suchyxxx 06.04.06, 12:01 No i wszystko ok:) Jestem zdrowy-szczupły i z nową fryzurą i okularami bardzo sexi;p Naprawdę podobam się sobie a nerwobóle i bóle głowy już od tygodnia nie dają znać.Czuję się jak extra okaz zdrowia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: Ok 06.04.06, 12:15 ufff, juz myslałam, że Ty tez chcesz coś wyjaśniać... Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Ok 06.04.06, 12:48 anatemka napisała: > oto jest pytanie... I te wymowne trzy kropeczki, heh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ooptymistka anatemka 06.04.06, 12:33 anatemka napisała: > ufff, juz myslałam, że Ty tez chcesz coś wyjaśniać jeśli Cie obraziłam swoim postem to przepraszam, jeśli był zbyt osobisty, zbyt długi jw :-) Pozdrawiam anatemko zycze duzo zdrowia i dobrego samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: anatemka 06.04.06, 12:51 Za co ty przepraszasz, do cholery?! XI dla depresyjnych, to: nie przepraszać! (Jak nie ma się za co ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: maggpie 06.04.06, 13:22 ooptymistka napisała: > przeprosiłam z uśmieszkiem Taa, jak z ironią, to nawet w rękę nie obciach pocałować ;) Odpowiedz Link Zgłoś