sobie za to u mnie całą moją normalność odebrać Odpowiedz Link Zgłoś
damen_dramen Re: taki male conieco 05.04.06, 00:55 wcale nie mają tak na codzień, różnie mają. na ogół gorzej niz lepiej. jak proporcje są wyrażnie na niekorzysc dobrych dni, to juz mozna mowic o depresji, ale kto mowi? niewielu. mam wrazenie ze w momencie kiedy zglosilam sie po pomoc bylam "zdrowsza" od wiekszosci ludzi ktorzy mnie otaczali. ale oni i tak traktuja mnie teraz z sympatyczną zdystansowaną uwagą. taką trochę "ponad". bo to ja biorę leki. a teraz sama nie wiem czy mi lepiej. obiektywnie chyba tak, ale na przyklad mniej mam zaufania do samej siebie i mniej wiary ze wiele mogę. seroxat u mnie tez zaczal dzialac po 2 mscach i to nie postrzezenie. czasem zdarzają się doliny. wiec nie powiem że jest super, jest INACZEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
damen_dramen Re: taki male conieco 05.04.06, 00:57 niepostrzeżenie:) (czyli sama nie wiem kiedy) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: taki male conieco 05.04.06, 13:21 mam wrażenie że nie rozumiecie o co mi chodziło, ale to w sumie normalka:) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: taki male conieco 05.04.06, 10:10 Lucy, jestem z Ciebie niezwyle dumna. Bajeranckie czarne szpilki to jest to!!! ja tam nie rozumiem ludzi, co sie tak nieustajaco po tych wszystkich marketach i ulicach szwendaja. przeciez to bez sensu. ale taki spacer jak Twoj jest w porzo, zwlaszcza w kontekscie bajeranckich szpilek. dobrze ze tej doktorki nie bylo, wizyty u psychiatry sa nudne. ten spacer (abstrahujac od szpilek)na pewno byl dla Ciebie cenniejszy. ale generalnie spaceruj lepiej po lesie, zwlaszcza ze wiosna nastala. a pod kocykiem tez bywa niezle. ja pod kocykiem najlepiej lubie czytac ksiazki i jesc krowki albo kukulki. tylko nie rozumiem po co Ty sie trzesiesz i komu to trzesienie sluzy, bo na pewno nie Tobie. dzieki za slicznego maila, odpisze jak tylko lepiej sie zorganizuje, bo ostatnio w koszmarnym chaosie zyje. t. ps. korzystajac z okazji autorce watku tez gratuluje sukcesow Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: taki male conieco 05.04.06, 13:22 jakby trzesienie miało komuś służyć... co Ty wypisujesz Tristezzo moje złotko? Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: taki male conieco 05.04.06, 13:55 lucyna_n napisała: > jakby trzesienie miało komuś służyć... co Ty wypisujesz Tristezzo moje złotko? mloda jestes Lucy, to pewnych dzoukow nie chwytasz "komu to sluzy" to jeden ze sloganow komunistycznej nowomowy pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: taki male conieco 05.04.06, 14:11 tarja30 napisała: > > mocne tulenie przesylam:) Lucynie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: kolejny sukces! 05.04.06, 13:48 Ależ Ci fajnie! Gratuluje. Balas sie, a seroxat tak swietnie zadzialal :) Ja niestety mam od niedzieli zjazd... ale kiedys znow bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: kolejny sukces! 05.04.06, 14:10 dzieki:) zjazd to mam dzisiaj pogoda mnie wykonczy:((( Odpowiedz Link Zgłoś
betka-b Re: kolejny sukces! 05.04.06, 19:48 Witam wszystkich !Dawno mnie tu nie bylo .Tarja ,gratulacje !Ja tez mam sie duzo lepiej ,a zaczelysmy kuracje w podobnym czasie tylko ja pramolan.Tylko ta aura wiosenna mnie dobija ale bylam dzis u fryzjera -4 godziny balam sie jakbym szla na egzaminy a potem juz gladko poszlo no i mam swietna fryzurke i balejaz i wzroslo mi samopoczucie.Pozdrawiam wszystkich!1!! Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: kolejny sukces! 05.04.06, 20:02 masz racje ta wiosenna aura potrafi dobic:( Odpowiedz Link Zgłoś